superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Haideti, fete mai noi si mai vechi sa mai vorbim si aici!
Teodora
Raspunsuri
utocatalina spune:
Liliana du-te linistita la munte...sa nu pui baze mari in testul facut...si eu cred ca sunt sanse sa fie exact invers..asa ca dupa ce vi de la munte asteptam sa vedem cum e
...Crocus eu stiu ca dulciurile nu sunt decit aport de grasime, dar eu tot maninc, chiar daca in sapt. 5-8 nu prea am avut pofta de ele..in schimb acum am...mie mereu mi-au placut dulciurile...ai grija sa nu papi brinza din Franta, Feta si ficat..pupici!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
Amely spune:
Da' de ce sa nu pape mai branzica din Franta, ca mie imi place taaareee muuult! sau doar gravidutele n-au voie?
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely...gravidutele nu au voie..sa ne ferim de listeria, Doamne fereste
...si eu am papat la greu cit nu am fost gravida si mi-am facut analiza si a iesit negativa, acum trebuie sa fim mai precaute noi burtoasele!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Fetelor din pacate urocultura se pare ca a confirmat infectia urinara, pentru ca s-a lucrat si antibiograma! Ma duc sa iau rezultatul si de maine trec la pastile!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
MRL spune:
Fetelor, mi-am amanat plecarea la munte cu o saptamana. M-a sunat sotu ca trebuie sa-si amane plecarea peste o saptamana ca luni o sa aiba o delegatie si este musai sa fie si el prezent. pe de o parte vestea este buna pe de alta rea. Buna ca o sa fiu acasa cand o sa aflu rezultatul si rea pt ca abia asteptam sa plecam, mai ales ca eu am terminat de facut bagajul, rezervarile sunt deja facute. Bagajul asa ramene numai ca trebuie sa sun sa aman rezervarile cu o saptamana. Nepotii au fost un pic dezamagiti ca nu plecam acum dar au inteles situatia. O sa ii aduc din nou la mine cu tot cu bagaje sa fim pregatiti cand vom pleca. De plecat tot o sa plecam acum in we, tragem o fuga la mare, sper sa fie frumos. Acum va dati seama de ce nu sunt foarte suparati nepotii si ca au fost intelegatori.
Asa ca voi fi inca o saptamana alaturi de voi (nu prea mult ca nu stiu cat o sa am voie de la nepoti) si poate vestile vor fi bune.
Am uitat sa va spun ca am sunat la dr. sa ii spun ce se intampla cu mine. I-am spus ca mi-am facut un test care mi-a iesit negativ si mi-a spus ca nu avea cum sa iasa ceva ca este mult prea devreme. I-am spus de petele mele minunate si s-a abtinut sa imi spuna ceva, mi-a spus ca trebuie sa asteptam sa vedem ce o sa fie si discutam.
Eu va spuneam ca am scapat de pete dar astazi tot mi-a mai aparut una iar culoarea a fost inchisa. Eu cred ca este altceva, nu cred ca este de la implantare. Burta ma doare mai tare de parca as fi la CM. O sa astept sa vad ce o sa se intample.
va pupicesc pe toate
Chi spune:
Eu sunt tare amarata
, sotul meu pleaca taman acum din Buc iar inseminarea mea se duce pe apa sambetii. Si ca sa fie tacamul complet, luna aceasta iar am ovulatia f devreme, cred ca va fi in a 10 zi ca si luna trecuta.Luna viitoare sunt plecata in concediu, deci ...pa! inseminari in vara asta.
Ca sa ma "razbun" i-am promis sotului pentru lunile urmatoare, neshte dejunuri si neshte cine stropite din belsug cu branca ursului si fiole ginseng
poate ma scot 
MRL, testul e prematur.Eu cred ca e mai bine ca amanati cu o saptamana plecarea, daca se instaleaza bb trebuie sa fii mai cumintica. Cat despre sfoara groasa, draga mea,
nici nu e nevoie sa ma tragi, ca vin singura ...!!!
Catalina, no problem! Poti trata usor si eficient infectia urinara, mai ales daca bagi si niste ceiulete.
thea_m spune:
Liliana atunci iti urez distractie placuta la mare si sa nu stai prea mult la soare! Si mai vorbim si saptamana viitoare, acum vei putea sa ne tii la curent.
Chi imi pare rau ca esti dezamagita, dar, cine stie? poate nu o sa mai ai nevoie de inseminare.
Cata ti-am spus sa nu te impacientezi pentru ca infectiile urinare sunt frecvente la gravidute. Las' sa fie bb bine ca infectia se trateaza!
Teodora
MRL spune:
Teo, pupicei dulci, dulci. La mare eu stau mai mult pe sezlog sub umbrela, citesc sau rasfoiesc reviste si sunt cu ochii dupa sot si nepoti. Seara sunt in largul meu, afara este mai racoare si distractia este in toi. Am sa va tin la curent cu orice modificare iar daca marti nu ma invadeaza rushii fac un HCG. Marti o sa fiu in ziua 14 de la inseminare. poate ne dai o veste buna peste 2 saptamani ca sunt sigura ca ai prins ovulatia asa cum trebuie.
Chi, nasol cand nu se potrivesc socotelile de acasa cu cele din targ. Imi pare rau. Da ce ospat pe cinste ii pregatesti sotului. Bravo, imi place initiativa ta. Ia vezi poate reusesti sa ma depasesti si apuci si de sfoara mea sa fiu sigura ca nu raman prea mult in urma. te pup dulce si trage tare ca niciodata nu se stie.
Pupicei dulci, dulci pentru toate fetele mele dulci
ilenya spune:
Fetele, am trecut numai sa va salut si sa va spun ca va tin pumnii!
Liliana, ti-am scris la Endometru parerea mea.
Eu vrand-nevrand am luat o pauza impusa de dr. Moisa pana termin cu nenorocita de TOXOPLASMOZA. Si nici macar nu am inceput tratamentul...inca mai caut un dr. specializat in asa ceva, pt ca am auzit ca sunt tratmente mai noi. Dar luna asta nu prea mi-a mers nimic..poate luna viitoare sa am spor, sa treaca pasa proasta.
fetele.
MRL spune:
ilenya, te pupicesc dulce. Eu ti-am raspuns la endometru. Asa cum ai scris si tu au aparut pe piata produse noi pentru toxo care rezolva problema destul de repejor. Pupicei dulci