superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
INDY ESTI GRAVIDA???????????Felicitari din suflet....te pupa fata din toata inima!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
INDY spune:
DA... fetelor! Sunt insarcinata! Ia uitati-va la mine...
, nu-i asa ca-mi sta bine?
Nu v-am spus pana acum pentru ca n-am avut toate confirmarile si n-am vrut sa va dau sperante. Duminica am facut 3 teste diferite si toate au iesit pozitive. Ieri am mai facut unul, tot pozitiv. Astazi am fost la Moisa care mi-a facut o ecografie si testul de sange, unde mi s-a confirmat ca sunt insarcinata.
Ca o culme... am ramas exact in luna in care nu am facut inseminare pentru ca nu mi-a gasit nici un ovul. Parerea mea este ca era deja pe trompa...
Nu va pot spune in cuvinte ce simt.
SUFLETUL MEU ESTE UN CAMP DE FLORI. Iar acolo, pe acel camp, sunteti voi toate, care asteptati luna de luna cu sufletul la gura, cu emotie si disperare, sa vi se implineasca dorinta. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut posibila aceasta sarcina si il rog din sufletul meu de viitoare mamica sa aiba grija de voi, sa fiti cat mai curand 

( Bety, MRL, Amely, Thea_M, Anca, Aileene, Chi, Musete, Roxee... si toate celelalte fete pe care le rog sa ma ierte daca le-am uitat)
Catalina... pazea, ca venim!
Aceasta zi ploioasa mi se pare cea mai frumoasa din viata mea. Parca si lumea imi zambeste pe strada, cu un gand ascuns: "stiu ca esti insarcinata".
Va 

pe toate si va daruiesc cele mai frumoase 

din gradina si din sufletul meu (care v-am spus, este plin de flori)
utocatalina spune:
INDY tu nu aveai TPC negativ? Daca e asa...chiar ca ai dat lovitura..sunt foarte fericita pentru tine..Doamne ajuta!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Amely spune:
URAAAA!!! Indy, sper ca n-am inteles gresit fata draga, te rugam, vino cu cateva amanunte ca asemenea veste merita savurata mai pe larg! Mie cel putin imi cresc 100% actiunile (adica moralul!) cand mai aud si de asemenea lucruri frumoase!
TE FELICIT din toata inima si-ti doresc sanatate si SARCINA USOARA!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Indy care e treaba cu "Parerea mea este ca era deja pe trompa..." ca nu pricep..cind ai ovulat luna asta?
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Amely spune:
Scuze, Indy, pana sa postez eu, mi-ai luat-o inainte (eram asa de bucuroasa ca nu-mi gaseam cuvintele). Deci SA FIE-NTR-UN CEAS BUN!. Iar Dumnezeu e cu tine si te-a ascultat! Ai grija de samburic!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
INDY spune:
Catalina, Moisa a fost plecata o saptamana, luna trecuta, exact cand era ovulatia mea. De obicei imi facea monitorizarea in a 9-a zi a C.M. si inseminarea in a 10 zi. Luna trecuta, pentru ca nu a fost in Bucuresti, m-am dus la ea in a 12 zi, cand mi-a zis ca n-are rost sa facem inseminarea, pentru ca nu se vede nimic, nici un ovul (de aici am dedus eu ca era deja pe trompa). Si mi-a spus ca ne vedem luna viitoare.
Amely, nu stiu exact ce amanunte vrei, dar iti raspund cu placere la orice.
Amely spune:
Cred ca mi-ai raspuns deja! 

. WOW, inca nu-mi revin de bucurie!
thea_m spune:
INDY mi-au dat lacrimile de bucurie! Parca nici mie nu imi vine sa cred, dar MA BUCUR ATAT DE MUUULT! Si cand ma gandesc ca te sfatuiam sa nu iei anticonceptionale, iar bb era deja pe drum! Sa nu ne parasesti de tot mamicuta fericita! Si sa traiasca bb si mamica lui si taticul lui! Uite ca am avut mana buna cand am deschis capitolul: o viitoare mamica fericita care astepta de mult evenimentul asta!
Liliana tu?
Va pup fetelor si mai vorbim, dar acum trebuie sa-mi revin putin ca imi vine sa topai de bucurie si o sa se uite la mine ca la cine stie ce minune!
Teodora
utocatalina spune:
Indy please...tu aveai TPC negativ?
Cafeluta draguta
12+
Simburica