Aspirante optimiste (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

quote:
Originally posted by Chi

Carmencita draga, inainte de "hop cu pleasca" am citit foarte bine.
Happy ?

Off topic: vad ca nu ratezi nimic. Succese pe ramura!

Niciodata sa nu spui niciodata.
D.a.

Nu am inteles mesajul. Ce anume nu ratez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ma scuzati ca intervin... sunt si eu noua pe aici pe la 'aspirante optimiste'... Dar ce se intampla? Vad ca unele membre ale forumui interzic altora sa mai scrie la acest subiect? Le 'invita' afara? Si moderatorii nu au nimic de zis despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mirela ti-am zis eu ca-i cu noroc luna asta..aug..
Pana si OanaB a visat.Doamne de s-ar indeplini acel vis..
Avalon nimeni nu invita pe nimeni afara scumpa,stai linistita ci doar sa scrie mai la subiect..Te pupic si stai linistita..
Mey fetelor incetati cu cearta si stresul..voi nu stiti ca stresul dauneaza fertilitatii?Enorm?Relaxati-va..
Pupici cu lipici..

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

acu' si dupa visul Oanei, pe cuvantu' meu de aspiranta ca io chiar cred ce va spun. pica cam prost luna asta ovulatia...sunt abia in ziua 11 cm...mai am de asteptat..si sunt cam singurica acasa noptile astea...si ziua nu ne prea intalnim...da' rezolv io cumva...fug de la servici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Leditia draga ma speriasem... Dar care e subiectul? Nu de alta dar sa nu fiu si eu in afara subiectului?

In alta ordine de idei, eu azi sunt in ziua 24, m-am trezit de dimineata cu o usoara greata, sanii sunt umflati si ma cam dor, am o pofta de mancare de speriat... sa sper? am mai avut si o usoara ameteala... dar nu ceva neplacut... Ce credeti, cand as putea sa 'stric' un test?

Sper ca am fost la subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

acu' si dupa visul Oanei, pe cuvantu' meu de aspiranta ca io chiar cred ce va spun. pica cam prost luna asta ovulatia...sunt abia in ziua 11 cm...mai am de asteptat..si sunt cam singurica acasa noptile astea...si ziua nu ne prea intalnim...da' rezolv io cumva...fug de la servici

MirelaV
pupicei pe burticei

cum zic americanii: quickie sex
cu 5 minute inainte sa iesi pe usa sa pleci la munca, in pauza de masa:))))
ce atata preludiu, fugi de la munca si gata

Oana_B

Mergi la inceput

Avalon, sa nu te superi pe mine iubita, dar mai stai nitelus pana sa speri..k stiu cum e sa iti faci sperante si apoi sa te lovesti tare. o traim toate. mai bine nu te gandi si surpriza va fi mai mare. stiu k e greu ce zic..(ptr mine e imposibil )
soacra-mea are o vorba ptr mine luna de luna: "nu e cand vrea omu' ci e cand da DOMNU' "

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Avalon eu cred ca Mirela a punctat cam ce nu ar fi ok sa apara pe aici,barfe la adresa altor membre,ironii,mistouri..sau chiar aberatii sa treaca timpul..in plus e si un sub.de aberatii la generale,deci n-are rost sa se umple pe aici paginile cu ele..
Nu s-au dat nume..deci nu inteleg ce tot are lumea de sare asa si de ce ia totul personal..

Oricum eu zic sa nu te stresezi ca poate-l stresezi pe bb..ca io in locu tau as strica un test..da vezi mie nu mi-au iesit niciodata,asa ca poate eu as merge la dr.Dar tu fa-i un test..ca cine stie..si apoi vino incoa cu vestea si daca ai 2 linute promit sa-ti fac cinste,sa ne bucuram impreuna,iar daca nu,o sa te sustin in continuare si-o sa fiu alaturi de tine..pana reusesti..
Ce zici?Vi cu vestea?Ca am laptic cu banana si e bun rau..si-ti fac cinste...si poate curand ne intalnim jos la mamici,ca si eu sunt pusa pe fapte mari luna asta de vine..
Va pupic dulcic.
Mirela multa bafta.Vezi tu cum faci,important e sa vi cu vestea cea mare apoi..

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Oana, da..oricum la noi se practica sexu' pe fuga in anumite zile .. decat deloc...mai bine putin si bun
da' gata...asa fac..luna asta iese!!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

'Traim in Romania...', vorba lui Mircea Badea, ca io n-am voie sa ma exprim azi, caci iau audienta unor veterane, cand umplu pagini cu mascari dovedite.... avizat.
Cine simte ca e atac la persoana, ce s-a discutat azi sau maaaai ales ieri, chiar face o mare greseala, e un offff (gandul meu) privind societatea romaneasca autentica, din care acest forum e doar o particica.
Carmecito, tu ai INTELES aseara, inainte de a trece pe 13 iulie 2005, ca il intrebam pe DUMNEZEU unde e logica si gandirea pe lumea asta... apropo de medici si tratamentele lor.
De Dumnezeu chiar mi-e mila ca-si vede creatia in stadiul asta si nu poate interveni, iar de moderatori mi-e si mai mila, caci sunt avocat, cum v-am tot zis, si stiu cum e sa intervi in ciudatenii d-astea.
Ne-am distrat prea mult zilele trecute si uite ce patiram, dar trecem cu optimism peste ziua de azi si ne distram, alaturi de optimiste pana ne iese pasienta cu copiii, ca asta e offff-ul principal.
Medeeea 76, am primit mail-ul tau pe la pranz, sa nu dea aspirantele in cuvantul asta ca trebuie sa-l scriu sa ma inteleaga omu', dar la ce flacari au fost pe aici azi, am preferat sa stau cu iadu' asta inchis, dar maine, trec de 13 iulie, ma curatesc de toate cele intamplate si-mi incep o noua zi cu cafeau de la tine. Si nu tu mi-ai deturnat contul de mail, ci niste romanasi/romanase d-ale noastre.
Avalon, scumpa mea, intentiile unora sunt de a exmatricula elementele daunatoare pisicutului deranjat din motive personale, dar cand omul e curat optimist si traieste pe principii democratice, nu se clatina cand vor....

Mergi la inceput