Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, am vazut cam tarziu raspunsul, , pentru asta uite o si un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by Mishulina

quote:
Originally posted by thea_m

Mishule numai la taieturi nu te intrec ca eu am doar 6 gaurele ( cate trei de fiecare laparoscopie) si o taietura clasica de toata frumusetea de la extrauterina asa ca, la acest capitol de trista amintire esti sefa.
Teodora

Lasa puiu' ca o iesi soarele si pe "strada noastra" si atunci ne-om bate in bebei: al cui e mai mancacios sau mai....plangacios,da? Noroc ca taieturile si gaurelele nu se vad si la ,ei vor fi nou-nouti,manca-i-ar mama de caposei,ca nu mai vin odata!!!!
Adimercedes te-am trecut (cu intarziere,scuze ,mi-a scapat) si pe lista "homeopatelor"....

Ina

Buna fetelor!
Ei poftim acum va laudati cu taieturile!
Nu am atit de multe ca voi, dar 3 am si eu, iar una le intrece pe toate(chiar si pe-ale voastre).
Cum te simti mishu?
Eu sunt nedumerita rau, mucus abundent, elastic si alsta de citeva zile. Cred ca a contribuit si BU si tratamentul homeopat.Parca dau semne si sinii, acesta-i un semn bun.
Pupici, Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Elena vorba lui Mishu: mai bine "ne batem" in bb-ei. Tratamentele dau rezultate si la tine vad. Sper ca de data asta intarzierea de CM sa se datoreze bebelusului pe care il astepti.
O noapte buna tuturor!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Doamne Elena cate emotii imi dai...Mai ca am uitat de ale mele si ma si vad "matushica"...Pai asta arata a mucus fertil,mai fata! Ti-am zis ca sunt semne bune? Hai ca m-ai dat gata si daca se intampla MINUNEA sa nu uiti ca io am zis primaaa !!!
Cu gaurelele-da-le incolo,sa nu mai aud...din pacate tot eu am cea mai pocita burtica,daca-ai vedea ce "cheloizi" urati pot sa am ai zice ca am fost operata in piata,la "macelarie"!

Mai zi odata:in ce zi esti?

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mishulina

Doamne Elena cate emotii imi dai...Mai ca am uitat de ale mele si ma si vad "matushica"...Pai asta arata a mucus fertil,mai fata! Ti-am zis ca sunt semne bune? Hai ca m-ai dat gata si daca se intampla MINUNEA sa nu uiti ca io am zis primaaa !!!
Cu gaurelele-da-le incolo,sa nu mai aud...din pacate tot eu am cea mai pocita burtica,daca-ai vedea ce "cheloizi" urati pot sa am ai zice ca am fost operata in piata,la "macelarie"!

Mai zi odata:in ce zi esti?

Ina

Buna dimineata!
Misu, daca consider ca ultima singerare (infima) a fost ciclu, astazi ar fi ziua 26. In mod normal eu AVEAM ciclu la 25-26 zile, dar ma orientez dupa un ciclu normal de 28 zile. Acum 14 zile am mai avut o pata mica mica rose, dar nu o bag in seama deoarece incepusem BU de vreo 4 zile si poate actiona. Oricum, micuta pata coincidea cu ziua ovulatiei. Cine mai stie in ce zi sunt!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Fetelor, ce am observat in urma tratamentului. CM-ul meu, care era de regula 25-26 de zile, s-a reglat la 28. O fi o coincidenta, dar e asa deja de 3 luni. Sper sa fie un semn bun.
Deocamdata nimic altceva din pacate, dar asteptam...

la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

va spun si eu de la servici, treaba multa abia astept sa intru in concediu..

andimercedes le voi lua atunci fara grija.

mustete bine ai venit in si sa nu stai prea mult pe aici

costi ne dai emotii , sa dea Dumnezeu sa fie cu tine-ne la curent

dulce toate fetele

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata fetelor!!!!!
pai, ce-mi vad ochii aici???? va "mandriti" care mai de care cu gaurele si taieturi!!???
fetele mele, ma uit la voi si incepe sa-mi fie rusine cu problemele mele, fata de ale voastre! si mai sunteti si f. optimiste!!!! sunteti intr-adevar de admirat!
eu va doresc mult de tot sa fie cu bucurie mare cat mai curand
mihaipopescunu plec nici daca ma alungati eu tot la voi vin, si sper sa fiu ajunsa din urma!!!
acum am luat nr. de tel. si de la o homeopata, vreau sa merg si acolo, sa vedem ce spune....
pupici la toate naturistele si homeopatele

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Cu ce simtome va mai laudati?
Eu ma simt rau, chiar foarte rau, m-am balonat, de sub sini si pina sub burtica, nici nu pot tine pantalonii inchisi.
Am o stare de stomac prea plin si ovare umflate si parca stomacul s-a ridicat in git.
UFFFFFFFFFFFFF!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Costi

Ce fac fetele? Cu ce simtome va mai laudati?
Eu ma simt rau, chiar foarte rau, m-am balonat, de sub sini si pina sub burtica, nici nu pot tine pantalonii inchisi.
Am o stare de stomac prea plin si ovare umflate si parca stomacul s-a ridicat in git.
UFFFFFFFFFFFFF!
Elena

Elena,e nasoala starea asta,intr-adevar dar eu una asa ma simt la ovulatie sau in preajma venirii ciclului....La tine care din ele o fi?

Ina

Mergi la inceput