Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 10
Mishulina spune:
Chiar,si eu am intrebat ieri de Astery dar nu mi-a raspuns nimeni....Ma bucur ca e mai bine....
Catrinelule io ma tem de test ca sa nu ma mai supun la noi dezamagiri,inca tare sufar de "depresia de dupa"...Nu mai vreau sa trag "lozuri necastigatoare"...Ce ne facem,soro?
Catalina sa stai cumintica in pat ca tare n-as vrea sa ti se mai intample ceva...
Amely,Adriana,Anina 
Princess,incerc sa fiu "barbata" dar nu prea tare,ca atunci nu mai raman
-dutz in veci! ![]()
Thea,cu placere,a iesit foarte frumos!
Andicule drag
iti faci prea multe griji,as vrea sa stai mai linistita...
Ina
motzunica spune:
Mirela,
ai dreptate, prea mult am asteptat dar lasa ca vine si randul meu...
Fetele, mai stiti ceva de Alexia si Irina ?
MirelaV spune:
Motzunica, intra la aspirante la pagina 7 sa vezi ce mi-a zis Oana (moderatoarea). citeste si te minuneaza. pe mine m-a bufnit plansul. stii cum sunt acum..ma agat de orice .. imi fac iluzii si sperante. dar na...luna asta nu desarte . ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Alexia27 spune:
Gataaaa fetele, aici sunt!
Mi-a fost un dor de vooiiii....acu am picat si eu de la mare, m-au revarsat ploile de pe-acolo!
Waw, mai fetele, plec si io ca omu la mare si cand ma intorc iaca o noua serie de
! Poate ar trebui sa plec mai des...
FELICITARI!!!
La mine situatiunea este: ziua 17 folicul de 17 si endometru 12 mm, dar cum foliculul a crescut de la o varza (vorba lui T) in ziua 13, la 17 in doar 4 zile, ma gandesc ca o mai fi crescut el pana la ovulatie!
Presteishan sambata dimineata (ziua 18), iar ovulatia cred(nu stiu sigur) ca a fost duminica, ziua 19. Sau poate totusi sambata...dar simptomele aratau domenica, ca stateam eu pe plaja si imi studiam durerea de ovar. Temperatura azi, 36,8. Om videa! In schimb (si nu sariti sa ma bateti, ca stiu ca e prea devreme), de aseara ma doare RAU sfarcul stang, si ala drept mai putin. Dar doar sfarcurile, sanii nu. Da tare as vrea sa fie luna asta cu okisori, ca rau mi-ar parea sa ma bat cu porcii de rusi la nunta!
Hai ca m-am intins ca o placinta tiganeasca. Pupici!
Mishulina spune:
Alexia,bine ai revenit,nu vrei sa pleci si weekendul asta,ca urmez io la teste...
.Sau mai bine nu,stai aici sa ma ti de manuta,ca tare imi tremura
...
Motzule
,chiar ma intrebam ce e cu tine,aseara mi-ai lipsit....
Ina
mihaipopescu spune:
Mai fetelor dar tare harnicute mai sunteti,umpleti trei-patru pagini pana ma intorc de la munca, va multumesc mult ca va plac poezioarele mele, acum iau un time-out pentru ca nu vreau sa va invat asa, cand mi-o zbura inspiratia frunza-verde ce ma fac atunci cu voi?
Am si eu o intrebare pentru cine stie... azi sunt in ziua 5 de la CM tocmai au plecat uratii si maine seara sunt programata la dr. sa vada daca am polipi endometriali...am avut sangerari maronii zilnice din ziua 18 pana au venit uratii ziua 26 (progesteronul mi-a iesit bine) si dr. mi-a zis ca nu e bine sa am aceste sangerari si e posibil sa am polipi endom. sa ma duc dupa CM sa vada la eco...eu sper sa nu fie nimic ci doar un efect de la BU(am luat si iau in primele 10 zile)...
ce stiti despre acesti polipi si daca sunt,cum se trateaza si daca pot fi o cauza pt.care nu raman insarcinata.

la toate fara exceptie 
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
motzunica spune:
Alexia,
bine ai revenit! Pai eu imi faceam griji ca nu ne-ai mai scris... si tu la distractie
. Pentru ca ai revenit cu vesti bune, te-am iertat.
Mirela, Doamne-ajuta! sa fie un vis premonitoriu.
Mihaela, polipii endometriali dau infertilitate, dar se pot trata chirurgical. Problema proasta e ca pot recidiva.
Mishulina, am plecat pe la tata socru aseara si cu toate ca am ajuns pe la 23 acasa, n-am putut sa adorm din cauza "pasaricilor" din cap.
fata si fi fara griji ca recuperez in noaptea asta
, pana maine la 12 sunt "bustean".
mihaipopescu spune:
Buna dimineata,va doresc sa aveti o zi frumoasa si vesela si pana diseara cand ma intorc sa aud numai de vesti bune.
Merci Motzule,draguta ca intotdeauna,ma rog toata ziua sa nu am nimic,in loc de polipi sa vada foliculi in formare

.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
MirelaV spune:
neata! nici o veste la orizont? hai..nu ma multumesc cu putin. pupici
MirelaV
pupicei pe burticei