Mamici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina, pentru crampe, ia un No spa mai intai, dupa care incerci ceva fructe...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ce ziceti de propunerea de mai sus??????
Mai am o propunere pt 'vestitoare;...o buna prietena Dc si f activa pe forum pe MirelaV, nu trebuie decat sa bagam nr ei in memoria telf si ea va anunta negresit..

Mama mia...m-am cam trezit cu ceva greturi.hmmmmmm

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ancutzathree si Lory, mai aveti putin!!! Cum va simtiti?
Nique15, felicitari pentru control, ai bebelina maaare!

Eu m-am trezit cu o mana amortita, dar dupa ce am masat-o mi-am revenit. Mi-am amintit ca v-ati mai trezit cateva fete mai amortite in ultima perioada...

Irina, sper sa iti treaca stomacul cat mai repede, stiu cum este, am patit si eu acu' cateva zile de la niste caise

Pupici,
Katink si dulcineea mea 36+

Fotografii

Mergi la inceput

Anis, este foarte buna ideea, daca si fetele vor - OanaC, Albinutzza, Monica-Elena si MirelaV.... - asa sa fie. Eu votez pentru!

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza burticutze...

Sunteti tare matinale, sa fie pe drum vreo noua veste cu ochisorii deschisi spre lume?

Felicitari Adina pentru fetita, ca deja au monopolizat baieteii intreaga atentie! Sa fie sanatoasa, sa pape laptic bun de mami si tie refacere usoara!

Pupici tuturor,
Cati si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare! Voi ati hotarat cine va fi pediatrul comorii? Sau dupa ce nasteti incepeti cautarea? Ca nu stiu cum sa fac, mai ales ca eu trebuie sa stau numai in pat... help... As vrea, ca orice mamica, un pediatru bun pentru gogosica...

Pupici,
Cati si Alexia 35+

Mergi la inceput

MirelaV, de ex.poate sa se ocupe si de lista...stie bine cum sa o faca...am vb cu ea acum, e de acord..daca sunteti si voi.Daca sunteti am sa postez nr ei de telf...aici ,cat si pe prima pagina...ca sa il vada toata lumea.

Mai era o ideea, cu cine vrea sa adauge adresa de web...la nume..sa ma anunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

anis..imi dati emotii.. am mai zis..sunt de acord, dar numai voi decideti.
pupicei dulci la toate si nastere usoara

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Cati, despre care Adina e vorba? Scuze daca nu am vazut unde s-a postat despre fetita ei...

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Buna dimineatza,
e bine. Nu prea a dormit, iar acum asteapta sa-l hraneasca pe bondar. Cica abia la 11 poate....
A fost la el, plangea, dar dupa ce l-a pupat a tacut
ea si-a revenit foarte bine. O doare cusatura, dar suportabil!

incerc sa atasez pozele din spital...sper sa le puteti vedea
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=389361526

Mergi la inceput