Aspirante optimiste (144)
Raspunsuri - Pagina 14
utocatalina spune:
Avalon succes cu testul..eu l-am facut in a11-a zi de DPO si s-a pozitivat...am facut 2:Diaspot casetuta si Barza..dar sa stii ca nu s-au pozitivat in 3 minute ci in vreo 10...prima data era sa le arunc de nervi, dupa care cind am mai studiat problema a inceput sa apara si linia pe care o asteptam de atita timp...sa ma ti la curent si sa fie ziua ta norocoasa!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Relya spune:
quote:
Originally posted by Carmen.cita
Si intr-adevar, Anca mi s-a parut si mie ca esti extrem de acida uneori absolut fara motiv, tu nu zambesti niciodata? Hai, te rog, fa un exercitiu simplu, du-te in oglinda si incearca sa zambesti sa vezi cat de mult se schimba pana si sufletul atunci cand zambesti!Uite, iti trimit o raza de soare virtuala!
Mi se pare un mesaj plin de rautate. Zau ca nu merita Anca W. asa ceva....

Relya
MirelaV spune:
buna dimineata fete frumoase. Gogosar, sarumana de aprecieri dar zau k nu e cazu' sa ne mai batem capu' . io am inteles ce era de inteles si m-am cam retras. stii cum e...desteptu' cedeaza. nu-i prost ala ce incepe lupta..ci ala ce o intretine.
hai sa ne vedem noi de ale noastre..k eu una nu ma las tarata in toata mizeria asta de nimeni. am prea multe pe cap sa mi le mai fac si cu mana mea. multe dintre noi au terminat o facultate si sunt licentiate...insa eu pe niciuna nu vad sa se laude si sa trambiteze. inteligenta sta in altceva decat in cuvinte pompoase. daca esti destept, te ridici si te cobori la nivelul fiecaruia..in fct de nevoi
pupici si o zi momoasa
MirelaV
pupicei pe burticei
ardit spune:
buna dimineata fetele... nabadaioase!![]()
dodo draga mea, nu am noutati dar faptele stau asa: FIV fara stimulare se recomanda femeilor la care rezerva ovariana este foarte mica (la mine, sper, ca nu este asa) adica sunt mai in varsta sau mai au doar putine ovule de fecundat, pentru ca stimularea ar "consuma" prea multe ovule, dar nu cred sa fie problema sa faca si o femeie care are suficiente ovule, asa.., se recolteaza vulul, ala singurul ovulat per luna dar si cativa foliculi mediu-maturi, pe care ii matureaza in laborator (nu stiu daca se poate face chestia asta in romania), singura problema pe care o vad este ca trebuie sa inghiti ceva pastile care sa te ajute sa ovulezi ovulul ala singur la un anumit moment, astfel incat dr. sa nu-l rateze cand il preleveaza
carmencita nu numai ca superstimularea "face" mai multi embrioni, dar cica ajuta mult la prinderea embrionului dupa ET-u, asta nu scrie in carti dar sunt ultimele vesti date de fostele aspirante cu FIV reusit, asa ca am incredere, e greu de suportat superstimularea dar poate merita, vorbeste cu anis
in ceea ce priveste un ovul pe luna, cred ca 99% din femei au un ovul pe luna, si poate e mai bine pentru ca astfel se consuma mai lent rezerva ovariana, oricum nici o fata care a facut fiv sau tratamente luni de zile la inseminari, nu s-a intrebat in ce masura consuma stimularile rezerva ovariana, este o intrebare care cred ca ar trebui sa si-o puna fiecare, adica sa cantareasca si riscurile, pentru ca dorinta asta de a avea copii ne orbeste pur si simplu, ce credeti ca atunci cand am facut fiv nu stiam procentul de reusita? nu gandeam ca tratamentul este periculos?! ba da! DAR eram sigura ca reusesc din prima, eu superfemeia (orbita), ziceam: o fac numai o data si reusesc sigur! naiva, na!
in continuare va doresc o zi faina si mai intru mai tarzior sa va 'vad'

