Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Alexia, tu de cate zile ai simtit prezenta mucusului? Nu este obligatoriu ca in momentul in care tu simti ca ai o cantitate mare de mucus sa se produca ovulatia. Poate ca ar fi bine sa mai faci o eco, poate ca foliculi exista dar sunt prea micuti.
motzunica, un dulce, dulce. sarumana mult de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Motzule, stiu ce pacatoasa e boala asta, ca doar eu asa mi-am pierdut ovarul stang. Imi pare rau ca asa a fost la tine! Eu de asta vreau sa fac o laparo in septembrie (daca nu raman pana atunci - si nu cred ca o sa se intample), sa fiu sigura ca nu s-a refacut nenorocita!
Mie mi-a zis endocrinoloaga ca, cu un endometru asa frumos ca al meu (9,6 luna trecuta si 11 luna asta in ziua 13) e putin probabil sa fie endometrioza. Hmmm, asa sa fie oare? Oricum stiu ca se poate si cu endometrioza, asa ca nu dispera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Alexia, nu boala ma dispera, deja ma impacasem cu gandul ca o am dupa laparo, ci chestia cu ai boala...n-ai boala. Esti sigura ca asa ti-a zis la endo ? pt. ca si eu am endometru foarte bun, sa-mi fac totusi sperante ?
Tu ai facut ceva tratament dupa operatie ? A, si n-am auzit de mucus fertil fara ovulatie, invers da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Mika iti ramasesem datoare cu un raspuns pentru : pregnyl (500U) -1 fiola la 3 zile(doua cutii-6 injectii/cutie),proviron 2tb/zi( intre fiole- in zilele in care nu face injectia ), vitE si apilarnil potent ,asta i-a recomandat endocrinoloaga sotului si dupa doua luni de tratament(spermogr.repetata) nr.lor a crescut de la 35mil/ml la 62mil/ml.
Dananita da muzica mai tare] ,sa nu aud ca a dormit careva in week-end,doar gravidutele au voie sa se odihneasca si sa fie linistite pt.

Fetele, va salut, va pup si lipsesc doar pana luni cand sper sa vin din week-end cu poezioare noi si hazlii, pana atunci sa aud numai de

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ce mai faceti? Sper ca sunteti optimiste ca sigur vine bebe! Eu astept al 2-lea rezultat la urocultura sa vad daca maine trec pe antibiotic sau nu...sper sa nu fie cazul, dar daca va trebui voi lua de maine pastile, ca maine facem 12 saptamini. Va pup pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Cata, la multi ani pt cele 12 saptamani, sa cresteti mari si sanatosi, si sa iasa bina analiza de maine.

Denisam, multumim ca ne incurajezi pe cele care asteptam cu infrigurare in zilele urmatoare un test de sarcina cu 2 liniute. Si la mine testele de ovulatie au avut rezultat negativ lun aceasta (doar linia de control) dar am inteles ca au fost destul de frecvente cazurile astea (in functie de marca), nu mai incercasem pana acum, asa ca tot simptomele clasice si intuitia mea sunt de baza.

La mine ziua 12 DPO, daca trece si ziua de astazi, sambata si duminica ma iau cu treaba pe acasa (doar-doar vom termina lucrarile de renovare) si imediat vine luni, poate va dau vestea cea mare

MRL, Dananita, Amely, ce-ati zice sa plecam in gasca la gravidute? Haideti, ca ati vazut ce galerie ne fac fetele!

Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Adriana hai ca mai ai nitel. Doamne ajuta sa se lase cu ochisori. Mercic mult de urari. Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata fetelor, cum ati dormit? Eu am visat urat. Bleah!
MRL,ieri am simtit mucusul pentru prima data, la inceput super putin, apoi ditamai bulgarele, cum nu am avut niciodata in viata mea. Foliculi, da, sunt, dar subnutriti, si oricum, temperatura e tot scazuta . Diseara merg iar la eco
Motzunicachestia cu endometru bun - endometrioza ba, mi se pare cam suspecta. Adica, nimeni nu mi-a mai zis chestia asta, si slava Domnului, de la operatie incoace numai pe la doctori am umblat. Eu n-am facut nici un tratament dupa, ca n-am vrut, ginecoloaga mi-a zis de Dipfereline, dar pe langa faptul ca era imens de scump, nu a stiut sa-mi zica daca are efecte secundare si care sunt alea, daca e permanent tratamentul, daca e musai sa fac bebe imediat dupa (asta era acum 2 ani cand nu se punea problema de bb)si alte intrebari fara raspuns. Am luat Mastodynon 6 luni si atat. Ecografii la fiecare 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce anticonceptionale Motzunica? aici la mine s-a rupt filmul. acum vreo 2 ani mergeam eu la un alt dr si eu trancaneam k vreau bb si ea imi zicea sa iau anti k sa scap de chist! m-am burzuluit la ea.
la tine, nu mai inteleg nimik. io am dureri si ziua 1 si 2...luna asta s-a lasat urat de tot cu greata, varsaturi...l-am speriat pe E. dar ... nici nu ma gandesc.. ma rog..poate n-am inteles io bine ce ti-a zis
pupik fata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetite dragi! Vad ca iar ati fost ca niste albinute! Sper sa ne poarte noroc noul capitol deschis de Dana!
Mai sa stiti ca si eu am avut un somn agitat, cu vise ciudate...o fi fost ceva, mai stii?
Eu sunt ziua 13-a, inca nu am nici un semn incurajator, sanii sunt un pic mariti si durerosi, dar insensibili, in rest, nici dureri, nici intepaturi sau sangerari...Nu stiu ce sa mai cred...Ar mai fi cam 5-6 zile pana la venirea rusilor...La mine CM e de 30 de zile, ff regulat.
In schimb am o stare crescuta de emotivitate, plang la televizor, prostii de-astea... Cred ca ne trebuie concediu la toate! Poate la mare, la soare, la munte etc. mai reusim sa uitam de bebici, ovulatie, si de probleme de servici. Ufff...
Adriana, sper sa ai gurita aurita pui si sa plecam in gasca la , dar chiar daca nu acum, tot se va intampla curand, la toate, simt eu!
Voi cum mai stati cu numaratoarea?
Va pup cu drag pe TOATE

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput