Aspirante optimiste (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by gogosar

Fetelor care sunteti noi in clubul aspirantelor.
Am o rugaminte mare la voi, pe care nu vreau sa mi-o luati in nume de rau.
Clubul aspirantelor a fost creat pentru a ne spune aici probleme medicale, bucuriile si esecurile ref la bb.daca avem alte probleme, gen nu am PM, sau eu stiu ce altceva exista email, messenger, Pm...etc.Nu cred ca are rost sa umplem paginile aiurea in goana de a face numarul de mesaje.Nu suntem la concurs de cine scrie mai multe mesaje.Sunt fete aici de 2 ani si nu au nici 1000 de mesaje.In ritmul in care scrieti voi, nu va ajunge 1 luna.

Sper ca nu ati luat-o ca pe o ofensa personala.Si daca v-ati suparat....va trece.O sa ma intelegeti pe parcursul timpului.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

de acord cu tine iubita. stau si ma minunez cum se barfeste aici si care mai de care e mai inteligenta. nu vreau sa judec sau sa jignesc pe nimeni..dar cate unii prea se dau rotunzi si nu-s deloc
fiecare decide ptr el..nu e nimeni in masura sa judece sau sa rada..ptr incertitudinile altora.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hop si io,taman acu cin incepe lumea sa se ia de par constat!
Ashea,in sfirsit a venit vremea sa ma-c la Trifa,super draguta tipa,am vorbit aproape 1 ora,verzi si uscate,mi-a facut profilu,la facut si pe al domnului,dupa amiaza ma'c sa iau bulinutele pen 3 luni.Ea zice ca din punctul ei de vedere nu am o problema foarte grava,k ea spera sa se rezolve in luni,in nici un caz ani!I-am zis sa-mi dea si de slabit ca nu mai potOm vedea...
In alta ordine de idei,am calculat sunt in ziua 25,nici o speranta de sarcina,astept musafirii
Fetili cochete pe unde umbla?
Tumpi,n-ai venit?
Mady,Alina,Lachi,Ardit,Sorina,Laurici,Georgiana,Dana,aloooooooo,v-ati luat toate conced si m-ati lasat pe mine sa sustin economia tarii

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iar io constat, Doamne, ca sunt unele aspirante pe lumea asta care se scoala la viata cu ganduri si cu reale probleme....
Ma simt ca intr-un partid politic in care cele mai cu vechime privesc cu muuulta admiratie prospaturile, care cu patriotismu'-n steag cauta sa aduca un aer nou si pur optimist.
Auzi, coano, alerg dupa sufragii, ca facui intr-o saptamana preeeeea multe stele'n steag, in timp ce pe aici s-a muncit ani buni la stelele astea....
Curat romanism, traiasca optimismu' patriotic!
Iar de PM-uri ma informai, ca sunt prospatura, dar de la PM la bors in ochi si la pesimism cu lopata, apropo de viata asta de..., e drumul cam pe aratura.
Insa eu tot cu simtul umorului acasa si cu curat optimism ma prezint, ca aici mai e vorba si de cum e croit omul, indiferent de imprejurare.
Si-am vorbit si de laparoscopii si de offff-ul de pe la doftori, unde e buba, de fapt, ca eu o vaz intr-o singura directie, aia de mai sus.
Salutare soare, ca pe aici ploaua intr-o veselie, si numai cu chestii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

fetele aspirante!
Mi-am trecut privirea peste lista de fete aspirante.. Doamne.. cat s-a lungit
Sa dea Dumnezeu sa plecam toate cat mai grabnic la .

gogosar mirela ma bucur sa va "vad"