anis spune:
Auleu fetele.ce e aici??
hai fiti cuminti si optimiste si vesele....ca bebeilor asa le place...
pupici la toate..
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gogosar spune:
anis, iubita mai ai putin.Ce emotionant.....
Te pup.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
M Oana spune:
Arditutz, ai perfecta dreptate, parca mi-ai fi citit gandurile.
Eu despre FIV as scrie, la modul pertinent,dar mai am de strabatut niste munti pana sa ajung acolo, iar rezerva ovariana e prea betooon (e 7.06) ca sa incep sa o dau peste cap, mai ales ca sper ca l-am peticit pe sot pe la hormonale si intram in normalitate.
Anisor, sa n-o superi p-aia mica cu prostioarele noastre. Spunei ca tantiile au vrut sa glumeasca si s-au mai impleticit si ele pe niste carari... dar totul a fost o glumita... mai asa...
Utocatalina, pupici pe burtica si am sa-ti urmezul sfatul primit pe mail, am sa vin in tari mai calde, cu atmosfera si energie pozitiva din plin, ca eu cum aud de astfel de tari si cum sunt invitata in ele, cum ma urc in avion si vin. Dar nici pe Carmeeecitaaa mea nu pot s-o las in atmosfera asta si daca noi aici ne pusaram cortul la o discutie optimista si eleganta, continuam sa ne distram si-n atmosfera asta, ca-ti zisai ca sunt imuna si-am invatat sa ma simt excelent in conditii d-astea, ca de, mi se trage de la meserie...
M-am tot uitat peste pozele tale de cand te intorsasi de la Parisul aristocrat si tare dor mi s-a facut de el... Si cat de bine iti sta in Parisul aista... Nu stiu cum, dar si pe mine Parisul ma face tare frumoasa, ca-n ramele de prin casa, numai poze de pe acolo mi-am pus. Sa nu dati in mine....
Iar pt aerul de pe aici, eu am s-a pun o vorba buna la Doamne-Doamne in prima manastire in care am sa intru.
O zi optimista pe toate planurile si cu Dumnezeu si gandul bun inainte!
Kariris spune:
Salut fetele frumoase!
Io, ieri la eco, 4 fol pe dreptul 4 fol pe stangul, endometru 5,8...mai e timp suficient sa se dezvolte pana sambata viitoare. Am inceput sa ma simt ciudat, parca ma doare putin tiroida, dar va trece totul cu bine...sunt sigura. Vesti despre Astery: este binishor spre mizerabil!
la fel se simte; ultima oara cand am vorbit cu ea era acasa, mai merge din cand in cand la spital sa "se hraneasca" si apoi acasa; nu ia vitamine deloc iar eu i-am spus sa ia neaparat mai ales ca se subalimenteaza.
Mi-e dor de voi fetelor si nu-mi place deloc ce vad pe aici. Pentru cele care nu stiu, Anca Wish este o fata cu adevarat frumoasa si fizic si sufleteste...ar fi bine sa nu mai jigniti persoane pe care nu le cunoasteti pentru ca atunci cand eventual le veti cunoaste sa nu regretati sau sa va simtiti penibil....(daca aveti capacitatea de a va simti penibil...unele chiar nu o au oricat de mult ar merge cu ridicolul si penibilul!)
Iar pentru cele care sufera de cultul personalitatii si se considera suprainstruite si cu mari calitati narative, le propun sa scrie carti! Satisfactia ar fi mult mai mare decat sa posteze la infinit acelasi tip de mesaj malitios!
gogosar spune:
salutare Lachi.

fata frumoasa si desteapta.....
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Kariris spune:
Pupici Anca!
Nici nu stii ce greu imi este sa nu mai intru pe forum...si ce dor imi e de voi toate: ardit, gogosar, dandana, vale, ancutza mea mumoasa, dana p, relya, mirela v...si restul fetelor minunate de pe aceasta sectiune....da' las' ca revin io "in forta" pe la sfarsitul lui august cu doi pui in marsupiu!!!
Lunea viitoare sunt scapata de tot...abia astept ca m-am cam saturat de tratamentul asta!