Mamici de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, nu mai stresa fata! ti-a raspuns, ce vrei sa faca, e important ca misca...iar o stresezi, hai linisteste-te, i-o fi si ei lene...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Irina: multumim pentru mesajul !
Despre colostru: la Codrin imi curgeau sanii din luna a saptea iar acum nu curg deloc.Am o prietena care a alaptat foarte bine desi nu a avut nici o secretie inainte de a naste.
Despre burtica: la fi-miu in sapatamana 37 mi s-a sters colul de tot si imi tot spunea ca mai am putin si nasc, maxim o saptamana...si am nascut la dupa 40, stie puiutul cand sa-si faca aparitia.
Anis: lasa bebelina sa faca nani linistita nu o mai deranja ca isi face somnul de frumusete.
pupici tuturor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, nu aveam control dar ma doare rau de tot acolo jos si mi-am suntat asistenta si a zis sa sun negresit la spital asa ca....azi pe la 18 plec la spital sa vad ce se petrece.
Mamini, multumesc.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA ....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53156" target="_blank">Mamici de iulie-august(67)

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Delia, tu iei ceva pt durere de cap/migrena- cind ai? ca eu am luat doua panadol rapid si parca n-as fi luat nimic, iar ce am eu pt migrene e contraindicat in sarcina. am dormit prost azi noapte, dar m-a mai lasat, nici azi nu sunt in cine stie ce forma...
nici eu nu am nimic, colostru, lapte, absolut nici un strop.
tanti de la laborator mi-a spart vena, am simtit acolo ca doare, dar mi-a tras un plasture si acum cind l-am dat la o parte am observat ca am o mare pata, vinataie in devenire...minunat, in rest eram ca o floare.
M

Mergi la inceput