Ecografie 4D

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am facut eco care cred ca era 3d (la Pop si la Iosup la Diagnosis) pentru a-i face toata morfologia bebelusului si a sti daca exista sau nu malformatii, daca este normal structurat si are tot ce-i trebuie in dotare. I-am vazut si fata si am vazut chiar detalii care mi s-au comfirmat cand mi-am vazut comoara dupa nastere.
Dar nu e mai putin adevarat ca la Medsana unde nu cred ca era eco 3d am vazut-o miscandu-se de mama focului pe la 12 saptamani, isi baga mainile in gura si dadea din picioare, se vedea foarte clar. Evident ca imaginile erau mai putin clare, dar suficient cat sa-ti dai seama cu ce se indeletnicea mandarina mea acolo.
Cred ca totusi o morfologie la 3d ajuta la o mai mare siguranta in excluderea malformatiilor. Iar pentru a vedea curgerea sangelui in vasele si camerele inimii la bebe (a vedea daca exista malfformatii cardiace sau vasculare) si rezistenta in arterele uterine trebuie ca echograful sa fie si Doppler.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

in albumul meu in partea stinga sunt poze cu Matei cind era in burtica facute cu 3D. pentru cele interesate sa vada cum arata.
eu toate ecografiile le-am facut la Mediplus.(3D si 4D)
la dr. Pop la Diagnosis este 2D, sau asa era in feb cind am facut eu.

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Bic

quote:
diferenta e ca BB iti va face cu mana in direct. la 3D are un delay. cam atat

Nu-i adevarat.
Ecografia e 3D/4D. 3D sint capturile de pe filmuletzul 4D. In 3D a treia dimensiune este spatiul, deci il vezi pe BB cu toate formele lui dar nu in miscare. In 4D, a patra dimensiune este timpul, adica iti face cu mina. Nu exista ecografie doar 4D. Delay-ul cred ca depinde de ce fel de aparat ai.
Aparatul de la Medsana este 3D/4D.

DPN 31.10.05


bic, ai facut ecografie la Medsana? eu sunt programata pe 28 iulie si vreau sa stiu daca chiar merita (oricum mi-a recomandat doctorita, dar oricum...).
daca da, ce ai ales - cu test doppler sau fara ( de asta nu am mai auzit iar eu am facut deja triplul test).

felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Eu am facut prima eco3D(21 sapt) la clinica la care lucreaza dr meu(AmaMedical)si m-a costat 2.300.000 cu tot cu CD, iar cand m-am programat la cea de-a 2 a(28 sapt.), stupoare:4D si 2.800.000
Stiind ca a 4 dimensiune e timpul, m-am intrebat si io ca tampa pe ce platesc eu 500.000 in plus?pe imaginea in timp real...
Sunt importante medical vb pt ca ar putea depista eventuale malformatii, dar jepcareala asta mi-a lasat un gust amar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Bebec7, eu din cauza asta m-am certat cu medicul de la sanador, la care mi-am facut morfograma fetala (meclea il cheama pe individ.) Eu am fost trimisa de medicul meu pentru una si el o tinea leandra sa fac si caseta si poza si 4D si nu mai stiu ce bazaconii, evident pe bani multi. Cind a vazut ca-l refuz ploiticos a inceput sa fie agresiv verbal si mitocan si totul s-a lasat cu o cearta urita. Evident interesul lui era sa-si ia procentul din ce dadeam eu acolo, dar de aici si pina la a fi hot la drumul mare e o cale lunga. Daca in Canada nu se foloseste decit in situatii speciale, la noi a devenit o moda. E foarte bine ca exista, e foarte bine ca sint multe si bune, dar aveti grija la cite va baga pe git la clinicile particulare! Una e necesitatea si alta e moftul!
Am o amica insarcinata care se duce la o clinica privata. Pina acum- e in luna a 7-a- a facut 10 ecografii. Si sa nu credeti ca are o sarcina cu probleme sau un bebe banuit ca ar avea ceva! Si pentru astea imprumuta bani frumosi pentru ca din pacate nu-i are la dispozitie. I s-a bagat in cap ca nu o sa fie bebe sanatos daca nu face 15 ecografii si acum, unde a facut 10 o sa mai faca 5! Pentru cine are sute de euro de dat pe ecografii e ok, dar pentru cine nu-i are si este constrins de medici fara scrupule la efortul asta, mi se pare o hotie. Ecografiile 2D sint gratuite, dar pe alea sa nu credeti ca le repeta de n ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Felicia, da, am facut la Medsana, la dr. Herghelegiu. 2,800,000. Nu stiu daca merita sau nu pentru tine. Dupa parerea mea, eco 3D/4D sint un moft daca doctorul nu-ti recomanda din motive reale de ingrijorare pentru bebelus. Eu recunosc cu mina pe inima ca am vrut neaparat sa-mi satisfac acest moft. Daca sarcina nu e una cu probleme, e foarte bine si cu eco 2D, dar la fel de adevarat este ca e foarte induiosator sa-l vezi pe BB miscind. Merita asta 2,800,000? Fiecare sa se uite in buzunar si sa-si dea raspunsul.
Nu stiu ce spui tu de doppler. Credeam ca doppler-ul masoara activitatea inimii fetale. Daca asta e, atunci mie mi-a masurat si asta.DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Denisam
privat in CA nu exista, oricum, nu in zona mea..ce bine, nu dai baniDenisa exista si la noi privat,am cautat pe internet si am gasit unul in Mississauga - unde intentionez sa ma duc - si unul in Pickering.
Iti trimit web site-urile daca te intereseaza sa-ti arunci un ochi pe preturi si ce-ti ofera: www.babyview.ca si www.uc-baby.com. Sint si in state, de altfel, ptr. cei ce doresc sa plateasca si sa-si faca un 3D.

Numai bine,
Ina

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

bebec07, ai fost multumita de serviciile de la Ama Medical??
Ne-am programat si noi la Eco morfologica pentru 26 iul...

IrinucaR 22+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna.
Dati-mi si un mie, va rog, un nr. de telefon sau ceva unde sa pot face mai repede eco.
Am sunat la Sanador si m-a programat abia pe 11 octombrie..si sincera sa fiu nu mai am rabdare pana atunci.
Vreau sa aflau cat mai repede ce e bebe.........si cum e
Toanca si bebe 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna,
Dupa studiile pe care le-am facut eu in ceea ce priveste ecografiile si preturile, cel mai avantajos e la Medlife, o 4D e 1 950 000 si trasul pe Cd e 200 000. Eu am programare pe 26 iulie. Incearca si tu sa suni dar de regula dureaza 2-3 saptamani, dar oricum e mai bine decat octombrie. Telefonul e 209 40 30 iar adresa internet e http://www.medlife.ro
Pe mine acolo m-a trimis dr. meu asa ca banuiesc ca fac eco cum trebuie.
Bafta si sper sa te programeze repede.
Anda si matzul subacvactic 15+


toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput