Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Mcbeal, ce trat ai facut pentru reglarea ciclului?
Miro si Mishulina sau fetele care stiu, am citit ca daca nu vreau bb si vreau sa dizolv numai chistul si fibroamele, pot folosi capsulele de napraznic? Pana la urma trebuie sa ma hotarasc mai repede ce sa introduc in tratamenul naturist si nu stiu daca fac bine ori ba.
sanatate la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

IUBITELE MELE!
Nu m-am exprimat eu corect! sanii nu m-au durut doar in a 16-a zi( data presupusa a ovulatiei), ci INCEPAND cu aceasta zi. Deci, de atunci si pana akum, ma dor de innebunesc. Sa fie un sindrom premenstrual prematur? Totusi, mi se pare cam devreme ptr. simptome. In acest caz, SPM ar avea o durata de peste 15 zile! Nu vi se pare totusi, cam multicel?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

THEA, ma bucur mult sa ne intanim si aici! Sa fie cu norok!() Multi, multi de tot!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Musete si eu ma bucur, dar mai tare m-as bucura daca
ne-am intalni pe la mamici! Si pe mine ma dor sanii incepand de la ovulatie, dar doar daca ii apas, e mai mult un disconfort, luna aceasta simptomele de la ovulatie au fost mult mai accentuate. Ti-am trimis un PM.
Apropo, fetele homeopate, coca-cola si pepsi sunt interzise in trat. homeopat? Ca nu prea vad de ce.
Hai fetele, veniti cu vesti bune!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

[quote]Originally posted by thea_m

Buna fetele!
Musete si eu ma bucur, dar mai tare m-as bucura daca
ne-am intalni pe la mamici! Si pe mine ma dor sanii incepand de la ovulatie, dar doar daca ii apas, e mai mult un disconfort, luna aceasta simptomele de la ovulatie au fost mult mai accentuate. Ti-am trimis un PM.
Apropo, fetele homeopate, coca-cola si pepsi sunt interzise in trat. homeopat? Ca nu prea vad de ce.
Hai fetele, veniti cu vesti bune!

Teodora

Teo, chimicalele nu sunt bune in nici o situatie, dar singurul lucru de care m-a atentionat homeopata a fost menta, evitarea ei sub orice forma, chiar si pasta de dinti trebuie sa fie lipsita de menta.
Acum eu nu incerc sa te conving ca pepsi, cola, cafeau, tigara nu sunt interzise, tu incearca cit poti sa le eviti.
Elena

Mergi la inceput

Merci, Elena. Stiam eu ca nu sunt bune chimicalele de nici un fel, oricum nu mai fumez de doi ani, cafea beau o cescuta pe zi, iar pepsi si cola foarte rar. Credeam ca sunt contraindicate in mod special ca si menta.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Ce acitiviate pe aici ,nu glima nu am mai reusit de doau zile sa va urmaresc pina azi.
iepurila pina la urma ti-a venit ciclu sau nu?ca la mine nu vrea sa vina ,nu stiu de ce dar sunt foarte linistita decit ma simt tare obosita,in rest nici nu ma grabesc sa merg la med.gineoc. deoarece sunt azi in a 5 zi de intirziere....nici macar din curiozitate sa vad.Poate din cauza ca intodeuana test de sarcina (in urina) i-mi iesea clar pozitiv abia dupa 10 zile de intirziere...asa a fost in trecut....decit HCG i-mi spune imediat .Asa ca stau linistita si nu ma agit ce-o fi o fi.
Eu am inceput decit cu ceai Naprasnic si Kambucha + 2 tab/zi de Utrogest, cu toate ca Livia mi-a spus sa incep tratamentul complect.
Marunzika mai intra si tu pe net dupa amiaza si pe mesenger.Ce faci cum te simti?

Fetelor o zi buna, sa aud de bine de fiecare si cit mai repede sa aud ca sunte-ti

Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fabya, aici sunt. Nu mi-au venit cotropitorii, dar nici nu trebuiau sa vina. La mine e un pic mai complicat. Am tot spus si sper sa nu ma injure nimeni ca ma repet- nu stiu care a fost prima zi de CM pt ca de la histeroscopia din 13 iunie am sangerat continuu pana in 23 iunie. Dupa un calcul total aiurea, eu ii astept (pe nerusinati) undeva pe joi.
Dar tu, presimt ca vii cu vesti. Si inca ce vesti.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Musete, sa-ti spun cum am eu: odata ma dor sanii de la ovulatie pana la CM dar dureri mai usoare, altadata cu o saptamana inainte de CM cu dureri mari( nu suport deloc sutienul, si nici nu pot dormi pe burta), acum sunt cu dureri usoare de la ovulatie.
Iepurila, eu sper ca nerusinatii sa nu-ti mai vina pana la anul .
Mishulina, tu ce semne ai ? Aseara am avut usoare intepaturi prin burtica dar au trecut repede, chiar ma gandeam ca imi vine CM, acum cu plantutele nu stiu cand o sa apara.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Fabya cred ca vei veni cu vesti bune cat de curand!

Teodora

poze

Mergi la inceput