Mamici de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, Irina e cu aproape 2 sapt inaintea mea si daca face cezariana o sa fie inainte de termen, deci...nu contam pe ea sa ne tina de urit, codasele...
cit despre ce-i spuneai Simonei, de 3000 euro, stii tu vre-un loc unde se poate fiindca stiu pe cineva care ar vrea, iar in Tampere nu exista, la cerere nu se face si la particular nu fac ( eu m-am interesat la inceput ca voiam, anyway), pe net nu am gasit nimic. fata asta a nascut aici si dupa 26 de ore de travaliu i-au facut cezariana de urgenta si la al doilea nu mai vrea acelasi iad, vrea cezariana direct si "nu se poate".asa ca spune-mi si mie unde se poate, in fond decit sa se duca in Ro( bilete avion, chestii) sa nasca la particular(2000e) cred ca e mai convenabil sa dea 3000 aici direct.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini mie mi-a spus medicul in urma cu 2 saptamani ca ar trebui sa nasc pe 17 august, asa ca nu ramai singurica la burtici.

Luminita
35+ cu Andrei
POZELE DE LA BUBURUZA http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791

http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794

Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lulu, f frumoase pozele cu rochitza verde si iti sta bine si cu palariutza ! bravo, mami fotomodel!
am primit pachetul cu ce am comandat pe net in week-end, incredibil ce repede s-au miscat: perie de dinti de pus pe deget, niste protectii pt sin si termometru de frunte-m-am gindit ca e mai bun decit alea de ureche si de popou si decit suzeta, se poate lua temperatura si cind doarme, nu o doare si il putem folosi toti trei. sunt multumita. mai am doar citeva prostii de luat. gunoi pt pampers, geanta din aia de schimburi de atirnat la carut, pompa si sterilizatorul.nu-mi vine sa cred ca am reusit sa iau tot, cite sunt...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Salutare la toate mamicile si la toti bebelusii! Sa cresteti frumosi si sanatosi!
Noi nu avem probleme cu picioare umflate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mai raspund scurt cate ceva ca trebuie sa am apuc de treaba.
ALbinutza, sper din tot sufletul sa fiti bine sa nu aveti probleme, si imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta. Si neonatoloaga e o nesimtita ca te-a lasat cu ochii in soare si a plecat, sper sa auzim azi cat de repede de bine.
Mitub imi pare tare rau ca ati avut asa o patanie neplacuta cu analizele Mirunei. E tare greu sa iei analize de la un bebe de un an, dar daca trebuie ce altceva poti sa faci...
Sper sa aveti nevoie cat mai rar de doctori si asistente.
Va pup si cred ca pana deseara nu mai intru din pacate.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, eu stiu de la o persoana care n-avea inca viza si aproape nastea. I-au spus cei de la maternitatea Katilöopistosairaala Helsinki cum ca daca nu-i vine viza pina naste, tre sa faca la ei un depozit de 3000e si daca naste normal, ii dau inapoi in jur de 1000e iar daca naste prin cezariana, nu-i mai dau inapoi nik. Ma pot interesa dac vrei.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

multa sanatate bondarelului!

Luminita
35+ cu Andrei
POZELE DE LA BUBURUZA
http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791

http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794

Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna fetelor! Ce dor mi-a fost de voi!

Albinutzza iti doresc din tot sufletul putere si sa sfie bine bondarel.

Am reusit sa aranjez in noul apartament doar bucataria si baia.
Urmeaza cam lui bb, apoi sufrageria. Dar pe mine nu ma mai tin puterile. Am exagerat ieri si am dureri de burtika si spate.

Irina, si eu am cosmaruri si mai am si doua cunostinte care au pierdut bbelasii ( una din lipsa de informatie ) si vin sa-mi povesteasca... . Socra-mea numai de cazuri urate imi povesteste .

Kulta, bb are oasele capului moi , fontelele de aceea nu se inchid ... ca sa poata iesi ... si apoi iti trage nenea doctor un "fermoar" care nu va deranja pe nimeni ... daca e priceput.
Mai aveti grija cu cazatturile... nici eu nu-mi vad picioarele de burta!
Emaimee, a tare dulce Oana !!!
Mamicutzelor, bubitele acelea rosii - dermatita atopica - asa cred ca se numeste -trec, unii spun sa se schimbe uleiul sau crema ptr. bb. Cele de la Johnson au facut asemenea bubite la unii bb.

Mitub , ma bucur ca te-am vazut pe aici ... mare grija .

Simona esti foarte bine ai burtica frumoasa .

Anis , si eu iau Magne si materna si uneoari No-spa. Celallalt de ce il iei ?
Fe trebuie luat cu masura din cate stiu eu .
Lulu , si eu ar trebui sa nasc prin 15 dar eu zic ca fiind fetita mai repede prin 5 aug sau 6 ( parca atunci e luna plina )

Va salut pe toate si sper sa mai duc macar pana la 38
In stilul in care nu stau locului s-ar putea sa nasc mai repede. Burticacam cand se =coboara la a doua nastere ? unii zic ca doar cu putin inainte de nastere si simti o usoara durere cand coboara bb,
maine merg la control.
Gabi,

Ella2000, Iulia si Paula 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Lulu, esti o graviduta asa draguta...Ma bucur ca ai reusit sa faci asta. Suntem mindre sa avem printre noi un fotomodel.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Oana, Andreea(Ac),Ioana, Mamini, Monai, Anis, Cati - multumesc mult pt aprecieri! Sunteti f dragute. Dar m-am cantarit dimineata si am constatat ca am 16 kg mai mult! Cred ca ma spanzura nenea dr cand ma vede! Simt cam ce simteai tu Mamini cand te duceai la dr!
Mamini, multumesc pt aprecieri, abia ma tunsesem, dar oricum cu mici pauze cam asa am fost tunsa tot timpul (am fata dolofana si parul se infoaie si arat groaznic daca il tin desfacut si lung asa ca....) Si nu te mai plange ca esti babuta ca nu e adevarat si oricum arati f bine!
Si te rog daca poti spune-mi si mie unde ai vazut termometru de pus pe frunte ca m-ar interesa si pe mine! Multumesc!
Monai -este adevarat ca sunt inalta (1.76) dar tot grasa rau mi se pare ca sunt! Esti o draguta! Iti tin pumnii pt sambata daca te interneaza. Oricum speram sa mai intri si joi dupa control sa ne spui sigur!
Andreea(Ac)- sa stii ca si eu am pe ceafa sub par (exact la baza)3 pete despre care mama mi-a zis ca sunt semne din nastere. Eu am iesit singurica dar cine stie pe unde s-o fi blocat ceafa mea??
Oana- multumesc, ma bucur ca iti place. Dar sa stii ca nu se gaseste in magazin nimic de acest gen! L-am facut la comanda cu scandal si suparari la un prieten, ca a venit cu el dupa 3 sapt si zisese ca e gata intr-o sapt! Iar culorile sunt de patriot:rosu galben si albastru!
Luminita- frumoase pozele! Felicitari!

Kulta- eu am si ceva motive pt cezariana (miopie+o rana pe col) dar oricum la noi se cam face cezariana la cerere pt ca le ies mai multi bani din asta. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu era asa! (e nu stiu...nasteam normal ce sa fac!)

Eu voi intra mai des dar voi sta putinel, sper sa am timp sa va citesc, pt ca daca stau la cal mi se umfla rau picioarele! Va pup si vb mai tarziu!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput