Naturiste si Homeopate (7)
Raspunsuri - Pagina 6
thea_m spune:
Buna fetelor naturale si homeopate!
Ma primiti si pe mine in randurile voastre?
Am inceput tratamentul homeopat din mai. In ce priveste ovulatia la mine a dat rezultate. In prima luna de tratament am avut doi foliculi pe ovarul stang, de 20 respectiv 21 mm in ziua 11, ovulatia a avut loc in ziua 12, iar luna aceasta ovulatia a avut loc in ziua 8. Am facut si acupunctura luna trecuta, cred ca si asta a vut un rol benefic.
Musete la ovulatie si eu am dureri de sani, intepaturi la ovarul respectiv, ameteli, uneori usoare greturi. Stii cand ai ovulat luna aceasta? Esti sigura ca nu a fost in ziua in care te dureau sanii? Poate organismul tau reactioneaza mai greu, iar schimbarile nu sunt atat de evidente si le vei observa in timp.
Va pup pe toate, si naturale si homeopate
Teodora
Mishulina spune:
Thea,sigur ca te primim,bine ai venit
si sedere scurta iti dorim! Imediat te trec si pe listuta fetelor homeopate....
Ma bucur mult ca tratamentul la tine a dat roade,poate ne dai o veste buna in curand,ce zici?
Ina
thea_m spune:
Multumesc de primire! Mishule poate stii ca la mine treburile sunt mai complicate: o singura trompa, un singur ovar, sindrom de hipercoagulabilitate, hipertiroidie,TPC negativ, sot posesor de oligoastenoteratospermie, dar pana sa ajung la FIV tot mai sper intr-o minune, naturala sau prin inseminare.
Anna tratamentul meu este complex pentru ca il fac si pentru cele scrise mai sus, dar cred ca pentru tratare chisturi, prevenirea reaparitie lor si ovulatie mi-a dat o tinctura numita "Ovar". Nu stiu exact pentru ce sunt toate pe care mi le-a dat ( sunt 14 remedii), dar ma simt mai bine dupa ele.
Teodora
Mirona spune:
Buna seara naturalelor si homeopatelor,
inca nu am plecat in concediu ... abia peste o saptamana. Eu va multumesc tuturor pentru urari.
Am fost doar la o nunta, care ... culmea a avut loc duminica ... si deci am avut nevoie pentru ziua de luni de o zi de concediu.
Zic si eu BINE ATI VENIT! pe topicul nostru fetelor noi: annaa, thea_m, musete. Sa stati cat mai putin pe la noi.
Am fost la un nou control azi: TEST FERIGA SLAB POZITIV, ceea ce inseamna ca ori ovulatia s-a produs deja, ori va avea loc in urmatoarele zile.
Maine m-a chemat la spital sa-mi masoare foliculii. Cu placere. Abia astept sa vad cum stau.
Am trecut in partea a doua de trat., nu vreau sa mai continui cu BU, poate ca am ovulat deja. Stau cuminte si am inceput cu acid folic si laptisor de matca.
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
Mishulina spune:
Miro bine ai revenit...Sper sa fie bine maine la echo,abia astept sa vad ce iti zice....Tu esti in ziua 21 nu? Deci la ovulatie! Sa nu ne fierbi prea mult maine....
Thea mama,tu ai colectie de diagnostice care se apropie de al meu,sintetizat in expresia "cate belele,toate-n
babii mele" ! Biata de tine si tot mai speri in bebe natural.Bravo tie,esti de pe acuma un model pentru o plangacioasa ca mine! 
Ina
thea_m spune:
Mishule numai la taieturi nu te intrec ca eu am doar 6 gaurele ( cate trei de fiecare laparoscopie) si o taietura clasica de toata frumusetea de la extrauterina asa ca, la acest capitol de trista amintire esti sefa.
Miro bafta maine la eco, sa gaseseasca foliculi mari si frumosi, numai buni de eliberat ovule.
Teodora
mihaipopescu spune:
toate naturistele si homeopatele .
Serj, mamicuto ,mai stai cu noi nu ne abandonati, avem nevoie de prezenta voastra - Irina, Jane,incurajati-ne sa ajungem si noi cat mai repede la
,
Musete , tu cum mai stai, vad ca ai trecut pe trat.homeopat, ai ceva rezultate? inseminare mai faci?
Iepurila, Mishulina,Motzunica,

Bun venit fetelor noi si fuguta cat mai repede la
Miro sa ne aduci vesti bune despre foliculi, ai sa vezi dupa BU sigur sunt buni pentru bb.
Eu luna trecuta am luat BU ca de obicei din prima zi de CM si pana in ziua 10 si am inceput sa am scurgeri maronii din ziua 18 pana in ziua 26 cand mi-au venit rushii si, desi stiu ca ajuta f. mult la ovulatie mi-e frica sa mai iau si luna asta sa nu patesc la fel, dr.mi-a zis sa ma duc dupa CM sa vada daca nu cumva am polipi endometriali( din cauza surgerilor) dar eu cred ca este de la BU . Si mie mi-a zis mama de articolul din Formula As postat de Anna si am auzit de f.multe cazuri de reusita cu BU , si chiar eu inainte de inseminarea la care s-a prins bb am avut la eco singura data de cand fac monitorizari doi foliculi mari, ce sa fac? Sa mai continui si luna asta si sa vad cum stau la eco?
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by thea_m
Mishule numai la taieturi nu te intrec ca eu am doar 6 gaurele ( cate trei de fiecare laparoscopie) si o taietura clasica de toata frumusetea de la extrauterina asa ca, la acest capitol de trista amintire esti sefa.
Teodora
Lasa puiu' ca o iesi soarele si pe "strada noastra" si atunci ne-om bate in bebei: al cui e mai mancacios sau mai....plangacios,da? Noroc ca taieturile si gaurelele nu se vad si la
,ei vor fi nou-nouti,manca-i-ar mama de caposei,ca nu mai vin odata!!!!
Adimercedes te-am trecut (cu intarziere,scuze
,mi-a scapat) si pe lista "homeopatelor"....Ina