Mamici de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

De 2 ore ma invart in pat sa adorm...si fiindca sunt aici..e clar ca n-am reusit..

Kulta...ca sa adaug sare si piper la intrebarea ta...am o completare...nu ne "decalibram" dupa ce trece capul bebelushului?

PS: Pt Albinutzza...insanatosire cat mai grabnica bondarelului!

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Emaaimee, e super scumpa si dulce Oana ta!!! Putine fetitele de iulie, dar frumusele foc .
Ema, nu stiu ce-i chestia aia din capusorul Oanei, ca a mea nu are, nici scurgere la ochi. E bine ca i-au luat sa-i faca teste. Si sper ca si tu sa iti revii si sa te faci bine cu puroiul ala; se mai intimpla; si eu am crezut ca am facut, dar era doar o umflatura normala a cusaturii, inainte de a se face bine. Mie mi-au dat sa folosesc cind fac pipi: o sticulta de plastic pe care o umplu cu apa calduta si ma stropesc dupa, un spray Dermoplast impotriva durerii, niste servetele rotunde imbibate cu o solutie de dezinfectat (se numesc A.E.R) si un spray micut care are in componenta hidrocortizon, cu spuma, pe care o pun de vreo 3-4 ori/zi, cind schimb padul. Acum mie mi s-a terminat aproape de tot. Am trecut deja la tampoanele mele normale (ca de la spital am primit unele fff bune si mari, ca as fi putut face pipi in ele si retineau tot).
Si eu pling mult zilele astea, mai mult seara si azi de la prinz, ca papusica mea nu stiu ce are; ba o doare stomacelul, ba vomita ... Am sunat la pediatra si miine mergem la control; ar fi trebuit sa mergem joi, dar ne-a reprogramat mai devreme. Azi s-a trezit dimineata, a papat, apoi a adormit pina la 11am si de atunci a inceput balul ... am hranit-o, ea a vomat, facut kk de vreo 3 ori, plins pe ea si pe mine, se face covrigel, apoi da din picioruse ca nici nu stiu cum sa o fac sa nu o mai doara ... Poate miine o sa-i dea ceva pt stomacel ...

Adriana, Ioana, Ema, sa-mi spuneti cind va vine sa plingeti ... macar s-o facem in cor, ca si pe mine ma apuca depresia si plinsul seara sau noaptea (sau ziua cind o doare ceva pe Eva).

Nasa Albinutei, imi pare ffffff rau pt Albinutzza!!!
Din pacate, stiu cum este sa ai copilasul in intensive care unit dupa nastere .... Este sfisietor!!! Iti vine sa-i iei pe toti la bataie si sa fugi cu bebelusul acasa; mai ales cind intirzie sa ii faca analizele si statul in spital se prelungeste sau, mai rau, te trimit fara bebe acasa (asa cum mi s-a intimplat mie, pt 1 zi) .... Doare tare, dar speram si ne rugam la Dumnezeu sa ii faca bine pe micutii nostri ...

Kulta, mai spune-mi cum este si cum se comporta un bebe care are colici ... Oare toti bebelusii fac colici?
In legatura cu 10-35 cm ... eu as spune ... ruptura, ca asta am avut eu (de gradul 3). Chiar daca am vazut-o pe dr mea cind nasteam ca isi bagase 2 degete si incerca sa faca gaurica mai mare.

Va pup.

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Brrrrrrr, asta chiar suna nashpa, ruptura si decalibrare.
Oana, cind un bb are colici, isi trage instinctiv genunchii la piept(iti dai seama ca-l doare) si urla de nu-l poti potoli cu nimik.
Hai sa-ti spun cum o linisteam pe Danuta care a avut colici crunte. O luam linga mine in pat si bagam intre noi foen-ul pe temperatura calda, tinindu-l indreptat spre burtica ei. La un moment dat, dupa citeva saptamini, se linistea numai daca auzea zgomotul foen-ului si ca urmare, l-am inregistrat pe caseta audio si-l puneam cind plingea. Mai mergea si faza cu zgomotul aspiratorului, se linistea si adormea(in miez de noapte era cumplit). Cind ma uit in urma prin cite am trecut, mi-e rau deja.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Kulta, asa face si Eva; isi trage genunchii spre piept si isi framinta minutele spre burtica. Chestia e ca daca o iau in brate se linisteste, dar cum o pun jos incepe sa plinga iar ... Azi n-a dormit deloc intre 11am - 4:45pm aici si e frinta de oboseala. Acum a adormit putin, dar nu stiu pt cit timp. Sper sa nu mai aiba dureri de burtica si sa se odihneasca macar putin ...
Cred ca de ieri la prinz (cind am dormit vreo 2 ore cit sotul a avut grija de Eva) n-am dormit mai mult de 3 ore si alea pe bucatele si mai mult iepureste ... Oare cind s-or termina toate astea???

Mergi la inceput

Of, Oana, stiu prin ce treci. Depinde foarte mult de bb. Poti scapa cel mai devreme pe la 2luni jumate. De ce nu cumperi Baby Grip Water. Cica se gaseste la voi si ar putea ajuta. Incearca. Eu am incercat tot ce-a fost posibil si pina la urma a functionat Sab simplex + Debridat.
K34+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana, cand citesc prin ce treci..imi vine sa ma duc acum legata in pat sa dorm...(desi nu pot)ca dupa aia se pare ca nu mai apuc luxul asta.
Of saracutza Eva..

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

AniS, cind eram graviduta cu Danuta, toata lumea-mi spunea sa ma odihnesc acum cit bb e inauntru si n-am ascultat. Am regretat amarnic dupa ce-am nascut. Au fost sute de nopti albe pina mai acum vreo 2 saptamini cind am mutat printesa in camera si patutul ei si doarme neintrerupt noaptea. Dar vine schimbul doi, nu?
K34+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Irina, ai plecat la somnik.
K34+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Anis, poti sa dormi acum incontinuu; dar crede-ma, ca dupa 2 nopti nedormite, iti trece toata odihna din sarcina ... Asa ca nu are rost sa te stresezi acum sa dormi cine stie cit; oricum o sa fii obosita cind vine bebe.

Mergi la inceput

Kulta, astept pina miine sa vad ce imi da pediatra Evei. Pt ca am intrebat si a spus ca o sa-mi de ceva pt ea, sa nu o mai doara burtica. Dar trece complet? Sau doar asa, pt citeva min?

Mergi la inceput