Aspirante optimiste (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua tuturor.
Ma bucur ca mai aflu ce mai fac unele aspirante mai vechiute,ca ma gandeam ca au uitat de forum;Tumpi,Dana,Lachi,ce mai faceti?
Si ca tot intreb: fetelor, mai stie cineva ceva de Astery?ce face,cum se simte?am intrat si la "mamici"si n-am vazut-o de mult nici pe-acolo!
Lachione,abia astept sa te vad la sfarsitul tratamentului,cu bine!

Eu nu prea am ce scrie despre mine,nimic nou,astept sa merg sambata la consultatie,sa vad daca-s bine.Singura problema ar fi,si poate stie cineva sa ma lamureasca : am vreo 12 zile de cand sangerez,in ultimele zile foarte putin cantitativ, am facut 3 saptamani de la laparo,si mi se pare ciudat ca ce am considerat a fi CM nu se mai termina .Ma mai doare si burta sau mijlocul (ca la CM,dar mai usor)din cand in cand. Pana la operatie am luat vreo 2 saptamani Duphaston (deci pana acum 3 sapt),credeti ca are vreo influenta ?stiu ca mai dadea reactii secundare.A tinut pe cineva acest prim CM asa de mult dupa laparo sau chiuretaj ?
pentru Aspirante !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Hei, alooo, feteleeee, ce-aveti? Exista subiecte clare, distincte, concrete sau cum vreti voi sa-i ziceti... Aici suntem aspirante optimiste, fara tema data!!! Imi amintesc de o perioada in care daca fetele intrebau ceva concret, erau trimise la subiectul cu pricina, ca de, aici se discuta orice face placere unor adevarate optimiste, acum s-a sucit lumea? De ce dati in cap fetelor care aduc putina veselie in AO? Ei, ca ma-m enervat si eu...
Gogosar, pup fata si n-o lua in nume de rau sau personal.
Ardita, .
Nu m-am fantomatizat, dar vad o tendinta clara a fetelor mai vechi de a citi din umbra... Lauricipani, IrinaCodrina, Dandana, AdiMercedes, Lumit, Fanta, Roxit, Liadi, Lachione, Sheherezada...???

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ardit, Medeea, cui da in cap cui? Ati vazut voi vreo paruiala?
Ce naiba????
N-aveti de cat sa scrieti ce vreti. Chiar ca nu ma mai bag. Probabil ca nu ati citit primele pagini al noului capitol.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Haideti,ma,fetelor,nu ma lasati!In loc sa va suparati, mai bine imi raspundeti mie la intrebari !
De-aia suntem toate aici!sa ne sustinem,sa ne consultam,sa ne linistim sufletele si sa ne consolam reciproc,nu sa ne amaram mai mult decat suntem !! Eu ma bazez pe voi toate,asa cum sunt acum,chiar am nevoie de voi si de forumul asta,si ma doare sa vad ca apar neintelegeri!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Iar se lasa cu scandal?
Hai mai fetelor..

Parerea mea e ca FIECARE ar trebui sa-si cunoasca limitele, FARA IRONII si alte alea.. e urat!
Eu nu zic ca printre randuri sa nu intrebati si chestii personale, dar nu exagerati, au si fetele dreptate... sunt anumite reguli care trebuie respectate..

Aici ne "intalnim" sa vorbim, sa cerem un sfat.. sa impartasim unele altora bucurii si neimpliniri.. nu sa ne zbarlim una la alta..

Asa ca .. bateti palma si fiti fete vesele, optimiste si intelegatoare asa cum va stiu
toate fetele suparate

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by M Oana

Tot binele din lume, ca tare ma bucur sa mai vaz si artiste... avizate! Io de dat cu paru' aiurea si din proprie intentie, nu dau din fire, dar imi vazui niste scatoalce total gratuite...
Inteleg sa nu-ti placa omu', dar cu argumente frate...

Draga Oana, daca vrei sa ne transmitzi ceva, fa-o draga mea personal, adica adreseaza-te noua celor care te-am zbarlit. Nu-i scrie lui Ardit ce-ar trebui sa pricepem noi.
Asa ar fi frumos, zic eu.
N-oi fi eu "artista avizata" ca sa ma exprim la fel de plastic ca tine, da' proasta nu sunt!!!!
Asa ca uite cum promisiunea mea de a fi fata cuminte, se duce pe apa sambetei.
Probabil ca o sa-mi reuseasca cu alta ocazie!!!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

...pai este doar a doua oara cand ma zbarlesc, asta e, ma suportati?

andicule cam mult 12 zile dar daca zici a e mai putin cantitativ poate ca trece... totusi daca esti ingrijorata intreaba un dr., pentru durere poti sa iei nu-spa este un antispastic, ia 2 pastilute si iti trece durerea dar, atentie, nu trece si cauza durerii

hai ancule ca nu am dat cu parul, am citit cum sa nu, dar si asta iarna tot asa, au fost criticate atatea persoane, ca ala asa, ca celalat asa, ca se rarise lumea frate, nu mai aveam si eu cu cine sa zic o barfa mika, sa stresez lumea cu fivul fara stimulare, sa plictisesc cu homeopatele, eu centram, eu dadeam cu capul

medeea pui, iepurasul a rezolvat, vorbim, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Dragelor, eu zic sa incheiem aceste discutii in contradictoriu.Vad ca nu ajungem la nici un rezultat. Cine a inteles ceva din ce am zis bine, cine nu....imi pare rau pentru ea.
Aici fiecare isi spune suferinta pe care o are, si daca cineva are o parere care nu coicide cu a voastra sariti repede la gatul omului.
Imi pare rau dar acteva dintre voi nu sunteti.....ca sa spun asa''fair paly''.
Cu asta consider discutia asta incheiata.si asa nu am cu cine.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Ardit, stiu ca nu scrii cu rautate si imi amintesc perioada de care vorbesti.
Acum e lumea in concediu...ce sa-i faci?! Cum am fost si eu si iete ca am venit si a inceput scandalul.
Daca vreti liniste, faceti cheta, strangeti bani, sa mai plec la mare 1 saptamana sau doua.

Pup fata. Si stii ca mi-e drag de tine ca doar de aia m-am tuns!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

aoleuu andicule no-spa se cheama medicamentul ala, se vede ca azi sunt pe 'nu' (ii mai zic eu unui coleg cateodata care tzine la gluma: 'ce, esti pe stop cumva?')

Mergi la inceput