superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 6
Crocus spune:
Indy te felicit din tot sufletul. Cred ca o sa fie cel mai fericit concediu din viata ta. Sa ai grija de bebe mic si sa te intorci cu amanunte peste o saptamana. Doamne si ce te mai necajeai tu cu Moisa...
Incet incet se mareste gasca gravidelor. Hai, care mai urmeaza?
Cata, tu cate utrogestan ai luat, sau mai iei? Tu ce stii, se pot lua si compensate?
utocatalina spune:
Crocus eu iau 4 de utrogestan vaginal..pina in sapt. a14-a...am auzit ca se dau si compensate sau gratuite, dar nu cred ca-ti elibereaza nici o farmacie retetele astea...am auzit de un caz de curind...si eu am avut o reteta compensata pentru Augmentinul care il iau pentru infectia urinara si nici o farmacie..nici chiar 2 NA nu mi-a eliberat reteta...asa ca a trebuit sa platesc pastilele integral...NASPA!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Chi spune:
E chiar comic ...
Indy nu este nici pe departe singurul exemplu cat de ironica poate fi soarta (sau Cerul) care iti poate servi o lectie de micime si neputinta, exact atunci cand te crezi mai stapan pe situatie.Cum Tia a ramas gravida natural dupa un FIV ca la carte dar esuat apoi, cum Indy a ramas gravida exact in luna in care nu mai facuse inseminari,cum alte fete au ramas gravide dupa ce au renuntat la lupta si au adoptat un bb, poate ca si pentru noi soarta ne va rezerva o surpriza in viitor.
Amely spune:
'Neata tuturor! Concediu placut pentru cele care pleaca - pt. Indy sigur va fi placut...in trei!
Eu de ieri ma lupt cu rusii...
abia astept sa plece, ma cam indispun...![]()
Fetele, am pus intrebarea si la endometru: a luat vreuna din voi Maca? a avut vreun rezultat? Cata, parca tu stiam ca ai luat, sau ma insel?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely eu am luat Maca vreo 3 luni, inclusiv in luna in care am ramas..am luat si eu si sotul cite 3 pastile/zi...de efect, ce sa zic....eu am ramas, dar nu de la ele...totusi cred ca au ajutat...succes...eu stiu ca regleaza hormonal, ajuta la cresterea nr. de
si stimuleaza ovulatia..vezi pe www.innovatics.ro ![]()
Chi ai perfecta dreptate!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
aileene spune:
Ieri am vazut ...

si nu stiam ce inseamna , mai ales ca era fara nici un text , hm ! BANUIAM eu ceeeeva , dar vroiam sa stiu mai muuuuuulte ! Astazi dis de dimineata minunea s-a adeverit BRAVOOOOOOOOOO INDY
in sfarsit vestea cea buna
cea mica s-a declarat YOUPI
![]()

