superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 5
musete spune:

SUUUUUPER!!!!!!!!!!!! Draga de tine! Cat ai mai luptat!Iata ca Dumnezeu nu doarme. Te-a binecuvantat cu cel mai pretios DARde pe pamant!!!!!
Iata, draga Indy bortosel, ca ne-ai demostrat inca o data cat de neputinciosa este medicina, cat de inselatori sunt medicii... Fara cuvinte... Ai vazut? Pana la urma totul sta in vointa lui Doamne Doamne!
Felicitari!!!!!!!!!!

Pupici,
Musete
bety spune:
Cata - iti raspund eu: Indy nu avea TPC negativ.
Indy, draga mea - toate florile din lume pentru tine si bebita.
Milioane de
-ici.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
musete spune:
Indy, fugi repede la povesti de succes! Povestea ta merita sa fie consemnata si akolo! Nu fii egoista!![]()
![]()
![]()
Pupici, Musete
utocatalina spune:
Betica acum sunt si mai in ceata! Pai daca Indy nu avea TPC negativ, de ce a facut atitea ISA? Please lamuriti-ma si pe mine...intreb pentru prietena mea care trebuie sa faca ISA!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
bety spune:
Cata - inseminarile se fac in cazul unui TPC negativ, dar si daca intervin alti factori, cum ar fi: varsta, o viata sexuala alandala - asta e cazul meu si daca este o "infertilitate din cauze necunoscute", se apeleaza la aceste inseminari. E drept nu ai sanse sa ramai
in cazul TPC-ului negativ, decat prin inseminare. In rest, daca prin monitorizare se observa ca se ovuleaza cand/cum trebuie, iar daca trompele sunt permeabile si mai ales daca vrei sa mai ai o sansa, incerci si aceste inseminari.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
utocatalina spune:
Betica multam fain de raspuns!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
INDY spune:
Bety, iti multumesc ca ai raspuns in locul meu, eu abea acum am ajuns acasa, si iti multumesc si pentru flori, si pentru gandurile tale frumoase, si pentru sustinerea pe care am simtit-o din partea ta.
Catalina, Bety ti-a raspuns corect, nu am TPC negativ, dar Moisa mi-a spus ca am sanse mai mari cu inseminari, mai ales dupa operatia laparoscopica pe care am facut-o in octombrie, din cauza ovarelor polichistice. Dupa 3 luni de la operatie, chisturile au reaparut. Noi am sperat ca o sa raman imediat dupa laparoscopie. Dar Dumnezeu a vrut acum.
Musete, am sa scriu si la povesti de succes, dar cam peste o saptamana, pentru ca maine plec la mare si nu am destul timp. (ce chestie: imi programasem plecarea la mare pentru ca asa mi-a spus Moisa, sa plec in lunile de vara)
Sa nu credeti ca v-am parasit, o sa fiu plecata fix o saptamana. Sper din suflet ca atunci cand vin sa mai gasesc niste 

... pe aici.
Fetelor, nu va pierdeti speranta. Eu eram hotarata sa fac inseminari pana se prindea. Intrasem ca intr-o centrifuga. Nu ma putea opri nimeni.
Va pup pe toate si va sustin din suflet.
thea_m spune:
Indy concediu placut! Sa ai parte de soare si de zile senine si sa ai grija de voi!
Teodora
onsami spune:
draga Crocus, pentru ca ai cerut detalii, uite; in iunie am f[cut instilatii (ce sunt acestea? cred, pentru ca nu mi/a explicat doctorul, infiltratii pentru desfundarea trompelor facute doar o singura data in ziua a9-a.)nu am ramas dodoloata, si la vizita urmatoare m-a intrebat daca m-au durut umerii sau fierea. cum am negat, mi-a indicat alte infiltratii, sugerand ca nu s-au desfundat.
si pentru ca voi sunteti asa dragute va mai intreb ceva: histerosalpingografia (sper sa fi scris bine)se poate face la cabinetul particular al doamnei doctor Moisa?
sanatate cu carul si sarcina usoara pentru noua graviduta!
thea_m spune:
Onsami nu, HSG nu se face la cabinetul particular, de altfel nici la spital nu face ea toata procedura ci impreuna cu radiologul. Infiltratii am facut si eu dupa prima laparoscopie ( cand m-a durut umarul drept vreo 2 saptamani dupa), doua infiltratii, oricum trompele erau permeabile, cred mai degraba ca a vrut sa le mentina asa si sa impiedice inflamarea lor ( am facut infiltratii cu ampicilina si hidrocortizon acetat). O singura infiltratie pe luna este putin, trebuiau macar doua-trei ca sa fie cat de cat eficiente. Daca nu ai schimbat medicul pana acum, ar fi bine sa o faci. Iti spune un om care a pierdut 2 ani cu un medic care nu si-a recunoscut incompetenta in ceea ce priveste problemele de infertilitate.
Teodora