Naturiste si Homeopate (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Mi-Ka spune:
Fetelor, m-au cam dezamagit remediile homeopate... Sotului, dupa mai bine de jumatate de an cu tratament homeopat (Sepia) si branca ursului i-au scazut
de la 1.700.000 la 1.500.000. Noi ne-am hotarat sa mergem la un doctor si sa lasam deoparte tratamentele homeopate.
Daca stie careva un doctor meserias prin Timisoara sau Cluj care sa faca minuni...
Pusi,Pusi!!!
Mi-ka
mihaipopescu spune:
A mai patit careva ca dupa BU sa aiba sangerari zilnice (maronii) dupa ovulatie pana la CM? Eu am avut din ziua 18 de la CM si cred ca a fost de la BU(progesteronul mi-a iesit bine) ,maine seara(azi sunt in ziua 5 de la cm) ma duc la dr.sa vada daca am polipi endometriali , mi-a zis ca nu este bine sa am aceste sangerari... oare de la ce sa fie? Cu ce se "mananca" acesti polipi si daca este tratament natural pt.ei ?
dulci pentru toate naturistele si homeopatele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
kity2004 spune:
Buna! Ma iertati ca intervin si eu .
Thea m vazut ca si tu ai hipertiroidie . Din cite mi s-a spus mie cu hipertiroidie nu e indicat sa ramii insarcianat . Vroiam sa te intreb tie ce ti-au spu ? Si cit de grava e hipertiroidia pentru un bebe ? Eu am o bebica dar as mai vrea inca una.
Si eu urmez un tratament homeopta pentru hipertiroidie, nu l-am lut deloc pe cel dat de endocrinolog, si ma simt bine, analizele au iesit mai bine . Oricum eu am mare incredere in homeopatie , nepotica mea vindecindu-se in acest fel .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
motzunica spune:
Mishulina,
fata dar nu cred ca sa prins ceva nici luna asta, ma verific de atatia ani ca deja ma cunosc. Nu-i nimic mai urmeaza o luna, nu? La toate fetele ce sunteti in asteptare, mult noroc!
Mirona spune:
adimercedes ce frumos ... imi e atat de drag de tine cat esti tu de optimista acum. Bravo! Hai mai des pe la noi ... si molipseste-ne. Poate ca asta va lipsea voua. Super. Mult noroc si spor la consumarea ceaiului de napraznic.
maria carmen bine ai venit la noi. Thea ti-a raspuns deja, eu mai adaug ceva: am rarit cafeaua incepand s-o beau cu lapte ... nu mai are acelasi gust ... asa ca mai bine mai rar. Dar lapte mult ... nu te gandi la o doza dintr-aia micutza.
La trat. homeopat e mai important sa ocolesti menta ... decat cofeina, tigarile, cacao; dar nu strica sa le raresti si pe astea.
Briantis BRAVO!!! ma bucur ca revii printre noi.
In rest? Esti bine? Toate bune? Mai ai probleme cu procesul?
Mi-Ka imi pare rau de experienta voastra cu homeopatia. De dr. ce sa-ti spun. Ti l-as recomanda pe dr. Cioata, super bun, super dotat cu aparatura de ultima ora, dar astepti nenicule la o coada ... de peste 2 luni de zile. Mai vorbim, daca te intereseaza dr. din Timi, eventual pe PM, ok? 
Miro
My ticker
cicuta spune:
Buna fetelor!
ma p[rimiti si pe mine la
vostru?Ma numesc Luminita am 37 ani si 2 super copii,dar va scriu in numele surorii mele Rodica de 31 ani care de 10 ani se chinuie sa aiba si ea bb.Problema ei este ca nu a avut niciodata CM decat cu ajutorul medicamentelor fiind diagnosticata cu ovare micropolichistice.A incercat diverse tratamente,dar fara rezultat.De 2 saptamani a inceput tratamentul Liviei si ma tot intreaba:daca dupa 3 luni nu apare nici un rezultat poate sa continuie tratamentul pana la 6 luni?As dori sa va mai intreb ceva:dupa ce ia extractul cu mladite de zmeur aprox.un sfert de ora simte ca se sufoca,se inroseste toata...s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Sa speram ca ne introduceti si pe noi in lisata naturistelor?Multumim.Va pupam,dulce.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
Mishulina spune:
Cicuta(Luminita)bine ai venit la noi
,sigur ca te primim bucuroase pe tine si pe sora ta,Rodica. Pe listuta o voi trece deocamdata doar pe sora ta pentru ca ea tine tratamentul Liviei din cate am inteles,chiar daca tu esti cea care dialogheaza cu noi in numele ei,ok? (Apropo,o voi trece pe Rodica cu PM-ul tau,ea nu e membru DC? Daca e,da-mi userul ei)
Sa ne ti la curent cu evolutia surorii tale si sa-ti traiasca cei doi copilasi....
Mai multe despre tinctura de zmeur vei afle de la fetele care iau asa ceva...
Mult succes!
Ina
cicuta spune:
va multumesc f mult.Bineinteles ca pe Rodica doream sa o treceti pe listuta.Dialoghez eu in numele ei pt ca ea nu are acces la internet si noi ne intelegem super bine de aceea sunt mereu alaturi de ea si o ajut cum pot.Va multumesc inca o data.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
jubica spune:
Elenya sunt fetita ascultatoare si am sa scriu in fiecare zi.
Eu sunt bine astept cu nerabdare concediul.
Voi,fetelor cu ce va mai laudati?
Cite un 

pentru fiecare fata.
lumit spune:

pentru toate fetele!
In urma cu o saptamana,pe 7 iulie,mi-am facut un test de sarcina.Eram in a 48-a zi a ciclului,nu aveam nici o sansa sa fiu gravida(caci in perioada ovulatiei eu eram in Romania iar sotul meu in Irlanda)dar daca tot nu-mi venea am zis sa stric un test.Speram sa ma fi inselat in privinta datei ovulatiei.Testul iese negativ,bomban putin si-mi vad de treaba.Seara iau testul din gunoi sa-l mai cert o data ca n-are 2 liniute.Ma uit si avea a doua liniuta palida.Nu-mi venea sa cred,deja incepusem sa decorez camera copilului.A doua zi dimineata eram hotarata sa repet testul.Ce sa mai repet,ca au venit rusii gramada...Doua zile am tunat si fulgerat;de duminica a inceput sa fie o vreme superba aici in Irlanda(cu 27-28 grade)asa ca am devenit ceva mai optimista iar de azi(intrand din nou pe DC)am hotarat sa plec iar la lupta impreuna cu voi!
Sa ne ajute Dumnezeu!Pupici!
poze cu noi