Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 8
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Heeei, "Catrinel si" Mishulina – misto de toooot!! M-am spart de ris!! Mergem in acelasi pas, nu? Trop-trop, spre mamici!!!
_
"After all, tomorrow is another day!!"

Cu intepatul lasa ca e bine si maine...Poate chiar mai bine! dupa socotelile mele vineri ar fi 10 zile,nu? Ma crezi ca mie mi-e frica sa fac un test luna asta? (eu,care eram cu testele in mana din ziua 22...
)Ina

Mishulina spune:
Laura,am citit,iti trimit un PM.
Maca se gaseste la farmaciile naturiste sau alopate,e de mai multe feluri (in fct de producator).Eu o recomand pe cea de la Innovatics (comprimate 500mg/ 3 pe zi)(www.innovatics.ro)despre care puteti citiwww.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=" target="_blank"> aici ,mi se pare oarecum superioara celei de la Medicalab (www.medicalab.ro),capsule,650mg/ 2 pe zi...Despre efectele ei cititi ce zice www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602" target="_blank"> Livia si discutiile fetelor de la Naturiste si Homeopate (aveti linkul mai sus) ca sunt foarte interesante...
De exemplu,una din fete zicea ca i-a scazut burtica vizibil de la Maca (eu,din pacate nu am slabit prea mult...)
Va astept cu impresii....
Ina
andicu spune:
Buna ziua viitoarelor si actualelor burticutze!
Brrr,fetelor,la Constantia e rau,intuneric ca noaptea,s-au rupt baierele cerului,ploua rau de tot,deja mi s-a inundat bucatica de curte din spate!la tv nema semnal,bine macar ca internetul functioneste,ca altfel ma uitam pe pereti! Gurita mea scumpa (adica a mea catelusa Golden Retriever) sta lipita de mine si la cate-un bubuit sare in picioare gata s-o ia la goana!mi-e mila de ea ,saraca.
Mishule,ce aveau fetele alea carora le-a scazut burta de la Maca?grasime sau altele?
ca vreau si eu sa-mi scada burtoiul asta cu care am ramas de la ultimele peripetii.M-a vazut o cunostinta si m-a felicitat,credea ca sunt gravida
(arat de parca-as fi in luna a a4a ).
Iepurici,apreciez din plin pupicul tau,ca tare mi-e drag"dulcele targ al Iesilor"!pacat c-ajung rar in zona.Imi plac mie ceva mai tare moldovenii,ca am neamuri si eu si sotul din zona si sunt tare harnici si sufletisti!sper sa va iasa SUPER BINE spermograma!
Catrinel,draga mea,mai bine stati pe-acasa,ca daca te uiti pe la tv e jale prin toata tara!mai ramanesti Doamne-fereste inundati pe undeva
!Nu sunt eu prapastioasa de felul meu,dar de data asta chiar ca nu-mi vine sa ies din casa! brrr, nici nu vreau sa ma gandesc cum arata marea si pe-aici!
Laura Ioana,ma bucur ca esti incantata,si eu ma gandeam sa fac de-acum programare la Medsana,la Protopopescu,pentur octombrie,dar mai astept pana lunea viitoare,sa vad ce-mi zice doctora mea de-aici (care lucreaza ptr FIV tot cu Medsana);ma cam mananca si pe mine sa sun de-acum,dar mi-am promis ca nu ma gandesc prea tare la ce urmeaza sa fac, deocamdata.
Laura,Maca se gaseste si la Sensiblu sau Helpnet,e in jur de 350.000 parca.
Mai,fetelor, voi mai stiti ceva de Irina? am inteles ca pleaca in concediu,dar cat,cum a ramas , o fi bine?!n-a mai dat nici-un semn de aproape 2 saptamani,parca.
Va 

pe TOATE !
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by andicu
Mishule,ce aveau fetele alea carora le-a scazut burta de la Maca?grasime sau altele?ca vreau si eu sa-mi scada burtoiul asta cu care am ramas de la ultimele peripetii.M-a vazut o cunostinta si m-a felicitat,credea ca sunt gravida
(arat de parca-as fi in luna a a4a ).
Vape TOATE !
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Andicule si eu tot asa...parca sunt in luna a 4-a
. Si arata ca un
adica umflata ca 2 buci si cu un sant pe mijloc....
,de la cele 4 operatii clasice si ne-laparoscoplice,garnisita cu 4 gauri de la tuburile de dren...Cu burtica nu stiu cum e,ca la mine nu s-a verificat,e prea taiata sa mai reactioneze,are tendoane,muschi si terminatii nervoase sectionate si nu vrea si pace sa stea decat umflata!Am facut si gimnastica si...nimic!