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

De acord cu voi fetelor.Imi pare rau pt acel off-topic cu explicatia cu PM si poate au mai fost 2-3 off-topice..scuze..
Deci..am fost in dimineata asta la analize la Sp.Coltea..vreau sa va spun ca dna.dr.Simona Avram e tare draguta,plus ca mi-a zis ca-mi face ea lupusul si hemoleucograma in plus de ce aveam la dansa ca sa nu le mai platesc la cantacuzino.
Si dna asistenta super de treaba,nu mi-a spart vena..usor si frumos a lucrat.
Problema ar fi fetelor ca s-ar putea sa am ceva cu circulatia..ca io am o circulatie mai proasta..Astept analizele sapt.viitoare si va tin la curent.
Maine ajung si la cantacuzino..trebuia acum,sa-mi ia sange tot la Coltea si pt Cantacuzino..si sa merg eu cu el..da dna asistenta nu a vazut in coltul foii ce i-a scris dna.Dr.Asa ca n-am mai fost sa ma intepe tot azi..ca toata lumea imi ia numa' din mana stanga.
Cam atat cu vestile despre mine.
Va pupic dulcic.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Oana, mama, sau coano, sau cum vrei tu...
Nu suntem cu nimic mai presus decat voi..prospaturile. Crede-ne ca preferam sa scriem, eventual, la "parintii intreaba-parintzii raspund".
Nu e nici o fericire sa stai cu anii pe lista si sa vezi cum fetele pleaca la mamici, nasc, isi duc copii la cresa...si tu intzepenesti aici.
Eu va doresc la toate (si mie) sa plecati la mamici repejor.
Nu suntem exclusiviste si daca privesti in arhiva, suntem chiar o familie mare si fericita (asa..in neimplinirea noastra).

Deci nu e vorba de nici un partid. Singura politica pe care o facem e aceea a bunului simt si al respectului uneia fatza de alta.

Si acum sa-ti explic.
Daca eu pun o intrebare acum. Ma intereseaza neaparat ceva.
Astept ca cineva sa-mi raspunda.
Ma intorc mereu sa citesc, sau mai intru a 2-a zi. Stii cate pagini trebuia sa strabat? O gramada (numara-le si tu)...doar cu discutzii off topic.

Simtim nevoia sa ne mai bezelim, sa ne trimitem pupicuri si flori, sa povestim cum ne-am tuns, sau ce ne fac barbatzii. Dar avem grija sa pastram, totusi, natura acestui forum.

Asa ca, nu mai fi asa sensibila si nu mai lua totul atat de personal.
Trebuie sa ne acceptam si sa ne ajutam. Ca de asta suntem aici.

Ledi , tinem pumnii. Vad ca te-ai pus pe treaba. Tine-ne la curent

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Fetelor am uitat..voi stiati ca ginsengul da chisturi la ovare si sani?Ca eu acum am aflat..ca eu am luat si iau ginseng..si echinaceea si vitamine..Mai nou si acid folic si vit.E.Nu gas.ce-mi trebuie pt tratamentul Liviei.
Oricum m-am gandit sa va spun si voua..
El cica e bun asa,insa s-a descoperit de curand chestia asta cu chisturile.Oricum dr.nu a vazut nici un chist la ovare..insa mi-e frica la sani.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Ledi, chiar nu stiam asta cu Gingsengul. Eu n-am luat niciodata si cu toate astea, am sanii plini de noduli. Ghinion!

Oricum, e bine de stiut. Cu toate ca sunt vitamine. Nu? Care o fi logica?

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Anca da,m-am pus pe treaba..mi-a luat mie ceva timp sa ma mobilizez da' si acu' umblu ca titirezu dintr-o parte in alta,citesc enorm despre ce ma intereseaza..ce mai vreau bb nene..,ca doar nu prestez degeaba..
Anca ginsengul e o planta..nu face parte din vitamine...e o substanta nutritiva vegetala..creste imunitatea,imbunatateste activitatea fizica si mentala..reduce stresu(ca io-s un munte de nervi),oboseala,incetineste procesu de imbatranire si ce-o mai fi..ca nu mai stiu.Eu iau pt imunitate si stres.Echinaceea tot pt imunitate.
Logica sincer n-o stiu..
Fetelor mai voiam sa va intreb daca e vreo problema sa raman in prima luna dupa intreruperea de anticonceptionale.Dr.mi-a zis sa prestez si stie ca iau anticonceptionale acum..nu mi-a zis nimic..
Ar fi bine sa mai astept o luna sau cum?
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Ledi, nu e nici o problema cu ramasul acum.
Cel putin asa sustine Dr. tutunaru. Parerile sunt impartite.
Dar tinand cont de faptul ca anticonceptionalele sunt un amalgam de estradiol si progesteron nu cred ca dauneaza. parerea mea!
M-ai lamurit cu Gingsengul.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput