Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetele naturiste si homeopate!!!!
bun venit la cele noi, si le doresc sa rezolve repede, repede toate problemele.
vad ca din ce in ce mai multe dintre voi ati decis sa va duceti si la homeopat, am luat si eu decizia si joia viitoare am programare la homeopata. sa vedem, cu toate cate iau si poate imi da si ea ceva reusesc sa cobor afurisita asta de tensiune.
ieri la gine. ne-a spus sa ne gandim bine daca vrem sa ne asumam toate riscurile care ne asteapta.
cicuta eu iau tinctura de mugur de zmeura, dar nu simt nimic de la ea. poate unde eu am tensiunea mare si putin imi face bine?? !! nu stiu, dar oricum nu ma simt rau de la ea.
-lor, eu va salut si o zi buna la toate

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Salutare la toate fetele!
Va multumesc de sfaturi, am si cumparat tinctura de coada soricelului, am luat si de cretisoara, le iau de ieri, sper sa aiba efect. Daca nu, de luna viitoare o sa iau si mastodynon.
Thea_m, vreau sa te intreb de dostinex, de ce ai luat 1 tableta la 2 zile, nu este cam mult? am inteles ca sunt foarte puternice si se ia cate 1/2 de tableta pe saptamana sau maxim 1 pe saptamana. Am promisiuni sa primesc si niste tablete de dostinex, de aceea ma intereseaza cum trebuie luate. Fetele care au mai luat dostinex, le rog sa scrie cum au luat tabletele, la mine este foarte putin peste limita maxima, analiza de prolactina. Ideal ar fi sa reusesc sa o cobor in limita si sa se si mentina, sa nu mai creasca.
Va pup pe toate.
Lilicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Pupici la fetite!
Mishu ce faci, cum te simti? Cu optimismul cum stai?
Eu sunt in ziua 28 si ciclul menstrual nu a inceput. Sunt mai ingrozita ca nu rezolv nimic cu homeopatul, deocamdata nu ma gindesc la sarcina, dar mai stii..Nu am simptome de ciclu(absolut deloc) dar nici de altceva.
Cind faci test?
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Cicuta bine ai venit!
Am sa incerc sa-ti raspund eu la intrebarile pe care le-ai pus:
1.Daca dupa trei luni nu se intimpla minunea poate sa continue tratamentul inca 3 luni fara intrerupere.
2.Despre tinctura de mladite de zmeur,parerea mea este ca face alergie.Si mie mi se intimpla de la alte siropuri,la fel am si eu senzatie de sufocare(am impresia ca mi se umfla ceva in git).

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pupici si de la mine.
Eu in prima zi a CM si cu aceasta ocazie de azi am inceput si MACA. Cum nerushinatii m-au navalit la birou, dimineata nu am luat BU desi imi propusesem sa o iau si pe asta. Dar voi lua deseara. Ce ziceti? Nu sunt cam multe (BU si MACA si ceai NAPRAZNIC)pt stimularea ovarelor?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Dragutelor,m-am hotarit sa iau taurul de coarne si sa purced si pe calea homeopata.
Am mai avut eu o incercare de genul asta acum 2-3 ani dar din diverse motive am dezertat: pretul unei consultatii era aproape 1 milion si remediile pt o luna tot atit.La vremea aceea mi se parea f. mult. Programarile se faceau cu peste o luna inainte, iar cind te duceai la ora respectiva mai asteptai 3-4 ore fara sa primesti nici o scuza (in coditiile in care m-am invoit de la serviciu): nu-ti place, nu minca. In plus mi-a dat sa fac nu stiu ce injectii (la cabinet la ea) cu niste fiole neinscriptionate si cind am cerut citeva informatii s-au burzuluit la mine ca e secret de stat.
Poate am fost prea exagerata si mai bine continuam, cert e ca acum sunt hotarita sa merg si pe calea asa.

Acum, mi-ar prinde bine sa-mi spuneti la ce homeo mergeti in BUCURESTI, cit costa consultatia, tratamentul (in principiu, of course), cit astepti pt o programare, daca se tin de ea si ce credeti voi ca ar mai fi relevant (eventual adresa).

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Ilenya, mie mi se pare normal sa fi cerut informatii despre injectiile respective fiindca in definitiv tu esti cea care platesti si e vorba de sanatatea ta. si eu cand m-am apucat de baut ceaiuri si ptincturi am citit inainte despre ele cu toate ca vazusem ca Livia e super stapana pe domeniu si te poti lasa in liniste pe mana ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Elena eu ceva semne as avea,dar nu ma pot baza pe ele,nu mi se par concludente...Sunt in ziua 23 si aflu cum sta treaba cam pe duminica-luni...Pana atunci incerc sa "rezist"...
Tu nu faci un test weekendul asta? Peste vreo 2 zile?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Tin pumnii fetelor care sunt in asteptare. Poate saptamana viitoare vom mai avea trei modele!
Lilicica acum si mie mi se pare mare doza, dar atunci am urmat prescriptiile medicului ca nu descoperisem inca forumul. Asa am ajuns eu, de la o valoare de trei ori peste limita maxima, sub limita inferioara. Cred ca nu este cazul sa faci tratament cu Dostinex, mai ales ca este si foarte scump, incearca mai bine ceva naturist sau homeopat.
Kitty hipertiroidia nu prezinta nici un pericol pentru fat, genereaza doar mamei o stare de rau mai accentuata ( tahicardii), periculos este tratamentul urmat pentru hipertiroidie. Nici eu nu l-am urmat pe cel dat de endocrinolog: Tyrozol, Metoprolol, KMg, Xanax ci am trecut pe trat. homeopat si acupunctura si acum ma simt mai bine. Abia in septembrie voi repeta analizele. Periculos pentru fat este hipotiroidia care poate da cretinism la copil si afecteaza tiroida fatului prin insuficienta tiroidiana.
Ilenya ti-am scris pe PM o recomandare privind dr. homeopat.
Lumit imi pare rau de testul negativ. Priveste inainte...si maine e o zi pentru noi, pentru toate.
Bun venit noilor naturiste si homeopate!
Acum am si eu 2 intrebari pentru homeopate: ce remediu ati luat pentru un Staphilococc aureus si in ce doza? Eu nu reusesc sa scap de el desi am luat si antibiotice puternice si iau si remediu "staphilo 15 CH" 3 granule/ duminica. Si ce ati auzit de vaccinul pentru candida? A avut efect la voi?
Va pup pe toate

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by Mishulina

Elena eu ceva semne as avea,dar nu ma pot baza pe ele,nu mi se par concludente...Sunt in ziua 23 si aflu cum sta treaba cam pe duminica-luni...Pana atunci incerc sa "rezist"...
Tu nu faci un test weekendul asta? Peste vreo 2 zile?

Ina

Tu zici sa fac?
Eu n-am nici un simptom sau poate nu vreau sa le bag in seama pt a nu-mi face iluzii.
Azi toata ziua am avut o presiune in burtic (nu o durere de ciclu), pipi si eu fac des, dar am pus-o pe seama lichidelor, dar mi se mai intimpla ceva, 2 nopti am avut somnul foarte agitat(nervisori)si mi se face un somn in timpul zilei de aproape nu pot urmari o discutie, iar acum am vrut sa dorm si iar nervisori.
Altceva...eu ma gindeam ca ciclul trebuia sa vina si n-am nici un simptom....
Elena

Mergi la inceput