Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 3
andicu spune:
Nauca cum sunt la ora asta, am uitat sa continui
:
Va tin pumnii strans fetelor care sunteti in asteptare!ma ptimizez tare si eu cand vad cum se umple forumul de 

Noapte buna si ne-auzim maine! un
de la mare
pentru
!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
mihaipopescu spune:
tuturor endometrioaselor si foliculoaselor, am venit de la Valcea cu bateriile incarcate , pregatita pentru bb si....surpriza ....ce-mi e dat sa vad? dupa numai trei zile de lipsa ,Dananita fata vesela si burticoasa " Felicitari" !!!si"La multi ani"!!! ,sa fii sanatoasa si tu si bebita, sa ai o sarcina usoara si fara probleme, asa cadou sa tot fie pentru fiecare.
Adriana mica, Felicitari si tie, sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de bebelin.
Mishulina , tu intrebi cine se mai inscrie pe lista , eu te vad langa Dananita
si Adriana mica
si tare bine iti mai sta
si chiar mai sunt vreo doua-trei fete langa tine

, deja se face coada si abia astept sa-mi vina si mie randul.
Laura Ioana ,nu dispera, curand o sa ne vedem si noi cu bb-ii nostri in brate ,eu am patru nepotele (doua la care sunt moasa, doua la care sunt matusa si urmeaza peste doua-trei luni si un finut)si nu mai pot de dragul lor cand ma striga moasa si le iau in brat si le pup, mi se umple sufletul si totodata imi plange de dragul de a avea si eu copilul meu, si stiu ca va veni, Dumnezeu e mare si ne vede suferinta.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Laura Ioana spune:
Miha, multumesc pentru incurajare.
Am mare noroc cu voi, fetele DC, altfel ma rataceam de acum doua luni

Laura
princess spune:
Felicitari , Adriana si sa-ti traiasca puiutzul din burtica! Primim vesti din ce in ce mai bune in ultimul timp! Daca continuam in ritmul asta cred ca in curand se va goli pe aici !
Urmatoarele pe lista de
cine vor fi? Haideti, fetelor, cat mai multe!
Catrinel , Mishulica, tinem pumnii la fete!
Iepurica, curaj si o sa fie bine! 
Laura Ioana, nu dispera ca nu esti singura!
Mishulina spune:
Ooooo,ce surpriza! sa intors poeta noastra,Mihaela ca mie una taaareee mi-era dor de niste versuri "aducatoare de bebel" (ti-am zis eu ca imi vor lipsi),chiar daca revenirea s-a facut,deocamdata,in proza!
Si,in plus cu cateva calitati de clar-vazatoare. Ce mai faci,mai fata
? Ti-a priit calatoria? Si zi asa,ma vezi
si imi sta bine? Pai sa te auda Doamne-Doamne,cred ca as fi
de fericire....
Da,Laura
,cam de azi intr-o saptamana tragem lozuri de la farmacie si daca o fi vreunul castigator...
Princess
.
Ina
utocatalina spune:
Adriana mica felicitari...sarcina usoara si multa sanatate!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Catalina spune:
Fetele mele dragi, va gandeati probabil ca sunt asa de fericita de am uitat de voi. Dimpotriva, sunt in cel mai rau loc (sau poate se poate si mai rau, nu stiu).
Sambata seara m-au apucat durerile de burta si duminica dimineata la 4 aveam hemoragie. Am dat fuga la Giulesti la garda, m-a internat cu amenintare de avort.
Mi-au facut niste injectii de clamare a contractiilor si sangerarile s-au oprit pana a doua zi dimineata cand am fost la echo (va dati seama cam cum am "dormit"). La echo a vazut sarcina in evolutie de 5 saptamani jumate cu desprindere de ou si un hematom de 2,25cm. Enorm. Mi s-a spus ca am mari sanse sa o pierd de catre un rezident de pe acolo, va dati seama ce m-a linistit.
Niculescu, ca la dansul sunt eu pacienta, mi-a zis sa iau 4 utrogestane, acidul folic si nospa si supozitoare cu scobutil si sa stau in pat.
Va dati seama ca sunt terminata. A, si apropos, au vazut un singur bebe.
Ma intreb disperata daca aceste sangerari nu cauzeaza copilului. Am auzit fel de fel de povesti in spital, ca pot iesi copiii nu stiu cum de la sangerarile astea si alte nenorociri.
Va zic, imi vine sa ma bag intr-un colt si sa nu mai ies.
Am zis sa va dau de veste ca poate ma daduseti la disparuti.
Daca aveti ceva sfaturi pentru mine, sper sa mai pot intra mai tarziu ca se incarca greu forumul acasa.
Va pup (faceti abstractie de semnatura de mai jos, nu am avut puterea sa o schimb)
Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
utocatalina spune:
Catalina sa fi tare...sa speri ca totul va fi bine...nu-i nimic ca este numai un bebe principalul este sa te gindesti si sa te rogi sa fie bine..doctorul ti-a dat sa iei tot ce se putea, pot numai sa-ti zic ca Tutunaru mai da si pregnyl injectabil...din asta iau si eu de cind am avut problema cu singerarea in sapt. a10-a...poate daca ai putea sa-l suni pe Niculescu sau chiar pe T, cu tupeu sa-i zici problema, ar fi bine ca sa stii, poate totusi ar fi bun si pregnylyl in cazul tau...ufff...eu sunt alaturi de tine, stai in pat, nu face efort de nici un fel....si incearca totusi sa lamuresti treaba si cu pregnylul tot azi...orice minut conteaza...suna si intreaba cit de repede poti! Te pup si multa, multa sanatate!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica