Aspirante optimiste (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Leditia, bravo fata ptr k ai luat-o din loc. era si timpu'. acu' chiar k te asteptam cu vesti. la cine mergi la Cantacuzino? mie mi-e un pic sila de spitalul ala..in fine..ceva exteperiente neplacute..dar nu cred sa fie o regula
vale..cu ce esti puiu atat de busy de nu vrei sa ma pupi?
elenya, pup si eu back iubita!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mirela merg la dna dr.Monica Balteanu..
Eu aveam trimitere de la dr.Tutunaru,insa dna dr.Simona Avram mi-a sters lupusul de pe hartiuta aia ca mi-l face ea si mi-a dat ea trimitere cu celelalte.
Mirela dr.Tutunaru mi-a spus ca fac cel mai bine analizele astia de la cantacuzino..nu stiu de toate,dar mi-a explicat asa in mare.
Eu n-am mai fost la cantacuzino,nu stiu cum e pe acolo..Dar merg maine dimineata si va tin la curent..ca deabia astept sa trec mai jos la mamici.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mi,daca auzi de vreo bibliotecara care a murit de epuizare,io o sa fiu aia!Si ca sa ma revansez ia:
Am uitat,Trifa mi-a mai zis sa ii dau la al meu:Manniphyt!cica este tot o tinctura,se gaseste la Ki-Life si este foarte bun tonic barbatesc!O sa iau si de aia sa vezi ce experente fac pe om,pina o sa se sature si mi-o da cu flit

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

vale, credeam k ai ceva personel cu mine. las' fata ca nu mori, mai ales ca io luna asta (ma rog..in august..cam pe 8) vreau sa va anunt k fac bebelina.
consortu' e ok? te mai alearga?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mi,cum il stii,nimic nou sub soareDoar ca luni am fost la ma'sa si a cazut saracutu din pod,s-a julit,are o vinataie cat palma pe picior,s-a innegrit locul acolo,s-a julit pe fundda tot nu se lasa
Azi sun si la T. sa vad cand ma programeaza si pe mine,sa-l probez si pe asta

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Anca Wishhh, pai ce intrebare pusasi si te tinui eu din aflarea raspunsului, ca daca chiar intrebasi ceva, mai stii, poate chiar pot sa-ti raspund ffff pertinent si fffff avizat, chiar daca ma mai bezelesc pe multe pagini, de dragul afirmarii profesionalo-patriotice.
Iar punctele, si nu e vorba despre contul personal ca sa-mi atrag invidii, le-am strans dupa un an de tacere, deci am circumstante atenuante.Pt niste judecatori cu adevarat necorupti de raul social!!
Vazi cat de atacata sunt la sensibilitate? Mai ales la cea artistica, pe care uniii, Carmecitooo, o simt, ca au bunul simt in toate apele.
Cand despre noua tunsuoare si despre ce face barbatelul eu sunt dornica sa aflu, zau, pe cuvant de optimista.
Si ajut cu soarele din sufletul meu cu cea mai mare placere, atunci cand mi se cere. Si cand nu mi se cere eu tot despre optimism vorbesc, ca sa nu fiu offff topic.
Mi s-a spus cumva si ca n-am voie 'sa ma rad' pe cai virtuale?
Pai aici e complexul patului lui Procust, unde daca nu te incadrezi in calapodul social,, ti se spune sa iti cauti alt site.
Sa ma duc la ''buna fetelor'' sau la ''sunt disperata!!!'', ceva capitole mai jos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Oana, nu trebuie sa ne suparam acum si sa ne agitam.
Totul a fost ca o rugaminte sa nu mai umplem 10 pagini intr-o zi, cu subiecte neinteresante decat pt o persoana sau doua, si sa se si insiste pe asta.
Poti sta linistita ca nu ne sperii, au mai fost discutii de genul asta si cu alte persoane care au facut la fel, si apoi si-au zburlit coama.Cine a inteles bine, cine nu... a luat-o usurel catre alte subiecte.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase! hai mai fetele ca de fapt subiectul asta nu e orientat pe discutii profesionale, daca avem chef discutam si profesionale, in rest traiasca distraktia!! pentru discutii profesionale si superorientate avem alte subiecte in topicul 'asteptand un ingeras' cum ar fi de ex ala cu naturalele sau ala cu fiv sau ala cu testul de sanje, ce sariti la gatul omului?!! ..ka nu trebuie sa va placa omul personal, nu uitati ca asta este un site public si poate unora le place sa citeasca si pe oana.. ka acum ma supar asa ca aspiranta medieveche si deschid especialy pt voi un subiect 'aspirante optimiste si serioase', eee.. si stiti ca eu ma ambalez rar, dar ma supar daca patim ca in iarna cand descreeream pe aici singura

vale mama, bine ca nu s-a lovit in alta parte, sti tu care, ka aia e himportanta acuma breee

relya asa gandesc si eu, am deja 15 cm pe burta de la SE-u, mai fac gaurele (3-4?) la o eventuala lapa', si pe urma daca e sa fac cezariana, ce fac?! ma taie in X?!?! ca sa nu mai zic ca eu cred ca chinezii, ca orice operatie taie invelisul energetic al corpului care, spre deosebire de taietura pe piele care de bine de rau se reface, nu se mai 'repara'

oricum acuma e moda laparoscopiilor, asa cum acum 2 ani era moda instilatiilor si a HSG-urilor, greu de hotarat ce e mai bine, si de ce sa fac lapa'? singura chestie care ar putea sa o rezolva ar fi eventualele aderente care au ramas dupa SE, ca trompele sunt beton armat si infundat, nu cred in minuni, v-am spus eu ca sunt inginer, 1+1=2 si daca nu face 2, il fac eu sa dea doi
..si chiar si asteraky care a ramas gravi dupa lapa', zicea este convinsa ca nu are nici o legatura

apropoz: cine stie ceva de ea?

Mergi la inceput

Nu dau cu tamaie in aspirante, ca sunt cooonvinsa, ca nu se doreste.
Iar in ceea ce priveste locul unde alegi sa stai, locul tamaiat de mine, este cel unde arta e la ea acasa.
Iar arta de a trai frumos, indiferent ce probleme grave ne apasa, cum ar fi lipsa copiilor in bratele noastre, e plecata prin alte parti, cu mai multe soare.
Io despre soare vorbesc, dar daca lumea nu-l vede pe fundu' oceanului (asta e codata, e NUMAI pt artiste), nu pot sa ma pun contra valului, ca patul lui Procust de ici nu-i pe dimensiunile mele optimiste.
Salutare soare si mai vorbim pe seara, ca poate se lumineaza si prin partile astea si se discuta despre optimismul de a tine un prunculet in brate intr-o buna zi si despre cat de frumos putem trai pana in acea clipa.

Mergi la inceput

Ardit, ma iertati celelate optimiste, ca iar mai umplu cateva randuri cu mascari offf topic si de prost gust, deci Ardituzt, te vazui inainte sa inchid computerul si nu pot sa nu multumesc avocatei mele medieveche care sari sa scoata o prospatura aspiranta din inghesuiala aista.
Tot binele din lume, ca tare ma bucur sa mai vaz si artiste... avizate! Io de dat cu paru' aiurea si din proprie intentie, nu dau din fire, dar imi vazui niste scatoalce total gratuite...
Inteleg sa nu-ti placa omu', dar cu argumente frate...

Mergi la inceput