Aspirante optimiste (144)
Raspunsuri - Pagina 10
Anca Wish spune:
Cititi la "Pacientele dr. Moisa". Indy a ramas insarcinata.
Pentru cele care stiu prin cate a trecut...e o adevarata speranta.
Mi-a placut la nebunie!
Asemanator cu cazul Tonniei.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
andicu spune:
Merci,Ardit,lasa,ca am inteles eu
,chiar daca-i cu "nu" in fata,tot e bun;am luat si no-spa la viata mea, o sa mai incerc,poate m-ajuta;oricum,sambata am programare la doctor, sper sa nu fie nimic serios,ca am inceput sa-mi fac ganduri.
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
ardit spune:
ancule bey, nu numai ca tunsa ca mine dar si nascuta la o zi diferenta, tare as vrea sa fiu melionara si sa-ti sponsorizez inca o mare ca stiu ca-ti place, da-ti dau si un laptop si un zapppp sa postezi la haspirante de pe plaja, na, ca nu scapi de mine
M Oana spune:
Constat, in continuare, si nu ezit sa va comunic, desi tamaia mea vaz ca e acid sulfuric, ca la ''aspirante optimiste'' e ca in societatea romaneasca autentica (si asta, cu regrete, e tot codata, ca si aia cu patul lui Procust, de care se aleasa...).
Din Romania nu pleci, ca nu te vrea romanul, ci pt ca mediul inconjurator e.... Ma scuzati, am codat-o si p-asta, din diplomatie! Dar io tot in Romania raman, chiar daca nu ma incadrez in norme. In forum, am citit regulamentul, ca sunt om al legii, ma incadrez pt ca scriu despre optimismul unei aspirante la un statut clar si nu fac nici un atac la persoana, ci la starea de aspiranta care asteapta... cu optimism.
Prin comunism te trimitea societatea si la parnaie, caci nu te incadrai in rigorile muncitoresti si atacai poporul cu diamante de gandire aristocratica....
Cine are si o minte 'artistica', pe langa problema infertilitatii, intelege. Cine nu, sa puna mana pe 
topoare si tastaturi si sa dea pana piere optimismu' asta aristocrat.
Acum plec la soare, sa ma mai bucur putin de viata, din plin!!!!
Carmen.cita spune:
Mie mi-e tare drag de voi, aspirantelor optimiste 

, am crezut ca gasesc intelegere in mijlocul vostru, voi care doriti ca si mine atat de mult un copilas... Voiam sa va spun ca desi sunt relativ noua pe forum, incerc si eu de vreo 3 anisori sa am un bebe... Poate nu m-am prezentat cum trebuie de la inceput, dar am zis intai sa ne cunoastem mai bine, sa schimbam o vorbulita, si de ce nu o barfa mica asa ca intre femei... Despre discutii strict medicale, la obiect stiu ca orice fata care are o astfel de problema atunci cand intreaba (fie aici, fie deschizand un subiect nou, axat pe acea problema) imediat primeste zeci de raspunsuri ale celor care s-au confruntat cu acelasi lucru, sfaturi...Daca s-a inteles gresit intentia mea, atunci imi cer scuze, n-am vrut sa supar pe cineva, in nici un caz sa ma dau desteapta sau mai stiu eu cum, tot ce am scris am scris in spirit de gluma si OANA a inteles umorul meu...
Ca si OANA, citesc de circa un an pe forum si va cunosc pe toate, chiar daca voi inca nu ma cunoasteti bine, chiar si pe cele care n-au mai postat de multisor, si chiar mi-e dor de ele. M-am uitat la pozele intalnirilor voastre, unele din voi sunt gravidute sau chiar au nascut. Lauricipani, sufletul petrecerii, Astery, inimoasa (chiar daca ai trecut la mamici ai mai intrat totusi sa ne saluti, ai grija de tine!) Tumpi, dreapta si sincera, Madyn timida si discreta, Lachione (iti tin pumnii stransi la FIV) si muuuulte altele...
Hai fetelor, nu fiti asa ermetice, vrem si noi sa fim aici cu voi sa mai facem schimb de o vorba, daca avem un necaz sa ne ajutam una pe alta cu o vorba buna!
Carmen.cita spune:
Si intr-adevar, Anca mi s-a parut si mie ca esti extrem de acida uneori absolut fara motiv, tu nu zambesti niciodata? Hai, te rog, fa un exercitiu simplu, du-te in oglinda si incearca sa zambesti sa vezi cat de mult se schimba pana si sufletul atunci cand zambesti!Uite, iti trimit o raza de soare virtuala!
MirelaV spune:
fetele...am scris eu la endometru ce face Astery. cititi si voi colo sa sa nu mai scriu o data..k vreau sa plec spre casi..si vb later. va pupik si o seara frumoasa
Vale, ti-am zis eu mai demult sa-l "probezi" pe T, dar ptiuuu...bine k o faci dupa mine
..cat despre consort..bine k e doar atat..k io cand am fost odata la dr..si el avea picioru' rupy..dr mi-a zis k "nu face bb cu picioru' si sa-l muncesc" asa k..pune mana si munceste ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Chi spune:
Si io sunt o aspiranta optimista, desi scriu rar la acest subiect citesc constant ce mai zic fetele.
Asa incat, stau si ma intreb: ce aveti frate ?!
Mi se pare indreptatit sa nu umplem topicul de pupici si mesaje care se adreseaza numai unei singure persoane (uneori chiar cea care scrie) dar mi se pare la fel de indreptatit sa scriem ce si unde vrea muschiu' fiecareia, ca doar e un site public.
Ce nu inteleg este de ce va atacati atat (ma refer la Oana si acum, vad ca si Carmen) ca doar nu a zis nimeni ceva jignitor,nu s-a erijat nimeni intr-un aparator al moralei, nu face nimeni parada de cate stele sau mesaje are sau cat de vechi e pe site si chiar nu inteleg de unde supararea.Ideea este ca traim intr-o societate si daca vecinu' de palier bate cu ciocanul la 3 dimineata, ii zic frumos ca ma deranjeaza si daca e om de inteles, intelege, daca nu, se considera jignit si frustrat de drepturile sale de proprietar.
Ei si?
Qui prodest?
Carmen.cita spune:
Vrei citate, CHI, ce nu intelegi, draga mea, sau n-ai avut rabdare sa citesti si tu in urma si 'hop' cu pleasca?
Oana_B spune:
Am vazut ca ati amintit-o pe sheherezada, a scris aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52859 ![]()
MirelusV te-am visat acu' cateva nopti:)), am citit ca esti mesagerul bebeilor si noaptea am visat ca de fapt tu te invarteai de ceva vreme pe la odisee nu ca mesager ci ca
si in vis ma gandeam ce secret ai tinut
. N-am mai visat pe nimeni pana acum de la aspirante:))).
Oana_B