Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup si eu fetili,
Catalina, te rog din suflet stai cat mai cumintica si suna la toti medicii pe care-i cunosti. Puiutii tai sunt cei mai importanti. Nu poti sa te duci la eco mai devreme de vineri? Suna si spune ca e o urgenta. Te pup si ma rog pt voi. Va fi bine.
Princess spermograma o repet tot la Iasi insa la un alt laborator.
Relya, am observat ca nu prea se pun de acord medicii astia. Noroc ca mi le-a dat de facut pe cele din ziua 21, zi despre care nu am auzit dezbateri (la un ciclu de aceeasi lungine= 28 zile). Macar aici s-au pus de acord.
Laura Ioana , sory, dar am uitat. Unde ti-ai facut programare de te-a chemat tocmai in sept?
Mihaela, foarte frumoasa poezioara ta.

Catrinel si Mishulina, a mai trecut o zi. Mai e putin .....
Ma rog sa veniti amandoua cu testele pozitive.
Si nu numai voi. Lista e deschisa si sunt multe locuri....Miro, unul e al tau cu sigutranta.
Andicu, pentru tine un pupic dulci moldovinesc special.
Alexia!!!!!!!!!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Catalina, ce faci, cum esti?
iepurila, cand refaceti spermograma? nu puteti face un drum la Buc?
Motunicule, pune mana si fa un bb mai repede k vad k nu are lumea loc de tine pe forum la aspirante . da-le o lectie
pupik toate fetele si burticile

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Nu stiu Mirela cand refacem spermograma. Parca as mai astepta un pic, ca nu are nici 2 sapt de Branca si Tribulus. Nu stiu daca mai rezist la un rezultat de 3 mil/ml cu 40% viabili. Sau poate da.
La Bucuresti ne e foarte greu sa ajungem. Una e distanta si doi job-urile noastre. In special al lui. (Nu am avut concediu din 2000)

Eu, iepurica

Mergi la inceput

offfff...cu job-ul stiu .. cunosc prb..si noi..abia reusim sa ajungem si la monitorizari..etc..
las' ca va fi bine! pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Stiu ca va fi bine. Acu ramane de vazut si cand.
Dar va fi bine. Pentru noi toate.
Pup si eu

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ai dreptate, Iepurica, va fi bine pentru noi toate pana la urma...totul e sa avem rabdare (dar fara tutun!).
Fetelor, a tinut vreuna dintre voi tratament cu Maca? Ati avut vreun rezultat? Ma gandeam sa incep sa iau acum, dupa ce trec rusii, rau n-are ce sa ne faca, nu?
Catrinel, Mishulina, Alexia ce vesti aveti?

Cate un pt. toate fetele

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

ce e aia Maca fetelor, ca am mai auzit.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor!
Iepuricule drag iti tin pumnii strans de tot pentru ce urmeaza sa faceti in continuare si tu si sotzul! Va fi bine,ai sa vezi...
Amely eu (si sotul)luam Maca de aproape o luna!Ce am observat? Stare generala buna,reusesc sa ma odihnesc mai bine noaptea (eu am probleme cu somnul si stressul),sotului i-a mai perit pofta excesiva de mancare si i-au trecut absolut toate bubele si leziunile(zgarieturi,negi etc)iar eu am avut luna asta un "endometru de zile mari",superior celui obtinut cu Utrogestan....Mai multe afli din discutiile de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52839&whichpage=1" target="_blank">"Naturiste si homeopate"
A ,si rau nu are ce sa va faca pentru ca nu are contraindicatii din cate stiu...
Miro,cand pleci in concediu?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Amely, Iepurila, nu am fost azi la analize, am aminat (si era si de la 8.30, nu 7.30, am luat-o razna rau, pe bune) ma duc maine la 9 si rezultatul il am vineri.

Miha, poezia e traznet!! Sa ne uschim, sa ne uschim!!!

Mirela, de Maca am auzit si pe aici, e foarte recomandata!

Heeei, "Catrinel si" Mishulina – misto de toooot!! M-am spart de ris!! Mergem in acelasi pas, nu? Trop-trop, spre mamici!!!

Princess

Voiam sa mergem in weekend undeva, macar o zi si jumatate, descoperisem un satuc idilic pe malul unui riuletz…. Ofofof, si al meu barbat trebe sa mearga la servici simbata, nu pot sa cred!! Si sapt viitoare plec o saptamina in delegatie, ce o sa-mi mai lipsiti!!!
Aici e ingrozitor de cald, o caldura neplacuta, ca o sa-mi ziceti ca ce caldura e aia la 32 de grade…. Dar aici e nasooool! E umed si cald, si apasator….

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iepurica mi-am dorit foarte mult si am obtinut o programare la Marinescu. Sunt super incantata si plina de speranta.
Mishulici, ai citit ce am scris aseara? De unde se poate lua MACA asta? Din farmacii naturiste? Si se ia intr-un anume fel?
Daca e si contra apetitului, vreau si eu!

Laura

Mergi la inceput