Aspirante optimiste (144)
Raspunsuri - Pagina 13
M Oana spune:
Avalon, la Utocatalina, am impresia ca s-a pozitivat testul din ziua 26. Acum depinde in ce zi ai avut ovulatia si de ce test folosesti, cum sunt convinsa ca stii, dar sa scriu si eu pe subiect, sa ma afirm si sa ma rad de mine insami.
Te-as sfatui sa astepti pana-n ziua in care in mod normal iti vine ciclul, dar nici mie nu pot sa-mi dau acest sfat.... atunci cand incerc sa-mi conving pisicutul, si-mi vorbesc de una singura, de ma pup singura intr-o veselie. Rezista cat mai mult........

Asta e stilul meu, am vazut ca la tine prinde si de aceea am dat-o mai cu amuzament.
Tinem pumni, inclusiv eu, desi e cam greu de crezut....

Anca Wish spune:
Oana, mai dar tu chiar n-ai limita?????
Devii patetica, pe bune!
Nu ne iei, draga mea, nici o audientza.
Vrei sa pricepi ca nu ne intrecem pentru nimic????
Nu suntem in nici o competitie!
Chiar sper maine sa revii cu mai putini draci si ceva mai impaciuitoare..ca m-ai omorat azi.
Asta cu "bate saua sa priceapa calu'" m-a dat gata. Trebuie sa recunosc.
Avalon, citeste cu atentie ce s-a scris azi si vei intelege ca nu vrem sa inlaturam pe nimeni.
E loc pentru toata lumea.
Faptul ca Gogosar a rugat fetele sa scrie ceva mai la subiect..a iscat o intreaga tragedie.
Carmen.cita, ai fi surprinsa sa afli cat de vesela sunt. Si daca citeai de ceva timp, asa cum sustineai, ti-ai fi dat seama de asta.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Carmen.cita spune:
Avalon,
in general e indicat sa faci testul in prima zi de intarziere, dar multe fete il fac mai devreme (ca si mine) din nerabdare... si am citit ca unora chiar li s-a pozitivat prin ziua 11, 12 dupa ovulatie. Asa ca... vezi si tu... bafta multa sa fie cu 2 liniute!
Cat despre subiect, suntem la subiectul 'aspirante optimiste', dar se pare ca gluma si optimismul nu 'prinde' la toata lumea de aici, este incadrata la categoria aberatii sau barfe... Sunt neplacut surprinsa de atitudinea asta...
M OANA, am crezut ca 'te vei potoli' dupa ciomegele pe spinare care ti-au fost administrate cu darnicie
, ce se intampla pe aici intra sigur in categoria 'rasu-plansu'. Mai, sa fi deranjat asa de tare glumele noastre?
OANA B, ma bucur ca ai un tonus atat de bun, ca poti incuraja si avea vorbe bune pt altii, dupa patania ta... Uite un buchet de flori de la mine pt optimism 

Betty,
iti inteleg atat de bine frustrarea legata de medici
... E atat de greu sa gasesti unul, macar unul la care sa corespunda imaginea ce o arata cu ceea ce este in realitate... si care sa-ti redea speranta ca intr-o zi vei avea copilasul dorit...
Ardit, iti multumesc!

