SALARIU "BONA"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Intradevar daca ii duci in colectivitate se pot imbolnavii si daca nu-ti poti lua liber tot la bona ajungi. Adi a mers la 3,5 ani in colectivitate si s-a imbolnavit cel putin odata pe luna...asa ca ma felicit ca am pastrat bona...
Poate bona de 15 milioane stie o limba straina si invata copilul... doar asa s-ar explica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma inspaimanta gandul de a avea o bona. Nu-mi doresc sa stau acasa indiferent de ca va fi dar nici sa o platesc cu cat castig eu ca....unde ajung si ....cum il educa. Am inscris-o la cresa dar sa vad cum se obisnuieste si ce va fi, dar cand vine bb 2 ce fac? Nu mai vreau acasa decat un an maxim. Conteaza de norocul pe care il ai si de sufletul ei.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Si eu l-am dat la cresa pe al meu (are 1an si 7 luni) si s-a tot imbolnavit iar acum caut pe cineva sa stea cu el pt ca sunt in luna 5 a si o sa am nevoie; dar unde sa gasesti om de incredere si sa nu te jupoaie de bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Acum vreo luna am inceput si eu sa caut cresa pentru Arturici. Din pacate in sectorul 1 nu am gasit nici una, iar timpul nu imi permite sa merg mai departe de casa (si serviciul tot in zona il am).
Am gasit o super gradi,particulara ptr ca la stat nu ii primesc asa mici, Smart Kids. O sa ii duc de la 1 sept pe program scurt apoi ii trec la program lung.

O bona sunt constienta ca tb sa pastrez, totusi cu una nu rezolv problema iesitului afara in parc (va spuneam ca este tare greu sa iesi cu 2 singura cand e parcul plin de copii). Asa ca mai trebuie sa ma mai gandesc cum fac.

Umflatzel
Grea intrebare....

Ileana
Pana la urma tu tb sa fi multumita cu suma, la fel si bona. Oricum, tb sa te gandesti ca la o anumita perioada de timp (1 an?) o marire de salariu iti va cere sau va tb sa ii dai...

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Eu ii dau 4 milioane pentru 9 ore si cate 200.000 lei daca am nevoie si sambata 5 ore. Daca are grija de Tudor in weekend 1 milion.

De ziua ei ii dau 1 milion. Nu mi-a cerut niciodata marire de salariu ci mai degraba ore mai putine...ceea ce se va intampla din toamna cand Tudor merge la gradinita.

In provincie cred ca media e 2-2,5 milioane pentru 8-9 ore.

Ileana, cred ca e Ok 5 milioane (la tine se elimina totusi stresul transportului). Inteleg ca vecina este casnica, nu? Daca nu a mai lucrat cred ca i se va parea OK, daca a lucrat pe bani mai putini iarasi OK. Abia dupa cateva luni 2-3 luni va putea aprecia daca banii sint pe masura efortului (la noi asa a fost) si probabil veti renegocia. Oricum, ca idee, vei fi mereu macar un milion peste media pietei datorita programului prelungit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Bianca
Din sept ii scazi salariul?

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

5,5 mil
8 sau 9 ore pe zi (fara w.e.)
gateste si calca NUMAI pentru copil
nu face menajul si nimic altceva decat sa stea cu okii pe copchil ca pe butelie!!!

asta am cerut NOI, asa a fost intelegerea.
merge cu noi in concediu, la munte, la mare, are camera la hotelul unde stam si noi, pentru plecarile astea ii dam bani in plus (ca nu sta numai 8 ore pe zi cu copilul, nuuuuuuuuuu???)
daca are nevoie, poate primi si 25 de mil in avans, sa-si poata lua ceva in casa, sa zugraveasca sau altceva. E o femeie nemaipomenita, s-a oferit sa ne faca si curat sau sa ne gateasca, dar nu vreau in ruptul capului sa faca altceva decat sa-mi supravegheze/distreze/educe copilul in acea o treime din zi cat sta cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mamaaaa, la salariile pe care le dati voi la bone, as prefera sa fiu si eu bona!!! Eu aveam 200 $/luna salariu. Cum dolarul tot la valoarea de anul trecut e (poate un piculetz mai mare, dar nu mult), inteleg ca o bona era mai bine platita ca mine!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Simina tie chiar ti se pare mult??? Imi cer scuze fetele, dar la preturile care sunt in Romania am ramas cu gura cascata ce salarii mici au bonele(presupun ca nu numai bonele). Nu vreau sa va jignesc, ca doar asa stau lucrurile in Romania asta e trista realitate..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Desigur ca e mult, pentru o bona! Vorba cuiva, pe alta pagina, macar sa stie ceva gen limbi straine, pian, pictura! Pe bune! Eu nu aveam atitia bani! Cu viata aia scumpa. Ne descurcam greu, dar ne descurcam. Si ii dadeam bonei - la momentul nov.-dec. 2004 - 2,5 milioane, plus masa la noi, pt. 9 ore/zi, dar uneori mai avea cite o zi libera in timpul saptaminii, se mai intimpla. Si era f. multumita!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput