Mamici de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Anis, cand e innorat, de obicei sta cuminte se misca la trezire si seara pe la 22-23 intotdeauna, asta e ora lui. Ziua cand e innorat e mai cuminte decat de obicei.
Gabi, la prima sarcina mai stii cand ti-a coborat burtica?
Kulta, stai linistita. Si pe mine de la inceputul saptamanii ma doare burta ciudat, de fapt nici nu stiu daca doare, dar e tare perioade lungi de timp, si e tare altfel decat era pana acum.
Mai fetelor, parca se ia...potoliti-va ca mai avem.
A luat cineva rezultatul la analiza de streptococ? daca ai ce tratament se da? eu luni aflu. Sper sa n-am nimic ca tocmai am terminat tratamentul pt. infectia urinara si nu mai vreau altul.
Din cauza antibioticelor mi-am zapacit stomacul - am arsuri ca la gastrita si n-am avut toata sarcina.
Emaaimee imi imaginez ce greu ti-e sa nu ai timp de tine.
Irina, multumim pt. mesajul de la Albinuta.
Felicitari Irda pt. Dalia! chiar ca s-a grabit sa-si cunoasca mamica, da asta imi da curaj ca si bebele meu daca vrea sa vina poate la 36 sapt.

Zina si bb Matei 36 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

ZenaO, chiar poti sta linistita. Daca trece de 36sapt, bb e ok.
k34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, si eu ma simt la fel, am niste dureri ca niste cutite acolo jos, uneori nici nu mai pot sta pe scaun, trebuie musai sa ma intind!!! Cred ca este normal la varsta sarcinii noastre...

Mamini, mi-am adus aminte de inimioara ta, sa ne spui ce vesti ai de la doctor, sper ca totul sa fie foarte bine!!

Anis, Katink, la ce ora plecati la doctor???

Oare ce-a facut Boga la control??? Or fi oprit-o la spital sau e in tren sper Miruna????

Mama ploua asa de tare la noi de vreo o ora... cred ca se va inunda pe-aici... Ma duc maine numai sa-mi fac al doilea antitetanos, astazi pot merge numai cu barca cred... ufffff!!!!!

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

FELICITARI IRDA!!!! SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII!!!

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, poate fi normal. Nici eu nu mai stiu. Oricum, oboseala asta m-a dat peste cap. Daniela simte si e mofturoasa si mie-mi vine sa ma arunc de la etaj.
Chiar, Mamini n-a dat apelul azi. Sper sa fie bine.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari IRDA!!! Sa va traiasca puiuta, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!!

Multumim pentru veste Irinuca!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

FELICITARI IRDA![bis] Multa sanatate micutei Daria, sa creasca mare si sanatoasa! Refacere usoara!

Andy si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

ma bucur din suflet ca Bondarelul e bine. Deabia astept sa te vad iar conectata pe YM si sa imi povestesti despre puiul tau.

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irinuca, am avut control la 9.30, dar nu v-am mai scris ca plec pentru ca m-am intins dimineata cu mama la povesti si am plecat cam pe fug.

Deci sa va spun ce am facut azi.

Bebelusa mea tot coboara, a mai coborat un cm si colul s-a deschis un deget - asta banuiesc ca tot un cm reprezinta .
Tensiunea mea e tot 120 cu 70, la capitolul kg tot 10+, urina e ok, doar fierul pacatosul nu vrea sa se absoarba cum trebuie asa ca mi-a facut injectie si mi-a dat alte tablete cu fier - poate astea or fi mai "dizolvabile"

Bebelusa misca si dadea din fundulet si din picioruse si mai spre sfarsit o apucase somnul ca m-am si speriat ca nu se mai auzea inimioara, dar i-a regasit-o imediat si iar a inceput sa se foiasca si sa se auda tropaitul

Mi-am facut si eu testul Streptococ-B si am primit pe loc rezultatul, este negativ, deci macar stau linistita la capitolul asta...

Acuma sa vedem cat mai sta mandra mea, colul deschis si ea deja a coborat... Gabi, tare imi e ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare apare...

Urmatorul control il mai am marti, sper sa mai stea pana atunci.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

bravo Katink, pt puita ta...Si asa cum se pare..eu am mai zis...nastem toate in iulie???!!

Eu diseara la ora 20, am controlul....mor de nerabdare...mai ales ca bebelina e asa leneasa azi..de abia am simtit 3 miscari de azi dimineata...

ZEna, sper sa fie doar de la vreme..sau ca doarme...deja m-au luat gandurile...

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput