Clubul fetelor mignone!(2)
Raspunsuri - Pagina 10
uki spune:
...tu glumesti, Leditia...![]()
pai nu vezi ce spun fetele mai sus/ cum au nascut ele, mititele fiind, copilassi dolofani? natural, cred io
(in cazul meu)
ps. vezi ce te sfatuieste si dr. T![]()
hai, te pup, cred ca greturi n-i inca, insa daca vor veni, sa scapi repede de ele
ai grija de tine!
giulianne spune:
Dragele mele am nascut cat se poate de natural si cat se poate de usor, fara anestezii si chestii din astea.Toate trec si se uita in afara de intalnirea cu "soarele" tau.Clipa asta nu se uita niciodata si mai ales sentimentele care incep sa te invadeze.Deci capul sus,te asteapta o experienta unica si daca vei naste natural cu atat mai bine. Draga Leditia ITI DORESC O NASTERE USOARA si sa ne ti la curent cu starea ta. PUPICI PE OBRAJORI RAMONA MAMI LUI DENIS
SI GIULIA
Leditia spune:
uki,am avut si greturi..mai am,insa am si eu zile si zile..
Si sa sti ca io nu glumesc,cred ca vreau sa ma conving pe mine ca-i ok cezariana(ca eu in mod normal nu-s prea de acord cu cezariana la cerere,dar in cazul meu de frica,ma razgandesc repede
),pt ca mi-e frica rau de tot si dat fiind faptul ca eu sunt aici si dr.in Buc.ma gandeam ca cezariana e mai bine.Ce zici am sanse sa-l conving pe T?(ca stiu ca nu face cezariana la cerere)
giulianne,mersic mult.Sa dea Dumnezeu sa duc sarcina asta la capat cu bine si sa am un bb sanatos.
Eu sunt optimista si cred ca de data asta o sa fie bine.
Pupici cu lipici.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
uki spune:
Buna!
leditia, stiu ca suntem putin off topic,
ok, uite ce parere am, daca totul decurge bine, poti eventual sa stabilesti cu dr o data pentru cezariana, motivul sa fie doar distanta, nu frica de durere, pt asta sunt anestezii, si cu epidurala chiar "o domnesti", ![]()
e alegerea ta, oricum...ca doar tot dr iti face si cezariana si nasterea normala...
faptul ca suntem micute de statura nu are nici o treaba, eu am 1,55 si la inceputul sarcinii aveam 51 kg, apoi am scazut la 47 kg, si in final, am ajuns la 54 kg...atat cantaream in noaptea nasterii![]()
cred ca depinde de organism, eu nu am luat nimic, nici vitamine, nici altceva, tot ce am luat era din mancare...dr imi spunea sa mai trec pe langa frigider
...
asta ca o paranteza, si cand m-am internat dr de garda mi-a spus ca am un organism foarte bun, sa tot fac copii...
cat despre nastere, si eu am pus problema in ce fel se va desfasura, am vrut epidurala, n-am avut parte
, si din fericirre am avut un travaliu oarecum suportabil. dr. mi-a spus cate ceva, ca dpn meu era prin ianuarie si trebuia sa plece, el u il vroiam doar pe el sa nasc
si atunci mi-a spus ca poate sa provoace nasterea, ca oricum e in termen, ceea ce pe mine nu m-a deranjat...eram deja in asteptarea acelei zile! s-a petrecut cu o sapt. mai devreme (stiu eu de ce
)
ideea este ca nu mi-am facut nici un gand despre dureri, despre procesul nasterii, am citit, am intrebat ce era de intrebat, si mi-am eliberat gandurile...asta pt ca nu stiam cum va fi...acum, daca s-ar intampla un bebe,... altfel ar sta problema, cred ca intr-adevar mi-ar fi teama de dureri... cine stie!
dar, daca totul e bine, nu te duce cu un anume plan, ca ai vazut cate povesti... si totul poate fi dat peste cap, vei fi dezamagita daca nu s-ar intampla cum ti-ai planificat...mai bine, fara planuri...discuta simplu cu dr, el si cu tine faceti toata treaba!
hai ca m-am lungit, scuza-ma te rog! mai avem timp sa vorbim!
Irina_Claudia spune:
Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sper ca "ma incadrez" cu 1.56 si 47 kg...
Felicitari celor care au nascut normal!
Despre nasterea mea ...eu sunt cazul nefericit cu cezariana obligatorie , copil de 3.800 si pe deasupra in pelviana..deci...no chance..iar pt asta ma invinovatesc pana in ziua de azi .
Oricum acum ma pregatesc sufleteste pt un bb2, stiti cumva daca a nascut cineva normal dupa cezariana?? Stiu ca sunt vise..dar..poate..
Cat desrpe ingrasat si eu imi doresc, nu trec de 47 si pace, mie tratamentul cu peritol mi se pare cu efecte secundare asa ca as prefera un tratament naturist daca stiti. De mancat mananc regulat, nu exagerat ca nu prea pot..nu am tot timpul pofta de mancare.
Va pup
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
impreuna spune:
Si eu, si eu 
Am 1.60 si si 47 kg si sunt exact jumatatea sotului atat la propriu (la greutate) cat si la figurat
El la inaltime are 1,90 :)
Si nu imi place sa port nici tocuri, dar ma simt bine in pielea mea:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si
Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
baicualina spune:
buna fetelor!
vreau si eu in club...am 1.60 si ma simt super bine in propria-mi piele...sau cel putin asa ma simteam inainte sa nasc..acum am ramas cu niste kg in plus, dar stiu ca, in timp, le voi da jos.Deja sunt la dieta....ufff!
ce greu e!dar nu ma las!
Alina
mamica de
Diana 4luni
Ana-Maria21 spune:
Buna fetelor.Ma primiti si pe mine?Am 1.50 si 47 de kg si ma simt fffffff bine in pielea mea de pitica ce ma deranjeaza sunt doar cateva kg
alondra25.2006 spune:
Ma numar si eu printre cele mici de statura,am 1,57cm,si din pacate 55kg.Inainte sa nasc am avut 61kg,si am ramas cu 55.Sper sa revin la kg.mele initiale,49,ca nu ma mai incap blugii mei preferati.Am nascut prin cezariana,deoarece am bazinul mai ingust.Mi-a facut rahianestezie,n-am simtit nimic,...urmatoarele zile au fost groaznice,dar totusi suportabile.
Am avut o sarcina dificila,asa ca ...Alice,va fi singurul meu copil.
Alina