Mamici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 9
KULTA spune:
Fetele, picaturi de singe am gasit ieri, mai bine zis aseara iar dimineata nu a mai fost nimik. Voi vedea. Oricum, am dormit binisor in comparatie cu celelalte nopti si oricum, daca voi mai avea ceva singerari, plec la urgente pentru ca stiu ca e periculos.
k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Eu am sa ma ocup de lista ,pana o apuca pe dom'soara sa vrea sa iasa..dupa care ii predau stafeta MireleiV.. pt completari la lista si anunturi..ea o sa aibe timp sa faca asta, si cum zicea si Katink, cere timp un pic treaba cu completarea ...
Asa ca ,gasiti nr MireleiV pe prima pagina...
A doua treaba, ati vazut ,am inceput sa adaug lanaga nume si adresa de web, cine doreste asta sa ma anunte!
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Kulta, eu zic sa suni totusi un dr, si sa-i faci intrebare...
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Albinuzza, ce mamica frumusica si ce bondareeeeel, seamana cu mamica lui.
Sanatate multa si refacere rapida.
Anis, probabil ca voi suna.
K33+
Poze cu noi
mamini spune:
Mi-au dat lacrimile uitindu-ma la poze...
scump rau de tot bondarelul si parintii dragutzi si fericitzi...parca nu mai am rabdare sa vina si iubita mea, desi e bine sa nu se grabeasca.
e f lenesa fata mea de doua zile, nu-mi place cind e asa cuminte, ma ingrijorez. o pazesc acum sa-i numar miscarile...puturoasa mica!
fetelor,nu ma joc cu banii de participare (fiindca nu se returneaza) si nici cu restul,rezervari fiindca se opreste apoi o parte daca nu ma duc si...apoi nu mai primesc alta data. oricum aplicatia se face inainte, plateste fiecare din buzunar si se deconteaza numai contra chitante si cotor de la biletul de avion folosit. ei, asta e. oricum sunteti dragute ca sunteti asa linga mine...adevarul e ca imi pare rau, dar chiar e mai importanta fata si e timp si pt cariera...circa! v-am zis eu, cu jobul de mami sa vad cum o scot la capat...
hai sa vedem, mai naste si astazi cineva?
M
irinabungau spune:
Mamini, but of course ca o sa-mi vina si mie randul... nu mai stiu cine zicea si m-a distrat, cred ca Gabi: i-am bagat acolo, acum trebuie sa-i si scoatem!!!
Cat despre listutza, ma bucur ca are cine sa o ajute pe Anis, pentru ca dupa nastere sigur nu va mai avea timp sa se ocupe , cel putin pentru o perioada... Asa ca Mirela, multumim mult, sper sa poti tine pasul cu noi pentru ca suntem cam... vorbarete... ![]()
![]()
Kulta, sper sa nu se mai repete faza de aseara cu sangerarea... Ai grija, fii si tu mai cumintica azi!!!
Fetelor, de DEDE mai stie cineva ceva??? Se ofera careva sa o sune sau sa-i dea un SMS? Sper ca totul este bine cu ea!!
Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
eu nu am nr lui Dede..ca o sunam eu...
AniS
KULTA spune:
Amuzati-va. Am primit aceasta povestire sexi de la prietena mea din Elvetia:
Sint inca in pat, si nu-mi pot lua gindul de la tine, de la noaptea trecuta.... mi-as dori atit de mult sa te strivesc la pieptul meu!
In noaptea calda, ai venit la mine pe neasteptate... si ceea ce s-a intamplat a lasat in mine senzatii de neuitat.
Ai aparut de nicaieri si, fara sa-ti fie teama sau rusine, te-am surprins atingind trupul meu gol... mi-ai simtit indiferenta si m-ai muscat fara mila, innebunindu-ma... ne-am zvircolit toata noaptea intr-un joc nebunesc! In zori am adormit in sfirsit, obosita...
Astazi, cind m-am trezit, te-am cautat indeung, dar nu te-am mai gasit...
Cearsafurile cazute de pe pat sint singurele martore ale noptii trecute.
Pe corp am inca urmele muscaturilor tale, ma ard si nu ma lasa sa te uit... In noapte asta ma voi preface ca dorm si te voi astepta sa apari din nou... tzāntzar nenorocit!!!!!![]()
K33+
Poze cu noi
andatudor spune:
FFFF emotionante pozele.Mic si dulcic bondarelu',chiar mi s-a parut si mie ca seamana cu mamica!!O familie implinita si fericita.Mi s-a facut asa de dor de buburuzu' meu,daca asa ceva e posibil!!!Dar lasa ca mai e putin!!
Anda si
buburuzu' din burtica32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
irinabungau spune:
Kulta, super poanta!!!!!

Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau