Naturiste si Homeopate (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Costi spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
Buna dimineata!
Mironicanu am noutati,sunt in foarte lunga si greaua perioada de asteptare....Intr-adevar sunt in ziua 22 si pana luni aflu exact daca "e alba sau neagra"...Offf,am niste emotii...Dar am o barza pusa deoparte nu?
Iepuricule,ai deja traditionalul
Elena ce vesti mai ai?
Ina
Mai nimic mishu, nu mai sunt balonata, nu ma doare burtica, sinii sunt f putin umflati. Dimineata aveam usoara stare de greata, dar probabil din cauza faptului ca aseara am mincat multe piersici, pepene si inainte de asta cartofi prajiti si vinete(aveam o pofta nebuna).
Elena
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Lilicica
Salutare la toate fetele!
Vreau sa va spun ca am facut tratament homeopat timp de 3 luni, acum am terminat tratamentul, dar din pacate nu s-a intamplat ceea ce doream eu sa se intample. Saptamana trecuta, am facut un set de analize hormonale (fsh, lf, progesteron, estradiol,prolactina,anticorpi), toate mi-au iesit in limitele normale, in afara de prolactina care avea limita pana la 24.2, mie mi-a iesit 26.3. Cu prolactina am mai avut de furca si anul trecut, cand am facut 3 luni tratament cu bromcriptina, dupa care am refacut analiza de prolactina si mi-a iesit in limite normale. Vreau sa va intreb daca stie careva un tratament naturist, care sa ajute la scaderea prolactinei in limite normale? Mi-a zis cineva ca pentru prolactina ar fi bun dostinexul, voi stiti ceva despre asta, daca ar avea efect?
Va pup pe toate.
Lilicica
Lilica, daca ti-au iesit normale majoritatea valorilor, eu sa fiu in locul tau as face tratamentul 6 luni (ca 3 e minim). Si m-as duce si la un homeopat sa ii cer parerea... Intreab-o si pe Livia ce parere are si poate si vreuna din fetele de pe aici stie sa te sfatuiasca in ceea ce priveste un tratament naturist pentru prolactina...
Multa sanatate, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Briantis spune:
Dupa ce am tinut tratament naturist timp de trei luni fara nici un rezultat ,am ajuns la dr Tutunaru care m-a trimis la homeopat .Am fost la homeopat si mi-a dat sa iau Sepia .Ma apuc de tratament de luni ,asa ca puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta .
Stepha spune:
lilicica, pentru prolactina marita poti sa iei ca medicament homeopat: mastodynon (costa cam 340.000 sticluta si te tine cam o luna) si ca tratament naturist: parca tinctuta de coada soricelului, parca, fiindca nu mai tin bine minte.
thea_m spune:
Buna ziua!
Elenya e bine daca la tine in suflet e soare chiar daca afara e innorat. Poate ne mai luminam si noi.
Lilicica eu am avut prolactina mare, nu a raspuns la brocriptina si am luat dostinex o luna 1 tb/ la 2 zile si am ajuns sub valoarea minima. Ca tratament homeopat pentru scaderea prolactinei parca e mastodynon-ul. Tia a facut tratament cu el si spunea ca a avut efect. Ultima data si mie mi-a iesit 25, 49 si dr. nu mi-a mai dat nici un tratament, e adevarat ca nu am probleme cu ovulatia.
Pup fetele
Teodora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/teodorapopa72/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Oana_B spune:
Initial postat de maria carmen
quote:
Ciao! De o luna de zile am inceput un tratament homeopat pt.fertilitate- pulsatilla, 3 granule la 3-4 zile. Acum fac tratament pt.candidoza-flucoric si ovule polygynax,cervugid si o sa continui cu antibiotic pt.inf vag. haemophylus si inf.urinara escherichia coli.Este vreo problema daca fac acest tratament in paralel cu cel homeopat?Isi mai fac efectul? Si inca ceva, am citit pe forum ca nu ai voie sa bei cafea in tratamentul homeopat.Eu nu stiu de asa ceva si nici nu pot fara. Va rog mult sa-mi spuneti daca stiti.Multumesc! Carmen
Oana_B
thea_m spune:
Carmen dr. mea mi-a spus ca se poate orice alt tratament in paralel cu cel homeopat, dar remediile homeopate trebuie luate la 2 ore distanta de orice alte medicamente sau produse naturiste. SI cafea la fel, daca nu poti renunta bea la 2 ore dupa/inainte de remediile homeopate.
Teodora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/teodorapopa72/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Aditza tu iar nu ai mai dat un semn de viata de mult ...
Prezent!!! Vin si eu la raport
Dar sa revin la oile/berzele noastre... Azi sunt in ziua 6. Tratamentul homeopat il fac de cateva zile, mai exact de 7 tinctura si de 4 bilutele albe. Si, bineinteles, de 3 zile am baut cate 2 cani de ceai de NAPRAZNIC pe zi
si sa simt ca pot face fata provocarilor
!!!Ce e cel mai important, e ca nu sunt singura! Sotul e langa mine, ma sprijina, ma "suporta" (vezi si engl. "support")
La fel, si voi sa ridicati capul din piept, sa va scoateti sabiuta de la naftalina si sa mergeti mai departe capul sus, cu vointa, ambitie, perseverenta si convingerea ca TOTUL VA FI BINE, asa de bine pe cat il facem!!!
Ma duc acum sa pun in practica discursul pe care vi l-am dat
. Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
motzunica spune:
Mishulina, sunt in z.25 din 29-30 cu simptomele obisnuite: dureri usoare de sani, putin umflati (mai mult stangul decat dreptul, sa nu razi pentru ca sanul stang este mai mare ca dreptul de la mama natura), si cam atat.
fata curajoasa.
Iepurila ,
sigur ca o sa tin minte, dar de ce peste 2-3 luni?
Lelicica, pentru scaderea prolactinei: coada soricelului, Mastodynon, Dostinex, Bromocriptina. Am luat si eu de la CM asta tinctura de coada soricelului si vad ca nu ma mai dor sanii la fel de tare ca inainte.
Mishulina spune:
Briantis bine ai (re)venit si sedere scurta de data asta!
Te-am trecut pe lista fetelor "homeopate"...
Elena (Costi) si Motzunica
nu e totul pierdut,suntem toate trei pe ultima suta de metri!
Ina