Mamici de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am postat odata cu Gabi, misto!
Simona, ai burtica mare si tu arati bine, imi place cum esti tunsa, asa ma tundeam si eu cind eram mai tinerica, acum mi-am lasat cosite sa am ce impleti la gura sobei cind stau cu mosneagul...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Albinutzza , imi pare tare rau sa aud prin ce treceti, sper sa se rezolve odata probleme cu Luca si sa va intoarceti acasa sanatosi .
Simonaci79, e mare burtica ta, dar cred ca si tu esti inalta, mie mi se pare ca esti tare bine proportionata .
Fetele cu bebelushi, sunteti toate niste grozave . Cred ca oricat de mult incercam sa ne pregatim inainte, cand vin copilashii vom avea o multime de probleme. Cred ca trebuie multa rabdare si orice ajutor de la cei din jur ar fi bine-venit.
Noi am fost ieri la control, colul e moale, dar atat . Cred ca la bibilusha mea a-nceput sa-i placa in burtica . Si tonusul uterin e excelent, desi acum nu mai iau medicamente. Si am incercat si chestii mai neortodoxe (), . Mai cu teama, de parca eram incepatori, dar dupa atatea luni nu-i de mirare .
Mai mergem joi la control, in principiu pe sambata ma interneaza. Asa ca acum profit de orice moment .
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
38+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, ai intrat in linie dreapta, ce putin mai ai...iti doresc sa mearga totul bine si usor si sa fiti sanatoase si tu si Sara.
Kulta, cind ti-am spus eu ca raminem ultimele...dupa noi nu mai sunt decit Acusor si Giana din fetele active, o parte din cele de la sfirsitul listei de august sunt active pe lista de septembrie-octombrie( probabil li s-a schimbat DPN-ul si s-au mutat acolo)...o sa fie o lista luuunga-luuunga de bebei si o sa stea lumea dupa noi sa ne mutam la scutece...desi teoretic eu pina pe 14 august ar trebui sa fiu gata...sa vedem.pe de alta parte, n-as vrea sa se grabeasca mindra, sa stea acolo sa creasca si sa fie bine.
M34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pupicei la toate mamicile si mamicile in devenire. pupicei si la bebei. va citesc zi de zi. de lulu ce mai stiti? nu am mai "vazut-o" pe aici.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...
Ce urat e afara...brrr....
Eu aseara ma plangeam ca nu pot dormi ,si intr-un final cand eram sa adorm in jur de 1 -2 ,incepe furtuna, tunete,fulgere etc...si cum eu am 3 catelusi (bichoni) carora le-am restrictionat f tare teritoriul,adica doar living , eee ,mi-au facut scandal , fiindca le e f frica de fulgere ,si imi era asa o mila de ei ,pana la urma l-am trimis pe sot sa doarma pe canapea cu ei..ca sa putem dormi..si s-a dus

Simona...frumoasa si male burtici..

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Aici sunt fetelor dar sunt in concediu prenatal si...acum pun la punct ceea ce nu prea am facut prin casa cand mergeam la serviciu. Dar termin si sunt aici cu voi.

Aveti aici link-urile cu pozele de la Buburuza:

http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791

http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794

Luminita
35+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Gabi si Mamini, multumesc pentru lamuriri dar am ca m dat-o-n bara cu perla asta. Daca-i zic lui Dan ca e de nota 10 la mate, imi pune perla pe perete.
Mamini, intr-adevar, dpn-ul nostru si al Irinei e cam pe-acolo dar eu as fi fericita sa-l tin pe bb Sebastian pina in saptamina 38 care este cam intre 1-8 August.La cit efort fac si la cita treaba.......nu stiu zau dar ma rog la Dumnezeu sa stea acolo pina-i "gata"
Oana, solutiile pentru colici, nu inlatura complet durerile dar va dau ceva ragaz de odihna si tie si bebelusei care e probabil extenuata de la atita nesomn si durere.Oricum, efectul este incomparabil dupa ce bb urla ca din gura de sarpe.Poate-mi zici si mie ce ti-a dat.Bafta multa.
Ioana, faza cu foen-ul e doar una din metodele cu care o linisteam. Dan se plimba cu ea prin toata casa in "dansul Indianului", sa vezi ce-mi venea sa ma stric de ris dar functiona. Ca sa nu mai spun ca atunci cind unul din noi reuseam s-o facem sa adoarma, nici nu indrazneam sa ne mai miscam de ne amorteau toate alea.
Simona, la noi daca ceri cezariana fara sa ai motive, nici nu se uita la tine sau daca ai bani grei(3000e), platesti si ai cezariana.
Anis, ore de somn as pune deoparte dar numa lasa burtica si caldura.Poate m-o ajuta Dumnezeu si bb Sebi va fi mai linistit.
k34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Aseara, cand am vb la 9.... au dus-o cu zaharelu' ca e ocupat sus, la ekg-uri...
a facut spume nestiind ce-i face copilu', ce are

