Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Princess noi facem bine. Mercic de intrebare..Astept inca rezultatul la urocultura sa vad daca iau antibiotic de maine..sunt grasa si frumoasa, adica mai mult grasa ca am trecut de mult de 4 kg puse de cind am ramas. Dar ce sa ma mir daca maninc la maxim 3 ore?![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Catalina cind ai avut ultimul cm ca sa vedem valorile bebeilor?![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
andicu spune:
Buna ziua viitoarelor gravidutze si actualelor
!
Catalina,esti mare !FELICITARI!

!!!
Haideti fetelor,Irina,Amely,Adriana,MRL,am uitat pe vreuna posibila de
?!abia astept sa va fac si voua galerie !
Cata,samburelul tau creste, ieri am vazut si eu pozele de la 9 sapt parca,Doamne,ce frumos se vede!de-as apuca s avad si eu la mine asa ceva
!sper sa-ti iasa bine analiza!
Danuta,succes cu tratamentul de la Techirghiol;si stii ceva?!dupa tratament,cred ca nici n-o sa te mai gandesti ca ai nevoie si de psiholog,ca o sa te relaxezi de n-o sa ai treaba ![]()

Motzule, imi pare rau de rezultatul tau; nu pot decat sa-ti spun ca am citit pe forum ca multe fete au tratat si au scapat!sper sa te vindeci repede;stiu ca chestie serioasa,dar poate daca n-ai asa dureri cum se zice, poate nu e grav si te faci repede bine!
Eu sunt bine,ieri mi-am facut iesirea la cumparaturi,cu sotul meu;am rezistat cam o ora, dupa care am inceput sa simt oaresice intepaturi,semn ca era cazul sa ma intorc acasa.Cu psihicul a trebuit sa recunosc aseara in fata sotului meu ca am stat mai prost, simteam o nevoie bolnava de a sta lipit de el,chiar am plans ca ma simteam singura si neputincioasa
,iar el munceste de-i sar ochii si seara cand vine mai are grija si de mine! Am avut un gol in suflet pe care simteam nevoia sa-l umplu cu el, n-aveam nevoie d enimeni altcineva,de mama sau restul familiei,ci doar de el. Acum m-am calmat,sper sa treaca starea asta.
Scuze ca v-am plictisit cu ale mele,
Va
pe toate!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
utocatalina spune:
Andicu mercic mult...sunt sigura ca pina la urma vei fi si tu alaturi de fetele cu burtica, chiar daca trebuie sa mai astepti nitel..Te pup scumpa!
Fetelor din pacate urocultura se pare ca a confirmat infectia urinara, pentru ca s-a lucrat si antibiograma!
Ma duc sa iau rezultatul si de maine trec la pastile!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
MRL spune:
Fetelor, m-a sunat sotu ca trebuie sa-si amane plecarea peste o saptamana ca luni o sa aiba o delegatie si este musai sa fie si el prezent asa ca mi-am amanat plecarea la munte cu o saptamana. vestea este buna ca o sa fiu acasa cand o sa aflu rezultatul si rea pt ca abia asteptam sa plecam. Bagajul daca tot este facut asa o sa ramana numai ca trebuie sa sun sa aman rezervarile cu o saptamana. Nepotii au fost un pic dezamagiti ca nu plecam acum dar au inteles situatia mai ales ca de plecat in we plecam o fuga pana la mare. O sa ii aduc din nou la mine cu tot cu bagaje sa fim pregatiti cand vom pleca. Asa ca voi fi inca o saptamana pe baricade alaturi de voi (nu prea mult ca nu stiu cat o sa am voie de la nepoti) si poate vestile vor fi bune.
Am sunat la dr. sa ii spun ce se intampla cu mine. I-am spus ca mi-am facut un test care mi-a iesit negativ si mi-a spus ca nu avea cum sa iasa ceva ca este mult prea devreme iar cand i-am povestit de petele mele minunate s-a abtinut sa imi spuna ceva, mi-a spus ca trebuie sa asteptam sa vedem ce o sa fie si discutam.
Despre petele mele eu nu cred ca este a buna, nu cred ca sunt de la implantare. Astazi mi-a mai aparut inca una dar de culoare inchisa. Burta ma doare mai tare de parca as fi la CM. O sa astept sa vad ce o sa se intample.
va pupicesc pe toate si abia astept sa se dea startul la gravidute pe luna asta
Catalina spune:
Hai ca cred ca am reusit sa imi fac album.
Ia vedeti daca vedeti ceva:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
Catalina
utocatalina spune:
Catalina deci esti in 5 sapt. si 2 zile...eu stiu ca la sfirsitul sapt. a6-a trebuie sa aiba 6 mm...stai sa vad cit am avut eu la 6 sapt.
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Catalina bebe al meu avea 7,6 mm la 6 sapt. si 4 zile...masuratori de mai inainte nu am!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Cata am vazut eco...foarte frumos..bravo fetita!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica