Mamici de iulie-august 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
Simonaci79 spune:
Ella- multumesc mult!
Ai si tu grija, nu te mai agita atat, ca mai trebuie sa stea BB la caldura!(la 5 stele cum ziceau fetele
) Si nu mai asculta si tu lucrurile urate care le mai spun unii. Fa-te ca nu auzi! Cosmaruri cerd ca avem toate, si e normal, ca si inconstient tot ne facem griji! Ai grija de voi! 
Simona
si Mario 37+
mamini spune:
Ok, Luminitza, deci ramii si tu in plutonul de la coada...
Ella, trimite-o si tu pe soacra-ta la plimbare cind o apuca povestirile de groaza, nu s-o fi gindind ca iti face rau sau intentionat le alege?
Kulta, o sa ii spun tipei sa intrebe direct acolo, oricum e o intreaga nebunie...s-ar putea sa fi fost depozitul in caz ca are nevoie de cezariana, dar tot sa nu o fi lasat pe ea sa aleaga...
Simona,pai esti inalta, esti mai inalta si decit mine si mie mi s-a parut ca arati bine. si te inteleg ca ti-e groaza sa te duci la dr, mai ales daca vorba maica-mii iti trage "clisme verbale", dar nu e f rau 16kg la virsta asta a sarcinii, mai ales daca esti si un pic umflata...eu fac joi 35 de sapt si intru in 36 si am 14.5 -15 in plus.probabil la 37+ o sa am mai mult de 16-daca te consoleaza ca mai e una mai rotunda ca tine...stiu cum te simti, si mie mi-e foarte greu si ma dor picioarele ingrozitor, dar hai ca mai avem un pic si o sa dam si jos, usor-usor...
M
mamini spune:
Simona, scuza-ma ma intrebasei de termometru si n-am fost pe faza...aici au in magazine de gen Instrumentarium( e firma mare, nu stiu daca are reprezentanta in Ro)-cred ca pe la optica medicala( de ex aia din Brezoianu din Bucuresti era bine dotata si aia de pe Lipscani- acum 100 de ani, in studentia mea.am inteles ca in magazine au Omron sau alte firme "tari" la aprox 60 de euro, nu bag mina in foc, adica la fel cu cel de ureche. eu l-am luat de pe net cu 30 de euro de la www.pedihealth.fi livreaza produse si pt spitale.l-am comandat in week-end, ieri mi-au trimis factura pe e-mail, am platit-o imediat si azi dimineata a venit postarita cu pachetul.5 e livrarea. mi s-a parut super. nu stiu daca livreaza si in afara Finlandei... dar poate gasesti in Ro, masoara temp in 3-5 sec.
M
caterina71 spune:
Simona si Mamini, nu va mai stresati cu kg-ele, ca nu e cazul. Eu am luat 20 kg pana acum. Si de cate ori ma plang medicului, imi spune sa stau linistita, ca slabesc dupa, nu are rost sa tin regim ceva ca oricum nu pot slabi, si nici nu e bin e sa privez fata de tot ce are nevoie. Nu mai avem mult, dar sunt saptamani importante pentru bebelusi, trebuie sa ia bine in greutate. Si dupa, cu alaptat, nedormit si doamne-fereste colici, sa vedeti cum ne ascutim!
Pupici,
Cati si Alexia 36+
caterina71 spune:
Simona, gasesti termometru pentru frunte si la magazinele virtuale, iar livrarea se face in 1 - maxim 7 zile, in functie de magazin. Eu am vazut si in Cora, la magazinul de pe colt de la intrarea din dreapta, cu articole pentru copii. Eu am cumparat din cel suzeta de la farmacie si l-am probat deja eu.
