Clubul fetelor mignone!(2)
Raspunsuri - Pagina 3
carmen e spune:
nici eu nu cunosc cuvantul concediu de multi ani
daca am avut undeva de plecat in week-end sau 1 - 2 din saptamana atat si dupa aia iar servici
si anul la fel
dar eu nu prea am avut timp sa intru pe DC pt am avut f multa treaba si acasa si la servici
va pup si concediu placut (celor care au asa ceva)
carmen
herra spune:
ce mai faceti, fetelor?
cum a fost/este in concediu?
eu - numai week-end-uri prelungite - chiar azi m-am intors de la Constanta, unde am plecat vineri, dupa servici...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
oana_n spune:
Sunt nou venita pe forum si ma bucur ca am gasit si eu fete de "nasucul" meu...........sper sa ma primiti si pe mine la 1.57...da cel mai naspa e ca spre deosebire de voi toate...eu mai am inca o treaba de indurat
Mica si plinutza......2 lucruri mai bune nici ca puteam aduna intr-o singura persoana

De crescut ..nu mai am nici o sansa la 23 de ani...da ma lupu macar pe orizontala sa mai reduc ceva
.Ma gandesc la un bebe da la kg astea....slabe sanse sa pot face ceva
.Cred ca v-am intrigat si va intrebati cate kg am la inaltimea mea.....tocmai m-am impacat nitel cu mine ...si nu voiam sa imi amintesc iar...da 85 am....Cam atat ca incep sa ma urasc iar.....Am uitat sa va spun ca al meu sot are 1.85......e mai bun aerul acolo sus cred
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
iri_sori spune:
Bun venit!nu conteaza ca ai 1,57 in fata lui D-zeu suntem toti egali ar trebui sa nu ne mai facem atatea griji ca suntem micute, poate la kg sa mai umblam
daca se poate daca nu? aste e!![]()
iri
prettysunshine spune:
Ma inscriu si eu pe lista voastra cu 1,63.N-am suferit niciodata ca nu-s inalta,ba uneori mi-as fi dorit sa fi fost si mai micuta,ca sotul e si el mititel,1,70.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
xela29 spune:
Vreau si eu la voi in grup... eu am 1,56 m (dar in toate documentele afirm ca am 1,58 m ) si vreo 50 kg. Ce ma bucur sa gasesc grupul asta.
"Esentele tari vin mereu in sticlute mici !"
Ciao si pupici tuturor !!!
LiliaToma spune:
Ia-n te uita ce subiect aici si eu nu stiam...
Pai si eu intru in categoria asta: 1,56. Si 50 kg...cred nu mai stiu, am inceput o dieta si inca nu m-am cintarit.
Promit sa citesc cit de curind pot ce s-a mai spus ca sa nu ma repet.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
herra spune:
ce mai faceti?
ceva evenimente legate de dimensiuni?
singura mea grija legata de inaltime e ca as vrea sa creasca Vlad inaltut...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
iri_sori spune:
Eu sunt mica sotul mic si copii pana la varsta asta (16-12)au un 1,62m deci mai seamana si cu frati sau parinti sau poti merge la doctor ptr. analize, sotul meu a mers la doctor dar era prea tarziu ca i s-a tasat oasele deoarece a facut haltere de la 13 ani.
iri
prettysunshine spune:
Da,si eu am problema asta,ma tem sa nu ramana si Cosmin micut de statura,mai ales ca acum,la 8 ani,nu e printre cei mai inalti.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru