Mamici de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Kulta..la cat esti tu de prezenta e forum...nu imi mai fac griji, desi faza cu dormitul,vorba Oanei, n-are legatura cu ceea ce se va intampla dupa ce nasti.
Ar fi bine sa poti pune acum niste ore de somn ca rezerva pt mai tarziu..dar..

Oana..din cate am inteles eu colicii se amelioareaza,dar de trecut nu trec cu mai nimic...ci de la sine la 2-3 luni..

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Emaaimee - imi pare rau ca aveti probleme, va doresc multa sanatate si tie si fetitei tale! Sa fiti bine si sanatoase amandoua! Va doresc sa treceti cat mai repede de fazele astea cu probleme si sa ajungeti la cele pline de fericire!

Kulta - am ras de m-am tavalit la faza cu colul! La fel si tu Anis ai fost tare cu decalibratul! Si acesta este unul dintre motivele pt care am ales cezariana! Macar acolo este o taietura controlata si nu simt nimic atunci!

L-am convins si eu pe tati sa ne puna poze asa ca de azi ma puteti vedea si pe mine! Sa nu radeti, ca sunt dolofana rau! Sunt si poze cu patutul lui bebe mic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Va las acum, ma duc si eu sa ma culc! Pupici, noapte buna!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Simona, wowwwww, ce burtica ai!!!! O sa ai un jucator de basketball!!!
E super patutul lui bebe! Asa de multe culori F fain. Deci in tara se gasesc si lucruri frumoase ...
Si tu nu esti dolofana deloc! Numai Mario (burtica ) e de tine.

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ioi eu sunt mai bine brotacelul de Marc David a revenit integral la sanul mamei si hapaie voios. Are inca o nervozitate cum il pun jos, dar se linistete cu o palma pe capsor s-o vorba dulce... e drept ca uneori chiuie vesel galusca de ma intreb daca vom mai reusi sa-l adorm, dar deh cine are doi nebunatici

Oana C sa stii ca e foarte posibil ca Eva sa pape cu mult aer si de aici necazul. Roag-o pe pediatra sa-ti arate cum sa o bati pe spate ca sa ragaie (burp). Eu am realiozat ca o mangaiam nu o burpam pe bebelusa...si cand am invatat ca trebuie batuta pe spatut cu mai multa energie decat puneam eu mamica fricoasa... s-o rezolvat totul.
Exista picaturi de gas relief, dar zau sa fi vazut printesa mea ce ragaituri de purcelus scotea... s-apoi adormea ca un ingeras...

Emaimee multa sanatate pentru tine si printesuca cea dulce si scumpa, Oana

Albinutzza sanatate multa bondarelului si sa-l luati acasa sanatos cat mai repede

Simona hi, ai un balonas pe post de burticel. Sa fie sanatos puiul si vorba Oanei cand o juca in NBA sa nu ne uiti

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Emaimee e normal ca pielea lui bebe sa se descoameze usor. Daca se face mici cojite da-o cu o crema-laptic de bebei. Eu am Atoderm luat de sot din Franta si e super.

Secretie la ochisor fac multi, mai ales in tarile in care nu li se pune antibiotic pe ochisori dupa ce s-au nascut. In Olanda prietena mea asa a avut cu bebe si s-a vindecat si fara antibiotic dar in ceva timp (ceai de musetel ca-i planta internationala si pus compresa pe ochisor la fiecare alaptare). In US le pun antibiotic cum ii nasti si n-am avut necazuri.

Legat de patuta de pe cap nu stiu ce sa-ti spun... decat ca bebeii ies putin juliti de la nasterea naturala. Fetita mea a suferit mai tare la nastere decat Marc David. A avut pe corp cateva pete care au disparut pe la 14-15 luni abia. Si a ramas cu un semn de la vacuumul cu care au extras-o. Pe ceafa zona este si a ramas usor rosiatica. Nu ceva suparator, dar e colorata diferit. Bine ca e sub par, dar tot ma necajeste...

Legat de laptic... srnzatia de plin va disparea incet daca-ti reglezi productia pentru bebe. Pune comprese reci cum termini de alaptat si scoate cu pompa doar daca simti ca sanul incepe sa devina usor rigid. Si scoate putin.. si vezi daca nu-ti curge apoi singur lapticul... lasa-l sa curga, vezi cum te simti dupa si eventual mai pompeaza usor si mai lasa sa curga...

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

, multa, multa sanatate micutului Luca! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste acest moment greu! Va asteptam acasa cu bine!

Andy si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Off, tare rau imi pare ca nu ma pricep sa va dau sfaturi.
Va urez multa sanatate pentru bebici! Oana sper sa treaca colicii repede. Emaaime sanatate pentru Bibi! E o dulceata!

Va pup!
Azi merg si eu la control.

Andy si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!!!
Oana si eu ii dau lui Andrei Baby Gripe Water pt colici si niste ceiut din plante, Baby drink prventiv si calmant si bun la mai multe acum nu stiu cat tine efectul, cat trece si la cat timp revine dar dam sa fie dat. Ca-l mai doare catodata ca prea plange ascutit asa. In afara de foame sau de schimbat.
Aseara asistenta pediatrei mi-a spus sa-l mai tin pe burtica si ii mai trece ca se incalzeste si elimina si gazele mult mai bine, sub supraveghere.
Simona ce burtk maale
Kulta misto faza cu foenul, eu am o punga din aia cu apa calda dar nu am prea reusit cu ea mare lucru inca.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Albinutza, multa sanatate frumosului bondarel! Dumnezeu sa va aibe in paza pe amandoi si sa va aduca acasa de acolo repede si in forma maxima!

Kulta, circumferinta este 35 (adica 2 pi r), iar 10 este media diametrului capsorului (adica raza * 2). La o circumferinta de 35 rezulta un diametru cam de 11 si un picutz. Un centimetru se mai intind acolo toate cele, nu e asa de grav ... Do not panic! Iasa el de acolo. Cand am fost eu la maternitate era o tanti de peste 40 ani care a nascut un urias de 5 kg fara epiziotomie (ce-i drept era al 10-lea!!!!! dar er dupa 2 cezariene !!!!!) E cel mai sf caz de care am auzit, dar tanti era bine merci, mai in forma decat mine, care toata ma matzaiam din cauza taieturii ... Si bebeloiul ei era de 2 ori cat restul bebelusilor Era incredibil!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, dilatatia colului e diametrul , nu circumferinta, deci circumferinta e aproape cit capul lui bebe, peste 30 de cm. colul se rupe f rar, daca nasterea se declanseaza prea repede sau daca se impinge inainte de vreme, rupturile se fac de obicei la nivelul perineului, adica superficial, unde se si taie.
Anis, nu se "strica" jucarica, am inteles ca isi revine- in principiu presupune sa fie cusut bine.
fetele cu bebei, ma ia groaza cind va aud ce probleme aveti, mi-e o mila de micutzii vostri...si e aiurea, noi asteptam nasterea ca pe o mare usurare, vine bebe si ne linistim- cica! multa sanatate tuturor.
M

Mergi la inceput