Naturiste si Homeopate (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Mishulina spune:
Pai Motzule,io semne...uite care: ma dor sanii dar moderat,sunt mai mult sensibili si tari...(au mai fost asa si alte luni),am ceva intepaturi prin burtica,balonari si arsuri dar nu e de mirare ca la gastrita mea umblu mereu cu eucarbonul si finocarbo prin poseta (ambele naturale si din plante,nimic de zis
).Asa ca parca nu m-as baza pe aceste "semne",desi...
Tu in ce zi esti,ca nu mai stie baba....
Fabya ce vesti-povesti?
Iepuricule,pe unde te prind te 
Ina
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
Costi si eu am aceeasi senzatie la ovulatie. Scuze ca nu mai stiu exact ... nu tu erai cu cele trei ovulatii in interval de un CM? Poate ca mai ai inca repercursiuni de la acea stimulare si mai ovulezi inca o data luna asta.
Sa ne tii la curent, ok?
Scuze inca o data, daca am facut confuzia.
mioritaus capsulele de napraznic inlocuiesc pulberea de napraznic, vei lua cate 4 capsule de fiecare data - adica 12/zi. Ceaiul de napraznic in schimb ... tre sa-l bei.
Mishu tu nu mai spui nimic de tine? Ce mai e nou? Acum esti in z.21 asa-i? In 4-5 zile tre sa vina rushii? Cam asa e la tine nu? Doamne da-i sa nu-i mai vezi!!!
Aditza tu iar nu ai mai dat un semn de viata de mult ...
Plec in concediu din 18 iulie si ma intorc in 1 august.
Am vazut de data asta 12 berze, fetelor ... asa ca ... vreau sa va vad pe toate la mamici cand ma intorc.
'nteles?
eu: z. 22, endometru bun, folicul de 18mm, teste de ovulatie negative, test feriga slab pozitiv, ovualtia s-a produs, sau poate ca inca nu. Atat de in ceata inca nu am fost in nici o luna de cand lucram la proiectul 
Miro
My ticker
iepurila spune:
Nu am noutati, dar subiectul nostru nu mai e pe prima pagina.
Asa ca buna dimineata si multi pupici la toate fetele.
Motzunica mai vreau urarea asta, dar nu acum.... Te rooog, tii minte sa mi-o mai adresezi asa peste vro 2-3 luni? Te pup dulce.
Miro, una bucata barza e pentru tine. Restul de 11 sunt pentru fetele dulci de pe forum. Si tot nu ajung. Deci cine mai pleaca la cules de berze?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
AAAAAA si Mushulina, of corse ca pe unde te prind te 

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
elenya_m spune:
salut fetele 
cam liniste in dimineata asta, sa fie oare vremea? Fetele
unde sunteti? ![]()
Eu sunt bine dispusa azi (desi stau 12 ore la scarbici
) dar e cat de cat lejer.. si asa sper sa si ramana pana diseara.
miro
concediu placut si vreme buna, ca.. ai nevoie
si eu plec la o saptamana dupa tine ;)
Credinta face totul posibil!
Mishulina spune:
Buna dimineata!
Mironica
nu am noutati,sunt in foarte lunga si greaua perioada de asteptare....Intr-adevar sunt in ziua 22 si pana luni aflu exact daca "e alba sau neagra"...Offf,am niste emotii...Dar am o barza pusa deoparte nu?
Iepuricule,ai deja traditionalul 
Elena ce vesti mai ai? 
Ina
jubica spune:
Salut toate fetele,
Vai ce harnicute sunteti mai fetelor,decind n-am mai intrat pe DC ati scris o gramada.
Eu sunt in ziua 15 a CM si am usoare intepaturi la nivelul ovarelor,in rest toate bune.
Pupici.
elenya_m spune:
jubi
pai sa intri mai des, k sa nu ramai in urma ![]()
Eu is a 6-a
rusii s-au cam carat.. sunt mai bine decat bine.. am scapt de ei 
Eu mi-s tare bine dispusa, nush de ce.. ca n-as avea motive.. cum spuneam lucru azi pana diseara la ora 20, afara
![]()
Sper sa nu ma "sature" cealalata jumatatea a zilei.. (uuii ce prostii vorbesc..,
Doamne fereste)

Credinta face totul posibil!
Lilicica spune:
Salutare la toate fetele!
Vreau sa va spun ca am facut tratament homeopat timp de 3 luni, acum am terminat tratamentul, dar din pacate nu s-a intamplat ceea ce doream eu sa se intample. Saptamana trecuta, am facut un set de analize hormonale (fsh, lf, progesteron, estradiol,prolactina,anticorpi), toate mi-au iesit in limitele normale, in afara de prolactina care avea limita pana la 24.2, mie mi-a iesit 26.3. Cu prolactina am mai avut de furca si anul trecut, cand am facut 3 luni tratament cu bromcriptina, dupa care am refacut analiza de prolactina si mi-a iesit in limite normale. Vreau sa va intreb daca stie careva un tratament naturist, care sa ajute la scaderea prolactinei in limite normale? Mi-a zis cineva ca pentru prolactina ar fi bun dostinexul, voi stiti ceva despre asta, daca ar avea efect?
Va pup pe toate.
Lilicica
Costi spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Buna seara fetelor,
Costi si eu am aceeasi senzatie la ovulatie. Scuze ca nu mai stiu exact ... nu tu erai cu cele trei ovulatii in interval de un CM? Poate ca mai ai inca repercursiuni de la acea stimulare si mai ovulezi inca o data luna asta.
Sa ne tii la curent, ok?
Scuze inca o data, daca am facut confuzia.
mioritaus capsulele de napraznic inlocuiesc pulberea de napraznic, vei lua cate 4 capsule de fiecare data - adica 12/zi. Ceaiul de napraznic in schimb ... tre sa-l bei.
Mishu tu nu mai spui nimic de tine? Ce mai e nou? Acum esti in z.21 asa-i? In 4-5 zile tre sa vina rushii? Cam asa e la tine nu? Doamne da-i sa nu-i mai vezi!!!
Aditza tu iar nu ai mai dat un semn de viata de mult ...
Plec in concediu din 18 iulie si ma intorc in 1 august.
Am vazut de data asta 12 berze, fetelor ... asa ca ... vreau sa va vad pe toate la mamici cand ma intorc.
'nteles?
eu: z. 22, endometru bun, folicul de 18mm, teste de ovulatie negative, test feriga slab pozitiv, ovualtia s-a produs, sau poate ca inca nu. Atat de in ceata inca nu am fost in nici o luna de cand lucram la proiectul
Miro
My ticker
Da, eu sunt cu cele trei ovulatii, acel CM a avut o lungime de 62 zile.
Elena