Mamici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, este o idee f. buna, dar as prefera totusi pe cineva din interior care ne cunoaste bine... adica, de ex. eu cand am primit cate un mesaj sau telefon de la vreuna din mamici am dat sms inapoi si am incercat sa tin legatura cu persoanele respective, in felul acesta pe perioada spitalizarii fetele vor stii ca nu au fost abandonate de familia DC, am transmis pupici si restul urarilor, in plus chiar le-am tinut la curent cu cine a mai nascut. Ar fi frumos daca s-ar continua asa... De aceea eu votez pentru cineva "de-al casei". Cum ziceai si tu, Oana, Albinutza, Monica Elena, Ioana eventual... daca vor avea timp oricum, si asta dupa ce te apropii si tu mai mult de data nasterii. Pana atunci tu ramai cu listutza si restul mamicilor suna pe cineva de pe listutza cu numere facuta de Boga.
Imi pare rau ca am preluat monopolul "anunturilor", crede-ma ca nu eu am cerut, dar m-am bucurat cand am vazut ca fetele m-au sunat pe mine sa ma anunte. Probabil si pentru ca mi-am facut public numarul de telefon chiar de la inceput, de atunci cu intalnirea...
Asta este parerea mea , sper ca nu am suparat pe nimeni... Eu ma gandeam sa pastram atmosfera calda a unei familii.

Anda, m-a mai lasat stomacul, sunt mai bine... asa mi se intampla vara... ca-s ca haplea, zau asa!!!

Mamini, of course vei face asa cum crezi tu ca este mai bine pentru puiutza ta, iti tin pumnii sa fii chemata si la urmatorul congres!!! Oricum, esti tare, toata admiratia din partea mea! Tu ai fost dr. meu "de familie" cand m-am agitat eu cu ZZ!!!! Ai stiut sa-mi explici mult mai bine decat neurologul pe care l-am si platit!!!!

Pupici la burtici,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta, cum cateva picaturi de sange? Si nu i-ai spus dr. ieri la control? Nu te-a controlat sa vada colul... daca s-a desprins ceva pe acolo? Totusi ai spus ca a fost o spagata... ai grija mare!!!

Te pup,
Katink si dulcineea mea 36+

Fotografii

Mergi la inceput

Kulta, ai gasit sange pe tampon???? Daca continua du-te de urgenta la spital!! Mie asa mi s-a spus, pentru ca am placenta lateral jos inserata, sa nu fie vreo dezlipire a placentei... La tine s-ar putea sa fie si din cauza controlului ginecologic, daca te-a controlat si intern... Am mai auzit fete care au sangerat dupa controlul intern, dar nu era nimic grav. Ai grija!

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, nu stiu ce sa-ti spun. E foarte dificil sa iei hotariri cind nu esti doar tu implicata, mai ales cind trebuie sa iei hotariri pentru un bb mik. Eu de cind o am pe Danuta, iau mai mult hotariri de ultima ora.
Asta e, e cel mai bine sa fii prevazatoare.
Mai stie cineva, ceva de Monicutz`?
Azi noapte iar vorbeam singura. Ati vazut ce nume mi-am pus?
K33´+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Problema e ca , Irina, celelate persoane nu stiu sa faca lista in afara de MirelaV.Plus ca si tu vei naste..asa ca nu mai poti face onorurile..
MirelaV , e o cunostiinta f veche, de la aspirante, e mai mult decat al casei si o f buna prietena de a mea..asa ca va cunoaste...
Cineva din interior cum zici tu nu o sa aibe timp sa faca completarile la lista, trebuie sa stie sa si o faca..plus ca vom fi ocupate cu bebelushii.
asa ca e cea mai buna solutie.
OanaC e in America, nu stie sa faca lista..
Monica_elena e ocupata cu Mihnea..si tot asa..
Iar noi restul urmam sa nastem..

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Mamini-eu credeam ca poti sa te hotarasti si dupa aia!! Dar si acum ar trebui sa aplici ,ca daca nu poti pleca ..asta e macar ai incercat!! Dupa aia sa nu regreti,mai ales ca miss Duracell e mica si poate fi "transportata" mai usor!

Kulta-ai avut sangerare? Doar cateva picaturi? Acum esti OK?

Irina-ma bucur ca esti mai bine!! Sa nu mai mananci fructe pe stomacul gol!!

Nasha Albinutzzei-multumim de vesti si...mai vrem!!

Anda si buburuzu' din burtica 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irinabungau, ideea lui Anis e totusi buna, atmosfera se poate pastra oricum. De exemplu Monica Elena nu a mai postat de mult, se vede ca e ocupata, in mod sigur vom fi si noi cand vin bebelushii. E mai bine ca cineva care are mintea limpede sa se ocupe de aceste probleme administrative, pareea mea.
Mamini, in caz ca-ti anunti participarea si apoi te retragi din motive obiective, nu ti se returneaza banii sau macar o parte? Iti zic asta pentru ca am citit la mamici de martie-aprilie despre cineva care a venit cu copilashul taman din Australia, eu am o prietena care a plecat cu fetita de numai cateva luni in Canada, exemple sunt multe, daca fetita e OK nu vad de ce nu ar putea calatori. Eventual pune un subiect cu aceasta tema la Parintii intreaba..., sa vezi si alte cazuri .

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

fetele, intrati aici:

http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

sa vedeti niste poze de stup foarte impresionante... Cata fericire exista in stupul albinutzei, iar bondarel cel mititel este un bebelus atat de dragals si ciufulit... Super poze!!!!

Nasa albinutzei, am copiat adresa site-ului din semnatura albinutzei, adresa pe care ai pus-o tu acolo da eroare, nu stiu de ce!!! Oricum, multumim muuuult pentru poze, cred ca tu ai fost autoarea, esti buna!!! Iti vorbeste un fotograf profesionist!! Ai prins momentele cele mai emotionante, mie una mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele cu parintii iubareti...

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Asa e cum zice Anis.

Lista cere timp si trebuie sa te pricepi sa o faci. Nu zic ca este mare filozofie, ca vorba aia am facut si eu o gramada, dar e multa migala mai ales cum o facem noi cu culori, cu multe date...

Eventual Mirela se va ocupa de listuta, iar de sunat vom suna pe cine vrem, nu ne obliga nimeni sa sunam la Mirela, dar e bine ca e acolo un nr. de telefon si mai ales pentru fetele care nu sunt asa de active pe forum si vad de pe prima pagina unde pot anunta vestile.
Mirela numai sa intre periodic aici si sa vada cand s-a mai nascut cate un prunc si sa completeze listuta.

Iar pe noi nu ne opreste nimeni sa procedam ca si pana acuma cu sms-uri si telefoane...

Pupici,
Katink si dulcineea mea 26+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, m-ai distrat cu dr tau...dar asa e, cum zici tu, mai vin si alte ocazii, acum o sa incerc sa fiu mami- e culmea ca ma simt f...ne-calificata pt jobul asta desi sper sa iasa instinctul la suprafata. cit despre mesagerii pacii, oricum lumea va da tel si mesaje la tine, dar daca MirelaV ne ajuta cu schimbat capitole si back-up la vesti e f bine, la un moment dat vei naste si tu- precis!
Kulta, pai ce faci? ca mine, te apuca dupa ce te duci la control...si eu la fel, fix in ziua cind am fost la policlinica m-a lovit si durerea, doar ca dupa...ai grija mare! si tu nici nu poti sta linistita in pat ca te alearga Danutza-dragutza
M34+

Mergi la inceput