Pupici,
Cati si Alexia 36+
mamini spune:
Cati, eu stresata cu kg am fost mereu si acum am avut mare grija ce am mincat si cit si cind. si tot m-am ingrasat 15 kg. dar eu sunt impacata, fiindca mi se pare ca am mincat sanatos si am facut pt copilul meu tot ce se putea sa primeasca de toate, fara excese si fara prostii( asa, cite un pic...).dar ma terorizeaza asistentele, aici este sistemul de "circa", la dr ajungi fff rar, iar a mea de policlinica nu mi-a facut nici macar un control ginecologic.unul singur mi s-a facut la spital acum o luna- si am aproape 35 de sapt!. in rest, sunt controale la asistenta: tensiune, greutate,masurat burtica, hemoglobina si pisu ( test pt proteine si zahar)- de fiecare data. si asta din 2 in 2 sapt sau acum saptaminal. si iti trec in fisa cit ai luat pe sapt, in medie: 480g, 520 g....iar la mine ultimele controale la 2 sapt au fost cu 600g si 1100g pe sapt, adica de o luna depasesc baremul lor de 500 de g, am luat in 4 sapt 3kg400g. si au un stil de a iti atrage atentia, de parca n-ai sti sa citesti si singura
vorbeam si cu sotul si i-am explicat si lui, de control mi-e groaza, nu de kilutele pe care le iau.in fond, cura de slabire nu o tine nimeni in locul meu, dar ma strseaza groaznic sa ma duc si sa imi spuna, pline de scirba, x sute de grame sapt asta...vai..vai...sa stii ca inghetata nu aduce nici un nutrient bun pt copil etc... e enervant si frustrant.pe bune.
M
anis spune:
Ella, biomarinul e pt bebelush, ajuta la dezvoltarea intelectului, contine si acid folic.
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Bad news, azi m-a apucat spalatul mochetelor si spalatul hainutelor pt. bb2.Sper sa nu fie semn rau.Cu aranjatul patutului mai astept, doar pentru ca sunt cam superstitioasa.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Lory2004 spune:
Mamini, dragutza de tine....nu te mai stresa asa referitor la ce zic asistentele...important este ca tu stii mai bine decat toata lumea ce ai mancat si sunt convinsa ca ai mancat foarte sanatos...ma minunez totusi ca insista atat de mult pe chestia asta...mai ales ca sunt convinsa ca le-ai explicat de fiecare data ce si cum mananci.
Eu am luat 14-15kg pana saptamana trecuta...dar sincer nu-mi mai vine sa ma urc pe cantar acum...ma uit la el si ...atat...ma gandesc si eu ca o sa vina si vremea lui.....nu fetelor???

Albinutza ne gandim la tine si la Bondarelul cel mic...Iti dorim din suflet sa treceti cu bine peste toate!!!
Delia cum te simti??? Se pare ca eu o sa fiu urmatoarea nu??? Sau ne face Medeea vre-o surpriza??
Emaimee este super dragutza Oana!!!! Sa sperem ca o sa treca repede problemuta cu ochisorii!!
Felelor care ati nascut vad ca toate treceti printr-o perioada nu prea buna...OanaC, Blackpanterro, IoanaC, AC....cate un pupic mare pentru voi si pentru bebei vostri...Sa treca mai repede perioada asta grea...
Pe noi ne apuca emotii din ce in ce mai mari...si stam asa cu sufletul la gura ca mai avem 2 zile pana ne internam....De fapt azi si maine...Ne gandim la tati ca o sa fie greu si pentru el...
Trebuie sa mai punem la punct cateva lucruri pe aici prin casa...sa facem un pic de curat si mancarica ...
Si o sa ne fie dor de voi....dar sa speram ca o sa fie totul ok si ca o sa ne intoarcem repede acasa...
Pupici
Lory si baietelul din burtik 38s+
ancutzathree spune:
Buna fetelor!
Acum am sosit de la control,ma simt mai linistita,bb-le e bine,eu am tensiunea cam mare dar in rest totul e ok,joi mi-a zis sa merg iarasi sa-mi mai masoare tensiunea,sper sa-mi mai scada-130/90-e exagerat de mare?voi cat aveti?Pana acum tindeam sa o am mica nu stiu ce s-a intamplat,cafea nu beau,poate mananc putin cam sarat dar nu ma pot abtine, ce sa fac.
LUMINITA sunt super-faine pozele,felicitari!

Ancutza-gravidutza&
Alex 39+
http://photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/