Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si cam la ce varsta se merge la doctor? la ce fel de doctor?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

tot eu:

imi votati si mie mignonul (VLAD MIHAI MUNTEANU):

http://www.tiffanyshop.ro/kids/

PLEASE, PLEASE, PLEASE!

ZILNIC?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

buna ziua!

azi era sa platesc tribut "inaltimii" mele: am un scaunel prin casa cu care ma mai ajut cand nu ajung la ceva; dar era in baie si mi-a fost lene sa-l aduc in bucatarie; asa ca m-am straduit cu forte proprii sa ajung sa iau ceva din uscatorul de vase, din raftul al doilea...
rezultat: era sa-mi cada in cap capacul de la oala-minune, care cred ca are 1,5 kg! si care a aterizat in schimb pe gresie, a trezit copilul, iar eu m-am speriat toata...

voi ce mai spuneti?
gravidute mai sunt? ce noutati aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozzzie spune:

Ziua buna!
Nu sunt de mult timp pe acest forum, dar a ajuns sa imi placa si sa devin dependenta de el.Nu trece o zi fara sa arunc un ochi pe aici.Si am descoperit si eu "Clubul Fetelor Mignone" si vin si eu sa ma inscriu. Am 1.57 si ( nu va speriati) 46 de kg. Degeaba am incercat sa mai pun ceva carne pe mine .., nu am reusit.Slabesc pe zi ce trece fara sa fac nimic.Oare ar trebui sa ma ingrijorez?
So ... ma primiti si pe mine in club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Salut bine ai venit!Rozi, ce sa va spun ca mai am o saptamana de concediu si astept cu nerabdare sa ma duc la serviciu.

iri

Mergi la inceput

wow, pai ce serviciu e ala? vreau si eu, dar nu cred ca voi spune vreodata ca abia astept sa se termine concediul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

buna fetelor ..nu am mai scris de mult aici..asa ca m-am gandit sa va salut
pupici

Mergi la inceput

Hera pai ce sa iti spun este un servici destul de bun, chiar daca nu este f.bine platit dar este ceea ce imi place.PA va salut pe toate.

iri

Mergi la inceput

felicitari, esti o fericita!

Mergi la inceput

Multumesc si iti doresc sa fi si tu fericita.

iri

Mergi la inceput