Ina

Catrinel_17 spune:
Mishu, pe bune, si mie mi-e frica sa ma duc sa ma intzep, sau sa fac frun test… Poate ca indur mai bine incertitudinea decit un test negativ??? Hehe, asta e o noua directie, pina acuma n-am avut temeri din astea. In fine, vom vedea. Mai simt cite o intzepatura in burta, ma gindesc ca e simptom de rushi, dupa aia ca poate nu, nici nu vreau sa ma mai gindesc deloc!! Ofofof, mai bine ma duc si ma intzep!! Ma si mir ca ma mai suporta barbatu-miu cu fazele astea de domnisoara batrina.
Andicutz
, esti asa de dragutza ca-ti faci ginduri - am auzit ca ploua de rupe in Romania, sunt inundatii masive… Eu stau ceva mai departe, aici e cald si nu ploua…. Nu au aratat la stiri deloc despre inundatii in Romania, stiu numai din ziarele de pe net, si de la voi, bineinteles. Aveti grija de voi!!!!!!!! 
Stie cineva ceva de Asteryaro? Sau ea scria mai mult la aspirante optimiste… nu mai stiu...
Catalina, cum te simti? Ce a zis medicul?
_
"After all, tomorrow is another day!!"
utocatalina spune:
Catalina cred ca a fost la Tutunaru de dimineata...nu mai stiu nimic...si eu astept vesti! De Asteryaro de cind cu perfuziile in spital, tot nimic!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Catalina spune:
Dragele mele, nu am mai fost la dr T de dimineata. Va rog sa nu sariti pe mine dar sotul meu a insistat ca sa nu mai merg la un al treilea (sunt deja la niculescu si parhon la neamtu la care merg vineri). Sa nu credeti ca sunt delasatoare, va dati seama ca sunt si eu ingrijorata dar trebuie sa il ascult si pe sotul meu, in plus dra neamtu mi-a spus ca in perioada asta nu e bine sa fac prea dese echo transvag.
In orice caz, sa va spun ce fac: am mai avut o mica sangerare f maronie de dimineata si am eliminat ceva asa ca un mic chist spart
De atunci am o durere de burta, jos, cam ca atunci cand esti racita. Merg des la pipi si fac cate putin, de aceea ma gandesc ca poate chiar sunt racita.
In rest, greata, somnolenta si ameteli.
Din momentul in care am eliminat chestia aia nu am mai avut nici pic de sangerare, nici macar un firicel.
Vineri dimineata voi vedea ce si cum.
Va tin la curent.
Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Amely spune:
Mishule, merci fain,
super-fata. O sa-ncep sa iau Maca, si eu si sotul, fie ce-o fi, cu toate ca e scuuumppp...da' pt. binele familiei...merita!
Catrinel, ia-ti inimioara-n dinti si fa-ti testul din sange, incertitudinea asta nu face decat sa-ti creasca stresul (ti-o spune o patita!), mai bine sa stii, iar daca n-o fi sa fie, intr-o zi-doua iti trece, dar daca esti...o sa te bucuri ca ai facut testul mai repede
.
si tin pumnii stransi sa fie sarcina! si voua fetelor, care stiu ca asteptati cu sufletul la gura rezultatul testelor, dea Domnu' sa fie cu 2 linii! 
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Cata sincer imi pare rau ca nu ai ajuns la T
...dar stii cum e..fiecare ne alegem propriul destin...sper din suflet ca ai facut o alegere inteleapta...si sa iti fie bine..astept vesti vineri!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Amely spune:
Catalina, si eu sper din tot sufletul sa se rezolve si sa treci cu bine peste problema asta... ma bucur ca nu ai mai sangerat dupa ce ai eliminat cheagul, asta e semn bun...Ai grija de tine draga mea!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."