Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by annaa
cu ceai de maghiran sa nu imi scada tensiunea

Ana

Ana, ceaiul de maghiran CRESTE tensisunea, nu o scade!!! Pentru scaderea tensiunii ia capsule de usturoi!!!

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si de la Moldova pe ziua de azi.
Mi-a fost dor de voi.
Fabya si eu tot doar ceai de napraznic iau deocamdata si astept MACA (mi-au spus la tel ca pe joi). Si nu l-am inceput intr-o anumita zi a CM ci pur si simplu intr-o luni.
Acu intrebare: exista posibilitatea ca administrarea ceaiului de napraznic sa-mi intarzie menstruatia? Nu sariti, ca nu e cazul inca, dar ma intreb.
Anna tu cum ai luat Branca Ursului? As vrea si eu sa iau din prima zi a CM urmator (care nu stiu cand va fi) dar numai o lingurita dim si una seara, primele 8 zile ale CM (asta pana imi depistez si eu ziua ovulatiei- daca o exista). Ca de fapt tocmai de asta vreau sa iau si BU - pt ovulatie. Oare sa ma abtin?
Pacienta, in Rom, Branca Ursului se gaseste la orice plafar. Eu am luat chiar sambata dintr-un chiosc (toneta stradala) numai de produse naturiste. Important e sa fie tinctura si din seminte si flori (pt ca exista si din radacina dar cica nu e la fel de eficienta)
Si daca tot sunt la capitolul eficienta, poate sa-mi spuna cineva daca capsulele de Branca Ursului sunt la fel de bune ca tinctura? Sau functioneaza pe acelasi principiu ca ceai de napraznic diferit de capsule de napraznic?

Va pupic pe toate si va doresc o saptamana plina de reusite.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetele!!!!!!
vad ca este activitate de dimineata!
eu ma simt atat de obosita, ca ma trezesc si nu pot face nimic, mi-au disparut toate fortele.
in schimb a inceput sa ma deranjeze mirosurile (trebuie sa-mi schimb detergentul de rufe ca nu-l mai suport)
dar fetele unde sunt??? au plecat deja?
eu sunt la munca si cand intru pe net. tot la voi vin!!!!
ma mai tineti?
la toate fetele si o zi buna

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Mishulina, Adi, Costi si tututror celorlalte fetite care iubesc si respecta natura ( pentru ca ea, ne va vindeca, nu?) ,va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!!!!! Pentru toate, cate un pupic dulce
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Serj, imi aduci aminte de perioada de gravidie a unei colege, care dupa numeroase zile de , a rugat sa se schimbe "deodorantul" de la wc fiindca se saturase de mirosul ala.
Iepurila, eu stiu ca tinctura este mai eficienta ca actiune. Cat despre BU incep sa ma incred tot mai mult in ea. In prima mea luna de tratament am luat cateva zile si am simtit actiune la ovare, a doua luna nu am luat si ovarele mele ioc s acum iar am luat si iar am simtit ovarele. De acum il voi introduce primele 10 zile, e puternica si imi place de ea:))
Nu cred ca napraznicul sa-ti intarziue cm, poate doar in prima luna, dupa aia ideea e ca el lupta sa ti-l scurteze.
Adi, ce bine ca ai in sfarsit ceai de napraznic si nu mai trebuie sa stai dupa plantutele tale, sa le dadacesti ca sa cresca. Eu atat m-am obisnuit cu cele 4 cani de napraznic pe zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Eu am luat branca ursului tablete din ziua 1cm pana in ziua 11 cm si am avut mucus specific ovulatiei, ceea ce nu mai aveam de cca 2 ani. Am luat tablete pt ca ii dadeam sotului si am furat cateva din doza lui, iar tinctura nu mi-am luat din tara. Dupa cate am inteles branca ursului este toxica in sarcina si de aceea se poate administra doar pana in ovulatie!
Sa auzim de cati mai multi bebei naturali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Am si eu o inrebare intrebatoare. Ma refer la tratamentul homeopatic. Nu stiu, nu vreau sa par demoralizata, dar il urmez de ceva timp, iar urmarile intarzie sa apara. Mai mult, luna asta, m-au durut sanii inca din ziua a 16 a CM-ului. Altfel spus, Sindromul Premenstrual m-a anuntat din timp sa stau linistita ca nici luna asta nu se va intampla minunea. Si kulmea, chiar din ziua cand, de fapt, trebuia, sa am ovulatie! E posibil?
Ce simptome trebuie sa am dupa trat. homeopatic? Sau, cat timp trebuie sa il urmezi? Luni, ani?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Musete nu e obligatoriu ca durerile de sani sa fi prevestit rushii(mai ales asa devreme),poate prevesteau chiar ovulatia,la mine de exemplu apar chiar in acea perioada si tin cateva zile dupa ovulatie...Asa ca mai ai rabdare,nu-i totul pierdut...
La fel si cu tratamentul homeopat trebuie sa ai rabdare...Nu stiu exact dupa ce perioada se vad rezultatele dar stiu ca se poate intinde pe luni si chiar ani,mai ales ca foarte rar se trateaza de la iinceput chiar boala,de regula se incepe treptat cu eliminarea factorilor ce au dus la boala in sine (stressul,afectiuni colaterale etc)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by musete

Am si eu o inrebare intrebatoare. Ma refer la tratamentul homeopatic. Nu stiu, nu vreau sa par demoralizata, dar il urmez de ceva timp, iar urmarile intarzie sa apara. Mai mult, luna asta, m-au durut sanii inca din ziua a 16 a CM-ului. Altfel spus, Sindromul Premenstrual m-a anuntat din timp sa stau linistita ca nici luna asta nu se va intampla minunea. Si kulmea, chiar din ziua cand, de fapt, trebuia, sa am ovulatie! E posibil?
Ce simptome trebuie sa am dupa trat. homeopatic? Sau, cat timp trebuie sa il urmezi? Luni, ani?
Pupici, Musete

Musete, pe tine te dor sinii, iar eu nu am nici o durere desi incepeam sa-i resimt imediat dupa ovulatie.
Ma rog, eu sper sa fi fost ovulatie( doar banuiesc dupa mucus)si ciclul menstrual sa vina, m-a parasit de ceva timp.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

adimercedes eu am tensiunea mica, si de la BrnacaUrsului scade si mai tare, asa ca puneam tinctura in ceai de maghiran(care creste tensiunea cum spui tu ) si asa
iepurila eu am luat branca ursului de fapt de doua ori, prima data pentru ovulatie, si luam cate trei lingurite(mici) pe zi in ceai de maghiran, ca de nu imi vajaiau urechile si ma durea capul(tensiunea scazuta), si luam din ziua a 1-a pana in ziua a 15-a a CM.
A doua oara am facut oarecum o prostie , am mers la dr. sa incep din nou cu tratamentele si monitorizarile, si cum eram in ziua a 40-a si CM nu venea si testul era negativ, plus ca la eco se vedea doar endometru de 11mm, a zis sa fac progesteron si asteptam rushii, si pe urma incepem.
Cum patisem ca de brancaursului imi venea CM automat si cum mai aveam 1/2 sticluta in casa am luat vre-o 4zile, dupa care am vazut ca nimic CM, am facut si progesteronul.
Din fericire eram dar din pacate sa oprit in evol. la 9sapt.
Am intrebat si medicul daca poate sa fi afectat tinctura BU, ca pe prospect scrie mare contraindicat femeilor insarcinate, si a spus NU, ca era prea mica sarcina.

Ana

Mergi la inceput