AI REUSIT
!!! Felicitari si tie si sotului si-ti doresc o sarcina usoara si sa-l poti duce la bun sfarsit pe ghemotocul cel mic si sa-i vedem ochisorii frumosi peste 8 luni sau mai putin (nu stiu exact in cate saptamani esti) , dar bravoooo inca o data si un
dulce din partea mea , Aileene 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
aileene spune:
CHI
ai dreptate , asa este , cand nu te mai astepti la o minune , cand iti lasi bratele sa cada de-a lungul corpului si nu mai ai forte sa continui , chiar sa crezi ca cel de sus mai exista , atunci minunea se produce ! Eu ma saturasem de atata tratament si de atata rezultate negative , plangeam mereu si ma credeam fara valoare , ma simteam ca un pom fara fructe si fara pic de frunza , golita in interiorul meu de tot si de suflu , ma simteam inutila ! La ultimul FIV am decis sa las totul balta , am inceput sa-mi fac ideea ca nu si nu , si ca n-are rost sa mai imping caruta din spate daca ea nui vrea sa avanseze , puterile ma lasasera de-a binelea si nu mai speram in nimic ! Am asteptat fara sa ma mai gandesc la ziua testului , sotul mi-a reamintit "sa nu uiti maine dimineata de test , sa mergi la laborator" , mi-era atat de indiferent deja ca m-am dus ca si cand m-as fi dus la piata , fara un plan in cap ! Iar cand sotul s-a intors de la servici , seara pe la 18hoo a tel la laborator si cand i-au spus ca-s gravida , ma gandeam ca nu-i adevarat , de abea atunci am inceput sa realizez ca intr-adevar mi s-a intamplat si mie minunea in care nu mai credeam deloc si-mi luasem si orice gand si speranta ca poate intr-o buna zi ...! Ma inselasem si descoperind ca in burtica mea , ceva a prins viata , ca si floricica ce-o punem in pamant si speram ca ea sa scoata radacini , atunci cand vedem o mustacioara devenim si mai grijulii si dam o mai mare importanta evenimentului prezent si facem totul ca aceasta sa aibe confortum cel mai potrivit ca ea sa creasca si avem si prtetentia ca ea sa ne arate si florile ei , nu peste mult timp ! Ce ti-e si cu viata asta , plina de surprize , iar atunci cand ele sunt placute , cat de bine ne simtim , mai ales cand stim ca vom da viata 
MUSETE minuni au existat si vor exista mereu , trebuie avuta incredere in rezervele pe care le avem in noi si sa stim sa le punem in evidenta atunci cand suntem disperate si cand ne simtim cazand in gol !
THEA ai avut pe bune o mana de aur si va doresc la toate rand pe rand sa va duceti la mamicute cat de repede , hai , hai ce mai stati , da-ti si voi fuguta
celelalte va asteapta toate cu povestioarele lor de burtici si pozici , spargeti gheata
, nu mai stati pe ganduri !
AMELY curaj , efortul tau va fi rasplatit, fruntea sus si nu te lasa , poate data viitoare vei avea si tu
ta cea mica , eu sper din suflet 
BETTY ce mai faci dulcica ? Totul e ok ? Sper si-ti trimit un
si de asemenea tuturor fetelor si o zi excelenta !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Amely spune:
Te pup dulce Aileene, si-ti doresc tot binele din lume, sa te bucuri din plin de tot ceea ce ti-a daruit frumos viata, si in special de Alexandre! Da, asa este, minunile se intampla cand te astepti mai putin, poate tocmai ca sa ne dam seama cat de mici suntem (vorba ta, Chi), DAR SE INTAMPLA! Indy ne-a aratat asta si ne-a dat puterea sa mergem mai departe, cu sperante, dezamagiri, uneori chiar disperare, dar pana la urma sa atingem reusita.
Sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca rand pe rand visul, si fiecare dintre noi sa simta la randul ei bucuria de a fi mama.
(Scuzati panse-ul cam filozofic, dar trebuie sa recunoastem ca mai avem nevoie si de asta uneori!)
Cata, cred ca o sa incep si eu tratamentul cu Maca, imediat ce-mi pleaca rusii, rau n-are ce sa-mi mai faca!
Liliana, unde esti fata da si tu un semn, ca n-ar strica deloc 2
printre Moisicute!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Anca Wish spune:
Indy, draga mea, am crezut ca ai ramas cu inseminare si apoi....hop..surpriza.
Bravo, draga mea. ma bucur asa de mult pentru tine.
Meriti din plin asta.
Doamne, ce fericite.
Ce-a zis Moisa. Cum D-zeu nu a vazut ca ovulai????
Ai grija de bebele din burtica, mamica norocoasa.
Deci, fetelor, asa cum ziceati si voi DECI SE POATE!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
emy22 spune:

pentru o mamica frumoasa. Felicitari Indy, multa sanatate si ma rog ca bunul Dumnezeu sa te ajute sa nasti un bebe sanatos si frumos! Si distractie la mare!
Mai fetelor, pai cu asa vesti sa tot intru pe forum ca asa mai imi iau si eu doza de optimism.
Ieri am fost la M si am aflat ca ovarele mele fara activitate au produs un folicul mare si frumos (si destept!!) si ca endomentru este gata de "primire". Deci cum s-ar spune, sunt pe val
.
Acum as avea si eu o intrebare (dar sa nu radeti ca va vad!): cum se impaca substanta de la echo de monitorizare cu 
?? Se fac spalaturi vaginale dupa echo? Ca m-am tot tinut sa o intreb pe M, dar am uitat. Apropo, sa vedeti ce fata a facut cand am intrebat-o ce inseamna CSD (contact sexual dirijat)...
. Pai pe bune acum, eu de unde sa stiu ce inseamna dirijat...![]()
Amelyeu iau Maca de cateva zile...efecte inca nu, dar nu are ce sa iti faca rau, cel putin din cate am citit eu pe prospect.
Pup fetele voioase...