Ma bucur mult ca tu ai inteles...
Avalon spune:
Fetelor
, va multumesc mult, dupa cum ati ghicit
sunt tare nerabdatoare! Cred ca o sa iau maine un ozone sa-l fac... nu ma certati, dar nu mai pot... eu simt ca e de bine... asa simt, dar cine stie... poate ma imbat cu apa rece
. Voi stiti bine despre ce vorbesc, stiti cum e sa te inunde speranta
. Maine ar fi a 10-a zi dupa ovulatie.
Hai fete dragi, impacati-va,
nu va mai certati, va rog eu, ca e pacat! Suntem toate in aceeasi situatie, de ce trebuie sa ne facem rau una alteia
, cand putem sa facem schimb de experienta, si chiar sa ne pupam
, de ce nu, asta face parte din traditia aspirantelor optimiste!
Si acum va spun sincer, nu inteleg reactia unora dintre voi, eu cateva seri la rand am ras cu pofta in fata monitorului (sotul meu nu stia ce anume mi-a provocat criza de ras
) citind ce au scris fetele, M OANA, Carmen.cita si OANA B. M-au amuzat. Am vazut ca si pe alte subiecte fetele se inveselesc, fete care au trecut prin multe deceptii, ca si noi, scriu poezioare...
Hai, faceti pace, va rog!
M Oana spune:
ANCA WISHHHH, si calul a priceput ceva pe ziua de azi? Ca eu in sa chiar am tintit toata ziua si uite asa
, virtualiceste, am dat in ea. Iar tragedia unde o vezi, ca la mine si la alte cateva e comedie umana in carne si oase.
Daca la fel de optimiste si vesele sunt aspirantele si in privinta copiilor, asta s-ar putea sa fie o cauza a infertilitatii, ca se mai supara si Dumnezeu cand vede atatea 
administrate dintr-un simt interior mai sensibil. Acest alineat se adreseaza societatii, mediului inconjurator si nici unei persoane anume. Mai mult e un pamflet artistic.....
Carmecito, in meseria mea, in Romania noastra, la cate gratuitati de
am vazut, am devenit imuna si stau si minunat cu pisicutu' si cu simtamantul umoristic, mai ales in imprejurari d-astea. Pai ce circ e prin tribunalele romanesti, aici e ploaie de vara!
M Oana spune:
Avalon, vezi, iubita mea, ca te bagi in clubul ciomagitelor, in care eu ma simt ca pestele in apa, ca la firea mea aristocratica si la faptul ca traiesc in Romania...
Tabere sunt peste tot, dar ooooribil e cand in societatea pe care ti-ai ales-o, ai parte de ele. Cine a dat drumul la iadu' asta? Care tabara? Ca aseara era o distractie si un optimism pe aici... Astea sunt intrebari retorice, nu ma citati!
Io ma bucur ca te-am distrat si cu siguranta o vom mai face de maine, nu-i asa Caaaarmecitooo? Si tin pumnii si sufletul alaturi de tine!
Acum ma retrag, cu profunda stima si cu o suuuper intrebare pe buze: Unde-i, Doamne, logica si gandirea curata si frumoasa pe lumea asta????
Carmen.cita spune:
In mod sigur ne vom distra si maine!

O viata avem!
Hai noapte buna, vise placute, numai cu bebei 

!
Avalon, maine fac galerie, poate tu esti urmatoarea graviduta?
dodo23 spune:
O intrebare arzatoare pt. ARDIT:
Ce noutati ai in legatura cu Fiv fara stimulare? Ma intereseza si pe mine f. mult subiectul.
PS. Imi cer scuze, dupa natura discutiilor din ultima vreme, s-ar parea ca intrebarea mea ar fi off-topic.
Carmen.cita spune:
In ultima vreme m-am tot gandit si eu la FIV, si chiar vreau sa fac in viitor, daca mai trec cativa anisori si nu se intampla nimic... Parerea mea ca FIV fara stimulare scade mult rata de succes, din cate am citit pe la subiectul FIV, unele fete chiar au facut o suprastimulare usoara (Anis)... cu cat sunt mai multi foliculi, cu atat mai multi embrioni viabili. Eu daca voi face, voi face cu stimulare, pt ca pe ciclul natural mai mult de 1 folicul nu o sa am. Parerea mea...
gogosar spune:
Buna dimineata.
Dragele mele , dar sunteti chiar exagerate.Am crezut ca va potoliti.
o tineti asa una si buna? Eu am facut o rugaminte generala. Cine s-a simtit cu musculita pe caciula.....a sarit repede.
MOana, iubita, ne-ai stresat destul cu cuvintele tale din carti.Am inteles ca esti avocata, om al legii, dar aici nu conteaza asta, poate fi cineva si femeie de serviciu,cu mai putina carte si sa aiba aceleasi probleme,sa scrie asa cum poate cu cuvintele ei, nu cu cuvinte mari, dar..SA FIE OM.Mor pe astia care fac caz de cat sunt ei de destepti.
Tu si restul gastii care iti tine trena....daca cititi de 1 an situl, nu ati inteles nimic.Anca Wish si Mirela V sunt super fete, vesele si de treaba...sau poate voi ati citit numai printre randuri?????
Am speranta ca poate gasiti si ceva legat de subiect sa postati.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103