Mamici de iulie-august 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
andre_ea spune:
Bebec07, de ce iti creezi singura motive de stres? Nu e obligatoriu sa ai colostru inainte de nastere. Nici eu nu am nimic. Si stiu ca Gabirus n-a avut imediat dupa nastere si apoi a alaptat f. bine.
Kulta stai mai linistita, te rugam! Inca nu e vremea lui bb Sebi. De cand te stiu pe aici pe forum ai fost o agitata. Macar acum linisteste-te! Daca ti se pare ca e de facut treaba, inchide ochii.![]()
Katink, deci vrei sa nasti inaintea mea?
Andy si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Katink spune:
Gabi, eu as vrea sa stea sa implinim macar 38 sapt. - asta inseamna 20 iulie - , apoi sa vina cand vrea ea...
Nepotica mea s-a nascut in ziua in care a implinit 38 sapt., avea 3300g si 52cm si este o dulceata de fetita, frumoasa si sanatoasa.
Adriana si AC, parca voua vi se deschisese colul cu ceva vreme inainte sa nasteti... Stiu ca va "bateati in deschizaturi" 
Pe Bogdana nu cred ca au oprit-o la spital, ca daca o opreau urma sa ne anunte cineva.
Acusor, tu cum te mai simti, ai mai sangerat?
Monai, pe hartia primita de la spital scrie sa nu ne dam cu parfum pentru ca mirosul puilor este foarte dezvoltat si risti sa nu te mai recunoasca daca te parfumezi prea tare 
Dar cu un deo te poti da, ca doar nu o sa stam asa chiar fara nimica
.
Bebec, nici mie nu imi curg sanii, mi-a curs intr-o zi prin sapt. 30 si de atunci nimica. Vine el laptele cand vine si bebe, stai fara grija, important e sa invete pruncii sa suga cum trebuie...
Pupici, merg sa mananc,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
truli-luli spune:
FELICITARI IRDA SI BINE AI VENIT DARIA 

SA CRESTI MARE SI SANATOASA SA SCAPI REPEDE DE INCUBATOR !
cami si zuza mica din burtica 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Katink spune:
Anis, bafta si voua diseara la control!
Stii cum fac eu daca am impresia ca nu am simtit-o de ceva vreme?!
Incep sa misc burtica, o ciocanesc asa incetisor, cam pe unde e funduletul sau talpicile si apoi imi raspunde si ea.
De exemplu si azi la control ii asculta inimioara - 140 batai/minut, si la un moment dat parca incepuse sa bata mai incetisor si fara vlaga si am inceput sa o misc asa incetisor, nu tare, dar nici ca un fulg
si a miscat si ea, iar inimioara a luat-o la galop, nu stiu de ce, poate s-o fi intors cumva si nu mai era aparatul ala exact pe inimioara, dar poti incerca si tu. Oricum a fost faza de un minut...
Ia burtica si misc-o putin, impinge putin prin piele, ciocaneste si tu si ai sa vezi ca iti raspunde.
Sper sa te mai linistesti pana diseara la control.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
MONAI spune:
Katink, m-ai linistit la faza cu deo
. Ma bucur ca totul e OK cu voi, deci si tu esti pe ultima suta de metri
.
Sa auzim numai de bine.
38+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
lulu75 spune:
Aoleu deci nu trebuie sa ma parfumez. Bina ca mi-ai spus ca apoi se intreba copilul: "cine e cucoana asta care ma tine in brate?"
Luminita
35+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
ZenaO spune:
Lasa Anis fata in pace, nu te mai ingrijora. Nu stii ca a mai facut asa, e mai somnoroasa ea; zi merci, ca daca o fi asa si dupa nastere o sa fii o mamica fericita. Fa cum a zis Katink, asa fac si eu cand vreau sa-l simt pe puturos, stau pe o parte si ma intorc putin pe spate si il cred ca-l strange uterul atunci ca imediat protesteaza.
Zina si bb Matei 36 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
KULTA spune:
Fetele, plec la spital. Dupa ce vine Dan acasa, plecam impreuna pe la ora 18. Am sunat asistenta si mi-a zis sa nu mai stau o clipa, sa sun la spital si sa plec la control.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
caterina71 spune:
Felicitari Irda! Sa creasca mare, sanatoasa, voioasa si mancacioasa Daria Maria! Sa creasca repede ca sa puteti s-o luati acas cat mai repede!
Lory, nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos.
Kulta, eu iau 3 nospa pe zi, pentru a inlatura cat mai mult contractiile, avand de o saptamana colul sters, iar in plus, medicul meu mi-a zis ca daca burtica se intareste si am dureri, sa iau seara o fiola de scobutil si una de papaverina, pentru a putea relaxa bine uterul, deoarece contractiile dechid colul si nu mai ramane decat sa nasc, si vrea sa duc sarcina cat mai mult.
Pupici,
Cati si Alexia 36+
blackpanterro spune:
Buna fetele,
baita a fost un adevarat succes aseara, a stat Aidan in apa ca un pestisor
.I-a placut tare mult.
Aidan este asa de puternicutz, isi tine capul singur cand e oe burtica!!!
L-am cantarit si are 3618g!!!!Este plin de cutitze de grasime
.Si bubitele aproape ca i-au trecut, o sa ii apara altele cat de curand poate, dr a spus ca vor aparea si disparea pana pe la 1 an.Se numesc baby acne.
Lulu te poti parfuma, la gat sau la incheieturi la mana, numai nu pe piept.Eu ma parfumez si e ok.
Bebec07 nu te stresa ca nu ai colostrum, nici eu nu am avut, dar din momentul in care am nascut a si aparut.
Katink, da noi ne dilatasem inca din sapt 35 si a fost bine :)
Fetele care vor merge la control, succes.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos