Vacanta in CRETA
Ati fost in Creta?
Ce statiune imi indicati? cam cat a costat excursia?
Multumesc.
Merge cu copil de 2 ani?
Raspunsuri
haha21 spune:
am fost in creta anul trecut.pretul a fost 750euro/2 persoane..16 zile, a fost circuitul greciei cu pct de oprire creta...acolo am stat 7 zile..in rest am calatorit intre orasele greciei ...implicit intre frumusetile ei.am fost cazati intre iraklion si amoudara ...hotelul a fost de 3 stele (cam 2 la noi, pe bune) am vizitat creta in lung si in lat ..am vazut tot ce era frumos..+insula santorini....cel mai mult mi-a placut hannia , rethimno..apoi amoudara...am facut plaja la matala..o statiune in sudul cretei..unde nu vedeai nici un fir de nisip...doar pietricele mici mici rotunde..a fost deosebit.pot sa iti trimit si niste poze daca te ajuta sau alte informatii.
merci
carmen3 spune:
Iti recomand sa ajungi in Creta.Se merita. Am facut acelasi gen de circuit ca si cea care a scris inaintea mea.350euro/pers in iunie.M-am intors acum o saptamana.Este un loc superb,insa daca ai bebe de 2 ani, mai bine iei avion sau mai astepti sa creasca un pic sa intelegeti si voi ceva din locurile alea.Pe langa ce ne-au inclus ei in program am mai si inchiriat o masina pentru mers in est si in vest in locuri mult prea laudate...lagune, plaja cu palmieri de la Vai,etc. Sunt locuri mirifice si e pacat sa intepenesti intr-un hotel cand in jurul tau poti descoperi numai minunatii.Oricum, daca vrei sa stii un loc bun unde sa cauti, cauta sa te cazezi in orasul Chania.Este stil venetian, ai mai mult ce vedea in vest(ei lauda mai mult vestul cu toate ca si estul e superb).In Ammoudara langa Heraklion am stat si eu insa..mmmm...nu e cine stie ce...nu merita sa stai un sejur acolo.La noi a fost circuitul de asemenea natura ca nu am avut a alege.
Dar oricum, nu sari destinatia asta acum sau in viitor.
Am si eu poze, daca vrei, iti trimit sa iti faci o idee de ce te poate astepta:)) in sensul frumos al cuvantului.
Carmen
haha21 spune:
carmen, cu ce agentie ati fost? si sa stii ca nu am stat in sejur doar in statiunea dintre iraklion si amoudara..dimpotriva am avut foarte multe excursii incluse..asa incat. de fapt nu am stat decat foarte putin intr-un loc...am fost cu autocarul noi, dar pt un bb de 2 ani nu merge..e obositor...din pireu si pana in creta am fost imbarcati pe un ferreyboat de la anek lines si a fost super fain/...
va pup,
danita spune:
buna
am fost in creta anul trecut 315 euro/pers -13 zile circuit in grecia din care 5 zile in creta la herssonisos. frumos, merita vazut, f obositor, creta ... scumpa . am fost cu firma omnia din bucuresti . poti descarca oferta de acolo .
maraki spune:
Danita la Xersonisos am stat si eu 10 zile si mi s-a parut un pic obositor, prea multi turisti nebuni ( englezi ) In schimb am mai stat si in Agios Nikolaus ( foarte bine m-am simtit acolo dar nu prea mi-a placut plaja , era cam mica )iar la Elounda este chiar ideal pt. familisti cu copii.Este liniste si preturile cazarii mi se par bune Tot pt. familisti va mai recomand Agia Pelaghia
Vacanta placuta va doresc
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
danita spune:
si mie mi-a placut cel mai mult agios nicholaus ......superrr ....dar noi am stat doar o zi si a fost doar in trecere ..... intr-adevar herssonisos e f obositor si f multi englezoi mai ales englezoaice tinere .....eu am avut norocul sa nimeresc 3 nebune in camera de alaturi - nu va pot povestii ce spectacol dadeau:))
vacanta placuta !
DANITA
Adi spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. Da, eu vreu sa mergem cu fetita care ace 2 ani, deci excursiile nu prea cred ca la vom practica, avem program - somn, etc. Se pare ca e o destinatie care nu trebuie ratata. Din ce am vazut eu pe net mi-ar fi placut sa stam in Chania.
Va pup.
Daca aveti timp sa imi trimiteti poze pe adresa de e-mail
a_lazar71@yahoo.com, va multumesc, dar nu e o problema daca nu aveti timp... stiu cum este.
Ati stat cumva la vile cu chicineta? Pe mine asta m-ar interesa sa mai incalzesc un lapte...
danita spune:
noi am stat la hotel dar am fost sa vad niste vile d-alea cu chicineta... undeva langa padurea de palmieri , conditii f bune ! dar nu aveau contract cu nici o agentie de turism romaneasca ...restul nu stiu !
DANITA
ralcat spune:
Adi,
Am fost in Creta in 2001 si mi-a ramas sufletul acolo.
Iti recomand cu multa caldura Chania. Are in jur multe statiuni satelit unde noi am vazut foarte multe oferte de cazare locale.
Din pacate nu iti pot da prea multe detalii de cazare pentru ca nu m-a dus capul sa-mi notez adresele . Dar cred ca daca incerci o cautare pe google, nu se poate sa nu gasesti site-uri, iar preturile pe loc sunt mult mai convenabile decat prin agentiile noastre de turism.
Ai grija insa la modul de transport spre Creta, noi am avut un buget limitat si am mers cu feribotul din Atena si am avut cel putin un drum de cosmar. Marea a fost agitata si eu am avut rau de mare timp de 6-7 ore cat a durat calatoria. A doua zi eram ca o lamaie stoarsa si aruncata la cos.
Raluca, leoaica in asteptarea puiului