Aspirante optimiste (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Cand o sa capete puteri si o sa-si revina din durerea pe care o simte acum, poate o sa revina printre noi. Sheherezada, sa stii ca noi suntem alaturi de tine si iti dorim sa fii puternica, sa poti lua de la capat visul de a avea bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmencita si Oana B, m-am intors de la soarele meu si uite ca incep sa ma simt si aici ca acasa.
Pt ''diplomatiile'' voastre aveti toata stima din partea mea si daca mi se permite, io ma bucur la maxxxim ca existati. Cu plecaciune!!!
Io sunt in ziua 3, dupa 4 luni de chitait din tot felul de cauze, inainte prezentate, pe paginile plicticoase si de offf topic si curand voi trece la fapte concrete, pe care le voi comunica, poate vor fi pertinente si ajutatoare.
CHI, la oligospermie m-ai intrebat daca am TPC negativ din cauza glerei acide. Daca imi permiti, daca nu supar cumva, Doamne fereste, si daca nu plictisesc audienta, nu am TPC negativ si nici glera acida.
Ma mai trimiteti la parnaie sau mai pot respira pe pamant romanesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Am vazut ca ati amintit-o pe sheherezada, a scris aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52859

MirelusV te-am visat acu' cateva nopti:)), am citit ca esti mesagerul bebeilor si noaptea am visat ca de fapt tu te invarteai de ceva vreme pe la odisee nu ca mesager ci ca si in vis ma gandeam ce secret ai tinut. N-am mai visat pe nimeni pana acum de la aspirante:))).

Oana_B

Oana, ai cuvantul meu k m-a bufnit plansul. eu nu am zis la nimeni k sunt mesagerul bebeilor..stau si citesc in liniste si ma bucur cu fiecare in parte..de multe ori nici nu le felicit, tocmai sa nu creada ca ma bag in grupul lor. imi place sa cred ca o fi ceva cu visul asta al tau..si poate o fi sa fie luna asta..ca ma doare sufletul la gandul asta...sarumana k mi-ai zis

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pai tu n-ai zis da' e scris mare la mamicile din iulie-august. Sa fie cu noroc

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

CHI, vorbeai despre pupaturi pe care si le trimite o persoana catre ea insasi? S-ar putea sa fie pasajul de pupaturi 'artistice' trimise de M Oana, subsemnata proscrisa, catre Oana B, moderator din tari straineze, care ofera flori romanilor cu probleme in societate... E pe paginile plicticoase....
Iar despre Sheherezada, am scris si eu, printre primele mele cuvinte. Este fata pe care o cunosc doar virtual si pt care personal am fost la manastirea Horezu, deoarece cazul ei mi s-a parut cu totul si cu totul aparte... Cazul ei chiar m-a marcat... si sper ca intr-o zi sa revina printre optimistele aspirante.
Cine doreste, poate verifica si in capitolul anterior, pe la mesajul cu nr 3, cand nu aveam stea in frunte si chiar la Manastirea Horezu, ca ma gandesc ca la un asa oprobiu public trebuie sa scriu cu argumente serioase.

Mergi la inceput

eeeeeeeeee.... da nu te mai potolesti deloc draga mea M Oana? lasa lucrurile asa...a tacut toata lumea si tu vad k inca continui. desteptu' cedeaza. eu aici ... m-am resemnat. hai sa ne vedem de ale noastre si altii de ale lor.
Oana, o fi iubita scris mare la mamici..dar nu toata lumea bananaie k mine pe acolo. sarumana..sa fie..asta-i un semn.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV
de acord cu tine iubita. stau si ma minunez cum se barfeste aici si care mai de care e mai inteligenta. nu vreau sa judec sau sa jignesc pe nimeni..dar cate unii prea se dau rotunzi si nu-s deloc
fiecare decide ptr el..nu e nimeni in masura sa judece sau sa rada.

MirelaV
pupicei pe burticei

Oare cine pe cine judeca aici?

Mergi la inceput

pai lasati barfa si vedeti-va de ale voastre..de problemele voastre si de ale voastre tratamente. si daca nu va intereseaza de ale altora, faceti abstractie.
nu mai faceti atata misto de altii...
aaaa..in alta ordine de idei...nu mai sariti asa..k nu s-a folosit nume in chestia aia...asa k..
acum...din respect ptr mine si ptr cei ce merita de aici de pe forum..eu ma retrag din discutia asta!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Carmencita draga, inainte de "hop cu pleasca" am citit foarte bine.
Happy ?

Off topic: vad ca nu ratezi nimic. Succese pe ramura!

Mergi la inceput

Pai mai draga Mirela, daca ai avea cat de cat respect pt cineva, atunci n-ai mai baga pumnul in gura oamenilor... Acesta este un forum public in care se schimba impresii despre BOLI, MEDICI, INVESTIGATII MEDICALE, ETC. Asa ca oi avea tu cateva mii de mesaje (pe care nu le judec si nu le cantaresc, ce continut au ele) iarta-mi impolitetea, dar io aici am placere sa scriu. Atata timp cat nu m-am legat de tine PERSONAL, te poti abtine, OK?

PS:Ce anume te-a deranjat ata de tare, poti sa exemplifici? Vreun nume in mod special?

Mergi la inceput