Mamici de iulie-august 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
blackpanterro spune:
Irda felicitari pentru Daria!!!!!!Sa creasca mare si grasuna si tie refacere usoara!!!

Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Emaaimee, noi am iesit afara din prima zi acasa.Le prinde bine aerul si razele UV dar sa nu o ti pe Oana in soare :), oricum tu sti asta.
Si eu ma spal la fel, de la brau in jos de fiecare data cand merg la toaleta, e usor ca avem bideu :)
Mai am putin si firele vor cadea, m-am vindecat tare bine, oricum a fost o ruptura foarte mica.
Adriana si bebe Aidan
Delia spune:
Felicitari Irda, sa-ti traiasca printesa si sa va refaceti cat mai repede amandoua!
Multa sanatate si multi pupicei!
Delia si
Codrin
anis spune:
Zena ..poate ca ai si tu dreptate.M-am apucat si am vb cu ea..am zgaltuit-o un pic..si de abia mi-a raspuns cu 3 miscari usoare.lascive.....cred in lene...asa ca m-am potolit pt moment ![]()
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
deny_82 spune:
Buna!!!!
Vrednice sunteti nu gluma.......ma chinui si eu sa citesc din urma dar ....slabute sanse....
David
mamini spune:
salutare, burtici si mamici ! am fost la control. o asistenta draguta, mi-a luat tensiunea-mare, fatza de obicei, dar ok- si a pus burta la un cardiograf si a dat Mitzi show cu inimioara ei de scumpa, a variat intre 140 si 173 batai pe min si nu a stat o clipa, a pierdut-o aparatul de 2-3 ori si facea burta mea ca la Alien, daca ati vazut filmul- fata mea se batea cu cureaua pusa peste burta, ca e burta ei! e scumpa rau de tot si vorba lu`tac-su, pe unde ne ducem se da in stamba. apoi am intrat la dr. o SCIRBA. mi-a facut un control de ma doare si acum si apoi un eco la care eu nu am vazut nimic, i-a aratat lui tati-cap, minute, inima ok.are 2500 g! e medie, dar nu-i de mirare, ca daca nu sta locului... programare pe 11 august, asa a vrut dr. daca fata vrea mai devreme, in urgenta! apoi am fost sa vorbim cu anestezistul. alta SCIRBA. oribil. m-a facut cu nervii atita rautate si ostilitate, sa-mi bag picioarele parca nu platesc taxe si parca n-as plati spitalul si tot.anestezia va fi spinala-rahi, imi lasa apoi conversia de epidurala si cateter de medicamente pt durere. in fine...apoi am fost si mi-au mai luat singe pt niste analize. si apoi am asteptat o ora juma sa intram la internist sa vedem ce-i cu inima. asta de treaba. mi-a zis ca tin la anestezie,mai ales ca e rahi, nu am ce sa fac acum sa opresc faza cu extrasistolele,dupa ce termin cu alaptatul, eventual sa iau ceva medicamente, copilul nu e afectat de ele si daca nu am crize anginoase si nu ma albastresc la bot, sunt ok. am stat 4 ore si ceva in spital... apoi am fost cu sotul la restaurant si am papat bun...
voi ce faceti?
o sa citesc un pic din urma...
M 34+
irinabungau spune:
Katink, mai fir-ar el de fier sa fie!!!! Sper din tot sufletul sa te reglezi pana nasti, ar fi super!!! Si...
felicitari pentru deschizatura de un deget...
Pe saptamana viitoare nasti si tu, e clar!!
Kulta, dar tu aveai control azi? De ce mergi la spital?? Iti tinem pumnii, sa ne spui ce-ai facut!!
Anis, bea niste cola sau putina cafea si mai inghioneste-o tu pe bebelina sa vezi ca-ti va raspunde!!! Tu nu trebuia sa mergi azi la control????
Mamini, cum a fost la control?? te asteptam cu vesti!!
Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Ba da Irina...da eu merg la contro diseara..la ora 20..imi rod unghiile pana atunci....
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Katink, tu ai fost ca si Adriana gravidutza-model, o sa nasti si tu usor si frumos si o sa ai un bebe cuminte...eu asa iti doresc, anyway!
Kulta, tinem pumnii sa fie totul bine!
Irina, mltumesc ca te gindesti la mine.
Irda, felicitari

si ma bucur ca e bine puiutza scumpa.
ati scris o gramada, uit de cind citesc pina raspund...
M
blackpanterro spune:
De vreo 3 seri Aidan se tot fataie noaptea, se chinuie sa se partzaie :) si nu reuseste decat dimineata.Nu plange din cauza asta ci numai se foieste si se screme.
Doamne sa nu faca colici ca nu stiu ce ma fac.
Getele cu bebei, sa ii masati la ochisori la interior sa li se desfunde glandele lacrimare.Eu nu am stiut si acum la Aidan ii tot iasa galbeneala de la un ochi pana se desfunda.Il dau cu solutie salina de la Nivea si este mult mai bine.Acum il masez tot timpul.
Adriana si bebe Aidan