Azi dimineatza a aflat: cand a nascut a avut o infectie, o secretie normala la gravide, doar ca ea a avut o concentratie mai mare iar ala micu' a luat-o. De ieri doctorii i-au pus branula si-i dau antibiotic, fara ca ea sa stie!!!!!!!!!! .
De azi o sa intre si pe tratament. L-au scos pe bondar de la aparate si l-au pus in patut, la oxigen.
De maine o sa inceapa sa-l hraneasca iar la san, dar tre' sa-si faca ceva ca si-a facut rani cand s-a muls........
Sambata sau luni, cel tarziu e acasa.........

Noi suntem prosti, ei, cei destepti....
O fi asa greu sa informezi mama? E mai bine sa o lasi sa-si faca cele mai urate ganduri, cearcane si rau, riscand sa-si piarda laptele??

nasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineatza burticilor si mamicilor

Nasha Albinutzei, transmite-i tot sprijinul nostru, sa fie sanatos bondarelul, iar ea sa se linisteasca pentru a putea avea laptic bun pentru bebe. Iii asteptam sa mearga acas sanatosi si linistiti, iar toate necazurile astea sa le uitati cu totii.

Simona, frumos ansamblul cu patutul lui Mario, sa le folositi cu placere. Burtica e rotunda-rotunda si mare, in rest nu esti grasuta, stai linistita.

Pupici,
Cati si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata fetelor!
Inca tot prin zona.........
Ieri seara nu mi-a mers internetul asa ca am o gramada de recuperat Sa ma scuzati daca uit cate ceva dar ma grabesc un pic ca sa ii pot face papa lui Adi si pentru zugravi trebuie sa gatesc de asemenea. Asta e.
Emaimee , felicitari pentru Oana, e tare scumpa, si urmez si eu exemplu tau cu ceaiul de zmeur sa vad ce efect o sa aiba la mine, mai ales ca sunt la a doua nastere.
Legat de problemele cu Oana.
E greu sa dau sfaturi fara sa vad despre ce e vorba, mai ales ca tratamentele sunt altele in Irlanda.
Cu pata rosie chiar nu pot sa ma pronunt, daca nu o vad. Dar vad ca ti s-a zis ca e O.K.
Pentru secretia de la ochi, sterge ochisorii de 5 ori pe zi cu apa fiarta si racita, cu tampoane sterile de la farmacie, din spre afara spre interior, fiecare ochi cu alt tampon.
Eu aici i-as da cu unguent cu Kanamicina pana ai rezultatul analizei, nu stiu daca acolo poti lua fara reteta.
Daca ochiul e urat si secretia e foarte multa mai pune cate o ora, de 3 ori pe zi compresa cu Rivanol, sper ca asa ceva poti lua si fara reteta.
pentru piele sensibila poate o ajuta sa o speli cu ceai de galbenele si sa o dai cu Bephanten. La noi este BABY CREAM preparat in farmacie cu balsam de Peru, e foarte buna, vezi daca nu gaseasti ceva asemantor. Sper sa te ajute cu ceva ce ti-am scris.
La spalatul hainutelor ai grija sa le clatesti de 3 ori cu apa curata si sa nu pui balsam.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput