Vacanta in CRETA
Raspunsuri - Pagina 2
mamini spune:
noi am fost in Analipsi( aproape de Heraklion), la 5 min de Hersonissos, dar cu totul altceva- satuc, linistit, hoteluri-vila mici, multi scandinavi, f putini englezi, adica liniste. ne-a placut mult si vrem sa mergem si cu copilul. am plecat de aici cu charter si acolo am inchiriat masina si ne-am plimbat prin toata insula. frumos si ieftin si o mincare bestiala, oameni prietenosi, peisaj...marfa. am fost in sud intr-o statiune renumita pt testoasele de mare- superb, colonie de hippie,drum lung dar frumos, de vis.
excursiile in Santorini nu erau cine stie ce scumpe, dar trebuie sa pleci dimineata f devreme si sa te intorci tirziu- cu copil nu cred ca e usor.
M
CORNELIAP33 spune:
Eu am fost in Creta in 2000. Mi-a placut!
Am stat in Amoudara, intr-o viluta, aveam camera cu chicineta., Alaturi era un supermarchet. DSimineata ne pregateam cate ceva si luam masa pe balcon. La pranz si seara mergeam prin tavernele din apropiere. Mancarea esra buna si nu prea scummpa. Intradevar Amoudara este o statiune mica si foarte linistita unde insa daca doresti viata de noapte sau distractii nu prea gasesti. Am vizitat pestera lui Zeus( unde s-a nascut) - ne-am inchiriat o masina pentru acesta plimbare. Apoi am mers si pe tarmul de sud al Cretei la Ierapetra, unde am facut plaja si am petrecut o seara la un restaurant foarte placut. Sofatul in Creta este foarte placut, au peisaje superbe, imbinari intre munte si mare, si daca iti place sa sofezi in doua zile poti vedea toata insula. Am facut si croaziera pe insula Santorini care nu-mi mai amintesc cat costa, dar nu ni s-a parut scumpa, dar desi a fost foarte frumos nu cred ca este potrivita pentru un copil mic - e relativ obositoare.
Am vizitat de mai multe ori Agios Nikolaus (cel mai apropiat oras mai mare unde erau niste magazine foarte interesante, dar cam scumpe
(blanuri, bijuterii) .
Cred ca este foarte potrivita pentru un copil mic, reducand totul la odihna: plaja, baie, masa si plimbari scurte prin imprejurimi ..
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
oana_s spune:
A fost cineva in Corfu?
Eu plec sambata (fara )si as vrea sa aflu impresii/preturi/locuri de distractie.
Va pup pe toate!
Oana si Mara 11.08.2004
daniela_daneza spune:
Dar de statiunea Hersonisos ce ati auzit? Cum este?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
cami30 spune:
Vreau si eu sa stiu de Chersonissos.. pls pls pls.. inca mai sunt in tratative cu agentia.. azi trebuie sa ma decid
cami
petaluda spune:
sper sa va fiu de ajutor cu cateva informatii. eu din motive sentimentale am fost foarte mult plecata acolo.. pur si simplu m am indragostit de tara asta si de un locuitor de al ei. din pacate acum suntem in franta dar ducem amandoi dorul acelei bucatele de paradis.
pt creta puteti pleca din atena cu vaporul: unul calatoreste noaptea si face cam 9 ore, altul face doar 4-5 ore. noi cu asta mai rapid am mers, si biletul la clasa cea mai ieftina a fost 30 parca. e bine daca puteti sa luati masina cu voi caci va permite sa vizitati mai mult insula. cu vaporul e in jur de 100euro dus intors. puteti inchiria o masina cam cu 40euro pe zi, se negociaza...altfel preturile la mancare sunt mai ieftine decat in atena: de ex apa 1,5l e 45centime... am fost si in mykonos dar e foarte scump si nu poti sa faci decat plaja si multa distractie gen discoteca...plaja e superba dar scumpa: 8-10 euro sezlongul... mai stiu multe despre atena daca va intereseaza, delphi, zakynthos... daca pot sa fiu de ajutor..cu mare placere