Mamici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 7
nique15 spune:
Si eu cred ca-l voi initia pe sot... oricum am lista voastra de telefoane!
Eu am gasit la lumeacopiilor.ro (cu www in fata) povesti on-line si am inceput sa-i citesc burticii - sunt foarte haioase si mai "scurtze" ca sa nu se plictiseasca bebeii!![]()
Eu n-am citit mesajul despre Monicutz... Ce s-a intamplat este ceva grav? Are cineva vesti?
Ioana
si bblina 36+
gabirus spune:
Felicitari proaspetelor si fericitelor mamici de baietei frumosi ORCA, PISI_ELLA SI ALBINUTZA! Sa creasca puisorii mari si cumintei!
Noi suntem bine, nu avem nimik de raportat

Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
anis spune:
POSTEZ NR MireleiV, fiecare sa si-l noteze cum il vede, ca sa aibe cui sa-i dea sms.Am sa-l pun si pe prima pagina.
Fetle, nu uitati sa va semnati la mesaj,cand o sa-l dati, plus sa dati datele..![]()
Nr MIRELEI : 0722 828 267 , "mesagerul bebeilor"
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nique15 spune:
Pardon
- sunt inca adormita - site-ul se numeste reclama mascata la alt site = avertizare.ro!
Ioana
si bblina 36+
anis spune:
Ati notat nr? Oricum el apare si il primul mesaj de acum incolo...
Simonaci, ti-am trimis un e mail ieri..L-ai citit?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MirelaV spune:
fetele, sa imi spuneti si nick-ul..sa stiu cine sunteti. si amanunte cat mai multe
pupicei
MirelaV
pupicei pe burticei
mamini spune:
MirelaV multumim ca esti de acord sa ne ajuti cu anunturile!
Simona, asa e, tare e bine sa mai vorbim, ca tot suntem in aceeasi barca
...eu citesc dinainte sa apara dra Duracell si ma gindeam ca eu nu as putea sa vorbesc asa cu niste oameni straini toate intimitatile si am urmarit grupul de mamici de iulie-august cam de cind am aflat si eu( abia se formase), dar pina pe la capitolul 10 nu am postat nimic...parca nu-mi venea...si uite ca acum nu ma mai pot opri
si daca plec de-acasa ma gindesc ce-or face fetele, o fi toata lumea bine, sanatoasa? si citesc din cind in cind si formumul de finlandeze,pt informatii, dar acolo chiar ca n-as posta nici in disperare de cauza- sunt rele rau de tot!
asa, noi aici suntem ca o familie mare si sper sa ne si cunoastem si sa raminem prietene
.
Anda,sa stii ca asta am zis si eu intii, ca e fie-mea trebuie s-o invat plimbareata
ca mami...dar poate ca e momentul sa "grow up"- e nasol ca nu pot hotari atunci, trebuie sa hotarasc acum, sa anunt ca vin si sa fac aplicatiile pt bani(taxa de participare, hotelul, avionul). atunci daca ma hotarasc plec pe banii mei si m-ar costa cam mult- about 2500 toata faza...parca nu-mi vine, mai ales ca vor fi cheltuieli cu botez si mutat si...ce sa mai, nu prea imi da mina, din pacate.
alta data...de banii astia mai bine venim in Ro de Craciun, cind e si ea mai mare si facem si botezul.
M34+
KULTA spune:
Simona, stai linistita ca vei ajunge in saptamina 38.
Irina, cum te mai simti?
Ioana(nique15), multumim pentru urari. Cu siguranta voi fi mai atenta sa nu mai cad. Ar fi destul de riscanta o alta cazatura.
Anis, unde pleci?
Anda, ma simt ok doar ca AM AVUT VREO CITEVA PICATURI DE SINGE. E periculos? Ce poate fi?
k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Multumim pentru vesti Nasha Albinutzzei!! Multa sanatate la amandoi si refacere rapida Albinutzzei!!! Sa ne mai tii la curent cu vesti!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 36+
Fotografii
anis spune:
Kulta...nu plec mama...dar la un moment dat am sa nasc si eu cu voia lui dumnezeu....din cauza asta am desemnat-o pe MirelaV pt anunturi,completari la listuta si toate cele, ea e oricum mai mereu pe forum...si poate sa faca asta..ca noi..o sa fim prinse de bebelushi..
AniS