Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi, iata-ma!
Deci sunt multpreafericita posesoare a doi bebici, unul mai mare si unul mai mic (unul are 12 mm si unul are 9 mm). Sunt amortita de atatea emotii.
Doctora initial a zis ca e numai unul, l-a vazut doar pe cel mai mare. Apoi, dupa ce a mai bastacanit cu sonda aia pe acolo zice "a, nu, sunt doi!". Ideea e ca unul e mai mic si ea se teme sa nu se fi oprit din evolutie dar nu putem sti inca. A zis ca o posibilitate este sa fie un uter bicorn (nu stiu ce inseamna asta) si unul sa fie intr-o parte si unul in alta.

Tre sa merg sa imi fac analize: progesteron plasmatic si BetaHCg. Mi-a zis ca o sa schimbam pe Utrogestan incetul cu incetul.
Mai merg la doctora de joi intr-o saptamana.
Cum pun poza de la echo sa o vedeti si voi? Cata tu cum ai facut?
Hai va pupa o ametita.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Catalina, felicitari pentru cei 2 bebici. Bravo mamico! Cred ca esti cea mai fericita mamica de pe planeta. Te pup dulce si ai griga de tine.
Fetelor, eu am facut un test de sarcina de dimineata care a iesit negativ. Era un test Femina clue tip stilou iar in instructiuni scria ca este eficace dupa prima saptamana de la conceptie. Poate ca l-am facut prea devreme, astazi abia sunt in ziua 10 DPO si ziua 4 de cand am avut petele. Astazi mi-au disparut petele si am numai ceva galbui si putin cantitativ. Am vrut sa trag o fuga sa fac un test de sange la Medsana dar cand am vazut testul de sarcina negativ am renuntat. O sa plec linistita la munte si daca e sa fie cu ochisori o sa venim mai multi de la munte.
Va pupicesc dulce pe toate si sa citesc la intoarcere de cat mai multe gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!!
Macar voua sa va port noroc daca eu nu pot sa-l apuc de-un picior.
Catalina bravo tie , doi dintr-o lovitura!!
MRL eu zic sa mai astepti macar 2-3 zile si dupa aia sa repeti testul, poate se pozitiveaza mai greu.Hai sa vii cu vesti bune din concediu!!

Eu am fost la Techirghiol si m-am programat la tratament dupa 25 iulie ma duc sa ma tamponez acolo.Si tot pe 25 iulie mi-am facut programare la dr. homeopat.Mai trebuie sa-mi gasesc si un psiholog bun si m-am scos pe vara asta,mi-am atins obiectivele.

la toate fetele

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

toate fetele si luati de la mine cate o pentru fiecare!
Felicitari Catalina! Sa de Dumnezeu sa-ti fie bine!
Eu ziua 6 cu uratii pe cap.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Felicitari gravidutelor! Cred ca subiectul acesta va fi cel mai populat, in gravidute, cel putin!
Bravo Catalina sa-ti traiasca puiutii si sa fie amandoi bine, sa se faca mari si voinici si sa nu-ti creeze probleme. Pana la urma la ce ginecolog mergi?
Va urmaresc mereu si sunt alaturi de voi la bucurie, dar si la necaz!Sa auzim numai de bine si de la fetele care sunt in asteptare.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata..felicitari pentru bebici! Sa dea Domnul si bebe 2 sa fie bine! De ce faci B-HCG? Nu l-ai mai facut? Progesteron plasmatic probabil ca vrea sa vada cum stai cu el, daca sa iei utrogestan sau nu..eu nu l-am facut, dar utrogestan tot am luat 4/zi si iau si acum!Poza pune-o in albumul tau sau pe yahoo, daca ai photo pe yahoo! Nu stiu sa-ti explic ca eu tot pe bijbaite am luat-o..ia vezi!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Catalina, excelent!!! Ma bucur pentru tine. Las ca trece ameteala, de atita bucurie!

MRL - vacanta placuta!

A iesit si la noi un pic soarele, parca si psihicul s-a luminat. Am prestat aseara, a fost tot atita de romantic ca si poezioara cu Pregnylul, unde e topicul ala cu contactul intim dirijat...ofofof

pupici!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicitari, Catalina, sa dea Dumnezeu sa fie amandoi bine, cred ca esti cea mai fericita mamica de pe planeta!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pupicesc fetele frumoase !
Catalina, sa-ti traiasca si sa dea Domnul sa fie bine pana la capat!Ai grija de tine si de BEBICI !
Catrinel, te pupic! Hai lasa ca trec toate si o sa fie bine! Stiu eu, ai sa vezi!
Utocatalina, ce mai faci tu si samburica ta?
Miki Iris, sa ne luam de manutza cu rushi cu tot: eu ziua 3 , de-abia am inceput sa imi revin din depresie!
Dana P, hai ca ti-ai alcatuit un plan de bataie... trebuie sa iasa ceva din astea toate!
MRL, nu iti pierde speranta chiar asa repede!Mai ai putzintica rabdare!
MihaiPopescu, ce este ApilarnilPotent, ca nu am auzit de el?De ce nu a luat al tau sotz Proviron in zilele cu injectia cu Pregnyl( si al meu ia aceleasi medicamente)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele va multumesc mult,mult pentru incurajari si sustinere. Sunt intr-adevar foarte, foarte fericita iar Dumnezeu a fost FOARTE BUN cu mine.
Fara voi insa multe nu s-ar fi infaptuit si va multumesc de ajutor.
Ia ziceti, ce parere aveti de cat de mari sunt bebicii mei acum al sfarsitul a 4 saptamani? Deci unul de 12 mm si unul de 9.4mm
Cata? Tu ce zici?
Va imbratisez pe toate

Catalina

Mergi la inceput