Aspirante optimiste (144)
Raspunsuri - Pagina 15
Kariris spune:
LAURICI UN PUP MAAAARE SPECIAL PENTRU TINE SI MAI DESCHIDE SI TU TEMBELEFONUL CELA CA MI-E DOR DI TINE SI VROIAM SA VORBESC CU TINE!!! Ori esti in concediu?
M Oana spune:
Despre Anca Wishhh stiu eu sa raspund, pt ca am vazut toate pozele de la intalniri. Este o fata foarte frumoasa, sub aspect fizic, pt ca atat am vazut si atat pot sa confirm.
Despre talentul scriitoricesc, stiu ca-l posed, multumesc frumos si scriu chiar si carti, pe care le voi face publice intr-o zi, pana atunci terorizez populatia cu stilul meu umoristico-malitios....
Despre stilul meu malitios, tot eu pot raspunde. V-ati gandit macar o secunda ca omu', adica malitioasa, chiar poseda simtul umorului, fapt pt care n-are de ce sa se simta penibil.
Iar Lachione, iti poti imagina, ca in tacere, timp de un an de zile, am fost alaturi de tine si am deschis computerul asta malitios, in tacere, fara sa deranjez optimistele, numai pt a vedea daca Laurici face si o fata dupa 3 ditamai baietoii si pt tine si pt Sheherezada... Ati fost personaje de basm fffff indragite, dar cand am intrat in BIG BROTHER asta, ia uite ce surprize frumoase primesc...
Numai bine in suflet si prin burtici, la cele care chiar au pofta sa traiasca frumos pe lumea asta!!!!
bety spune:

De atata vreme pe aici, m-am obisnuit cu alta atmosfera.
Chiar nu se pot potoli orgoliile?
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
MirelaV spune:
Va astept la un nou capitol:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53236" target="_blank">Aspirante Optimiste 145
MirelaV
pupicei pe burticei
valentinag spune:
Cam ca situatia din tara ne gasim si noi pe aici,dezastruos cu accente tragi comice,rezultate din rautate,nestiinta,rea vointa,complexul superioritatii,etc.,etc.,etc.
STOP JOC!gata,hai sa terminam,eu inteleg si malitiozitatea dar pina la un punct!continuam ca oamenii normali?ca asa ne place sa credem ca suntem!
Lachi,ce faci bunico,te faci si mamica sau ce naiba,abia astept sa-ti vad moaca
Asta frumoasa si atit
,sa nu ma uiti cu pregnylu ala de pomana,poate ashea merge,luat de pomana,poate gasesc si neste
pe drum
cine stie....
Uitam
neuronu saracu,aseara au venit neste preteni la noi,ea este pretena mea de fapt,pe el il tolerez de dragul ei
si dupa ce m-a descusut(el)de bb aleaalea,vine cu mareata idee ca ce ne mai chinuim noi atita,k el domne daca nu ramane nevasta-sa in primele 6 luni,desi el stie sigur ca va ramane din prima(adik nu k altii neputinciosi,noi adik
),el o sa ia primul copil care ii iese in cale,il adopta si gata,s-a rezolvat,ce atita timp,bani,nervi cheltuiti de pomana!Si cireasa de pe tort urmeaza,in ianuarie el proiecteaza bb,cu toate k nu are servici,il tine pretena mea din salariul ei!Daca asta face copil inaintea mea,ma dau cu capu de toti peretii!Va astept in vizita la 9,sa-mi dati suc cu paiu printre gratii!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
M Oana spune:
Apropo, Lauricipani, stiu ca aveai baiatu' al' mare cu bacalaureat si cu examen la facultate si m-ai renovai si casa din Grecia. Numai bine, ca tare mult mi-am dorit sa-ti spun cuvintele astea, atunci cand erai optimista ca noi, pe aici, in obtinerea de fetite.
Si tu, cum esti o sefa buna, stiu ca nu vei da in mine, nitam-nisam, de dragu' societatii patriotice, d-aia vrusai sa te salut, ca mult am tinut-o in mine.
Pupici, mamica de baietei, deocamdata!!!
Sorina7 spune:
no mai fete dragutze, si io care credeam ca va certati de dorul meu, ca sunteti disperate ca nu mai apar, care mai de care Sorinuke, Sorinache, Sorinush pe unde esti....
io de abia am trecut peste o perioada mai tulbure, asa ca va rog sa deschideti un nou capitol, unde sa nu mai aud de rautati, ca nu vreau iar depresii, asa ca "ciocu mic" la chestii de genul asta sau e vai de funduletzu vostru !!!
tuturor