Mamici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 6
Simonaci79 spune:
Neata fetelor!
Sunt si eu pe aici! Irina - eu am reusit sa adorm abia pe la 5 si la 7.30 eram deja in picioare! Si nu pot nici sa dau vina pe bebe sau greturi si alte alea, pur si simplu nu aveam somn!
Poate niste contractii, dar atat! Si eu as fi plecat la restaurant, dar cum ziceam ma simteam cam rau si de cateva zile cam am o secretie mai abundenta si parca a inceput sa se mai inchida la culoare. Si nu e candida! Apare tot timpul dupa cate o contractie mai mare. Si mi-e cam frica, as mai avea cate ceva de facut, de cumparat pt bagaj (nu e gata inca tot) si mai am putin de tot (nu mai scriu cat ca sa nu ma opresc ca
cu 10 zile mai devreme! Ma gandesc pt crampele tale nu o fi bun ceaiul de colici pt bebei?
Si ca tot a venit vorba de asta, fetele care sunteti deja mamici sau cele care stiti (Dede, unde esti tu oare?) nu putem sa bem noi cum nastem ca sa fie un pic preventiv? Sa se transmita un picut prin lapte?
Mamini - eu zic sa mai astepti ca sigur atunci vei avea inspiratia sa faci cum e mai bine pt tine si bebe! E adevarat ca ea e cea mai imp dar poate atunci vei vedea ca nu e nici o probl! (sunt fete care vin in tara sa faca botezul. Nu e cam acelasi lucru?) Eu zic sa te interesezi de tot si sa fii pregatita ca-ti vei da singura seama ce e cel mai bine la mom potrivit!
Anis - suntem pentru si noi! Ne poti spune si noua te rugam ce stii de Monicutz?
Cati, subscriu sa se mai nasca fetite ca eu vreau sa mai astept!
Pediatru am tot incercat sa gasesc dar am lasat-o mai moale acum! Am o acoperire sau 2 - medicul meu de familie e pediatru si se asteapta oricum sa ma duc tot la ea dar ea nu vine ac din pacate!
si o prietena de-a mea imi rec pediatra ei , care e f buna si cere 800.000 lei pe vizita. Deci in cazul in care Doamne fereste e ceva am la cine sa apelez pana gasesc pe cineva care sa-mi convina perfect!
Simona
si
Mario 36+
Katink spune:
M-am luminat singura!
E vorba despre prietena Oanei C... ahaaa am inteles!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 36+
Fotografii
nique15 spune:
Fetelor, multumim pentru aprecieri... da si pe mine m-a uimit greutatea
- ar insemna ca in 2 saptamani a luat 800g (sunt bineinteles constienta de marja d eroare)!Nu-mi doresc decat sa fie sanatoasa, papacioasa, iar eu sa am laptic pentru ea!
Anis, eu sunt de acord cu propunerile tale. Pe MirelaV o cunoastem de la aspirante optimiste... ii dorim cat mai repejor si ei un bb!
Ioana
si bblina 36+
Simonaci79 spune:
Anis - eu sunt de acord. Sotul meu cand i-am zis sa intre sa va spuna cand nasc si eu a zis ca ce sa caute el aici? Ce eu nu pot sa dau vestea cand vin acasa?
Asa ca tot pe voi ma bazez!
Mai stiti ceva de
sau de bondarel? 
Simona
si
Mario 36+
andatudor spune:
Neata la burtici!! Azi suntem si noi matinali!!
Irina-ai baut ceaiul? te mai doare burtica??
Nique-chiar este grasunica fetita ta.Sa stea cuminte acolo pana la termen!!!
Mamini-si eu cred ca ar trebui sa te duci.O s-o inveti pe mica Mitzi plimbareata de mica,oricum mai e pana atunci si o sa vezi pe moment!!
Kulta-cum te mai simti?? Te doare de cand ai cazut ieri?? Ai multa grija pe viitor!!
Emaaimee-abia asteptam sa ne povestesti mai multe despre micuta Oana!!Multi 
Anis-si eu sunt de acord cu Mirelav.Oricum eu i-am zis sotului de aseara ca trebuie sa va scrie....asta daca..nu nasc si eu in direct!!![]()
Anda si
buburuzu din burtica32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
caterina71 spune:
Katink, si mie mi-a scapat mesajul cu nasterea ei, dar am vazut-o in lista de mamici pe 6 iulie, Adina Nicoleta, cu minunea ei Ioana.
Pupici, Cati si Alexia 35+
MirelaV spune:
fetele..sunteti dragute. nu stiam ca am fost atat de remarcata pe forum
va pupik. acum ma apuc de treaba. am biroul plin de hartoage
MirelaV
pupicei pe burticei
Simonaci79 spune:
Ioana (Nique15)- f bine stati voi acolo fetelor! Sa va fie tot mai bine si sa creasca frumos bblina! Si noi mergem joi la control si sunt tare curioasa cum mai stam si daca mai asteptam macar pana la termenul prescris de nenea dr!
Fetelor, ce ma bucur ca v-am cunoscut! Vad ca voi sunteti prietene vechi, numai eu m-am trezit asa tarziu! Dar ma bucur ca existati si va multumesc pentru primirea pe care mi-ati facut-o! Nu stiu cum ar fi fost fara voi, cred ca o luam razna de griji si plictiseala si nerabdare si...

Simona
si
Mario 36+
Nasha Albinutzzei spune:
Buna dimineatza,
e bine. Nu prea a dormit, iar acum asteapta sa-l hraneasca pe bondar. Cica abia la 11 poate....
A fost la el, plangea, dar dupa ce l-a pupat a tacut
ea si-a revenit foarte bine. O doare cusatura, dar suportabil!
incerc sa atasez pozele din spital...sper sa le puteti vedea
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=389361526
anis spune:
Adina Nicoleta e prietena OaneiC.Oana m-a rugat sa o trec pe listutza, ca sa-i faca o surpriza, e membra Dc, dar nu prea a scris.O sa intre ea sa vorbeasca ,la un moment dat.
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."