Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Problema la orizont... fiu-meu face kk de 2-3 ori pe zi de vreo cateva zile... Ce sa fie?(nu are diaree...) Cat e de normala chestia?

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LORENA,ce ma bucur ca aud vesti despre voi...chiar am intrebat o data ce mai e cu tine...probabil si tu stai prost cu timpul liber... tie si la puiut!..si nu iti fa probleme cu kk ca si al meu uneori face de 4 ori si alta zi doar 1,depinde de ce mananca.
As vrea sa-mi reamintesc si eu zilele de octombrie anul trecut,sa mai citesc ce scriam si ce de timp aveam,dar acum nu pot ca nu dispun de timpulica,mama lui,dar las ca cresc ei pui mari si o sa fim si noi mai libere
Weekend placut la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:

Noi azi la fel de mucoase am fost si suntem si miorlaite in continuu. Nu stiu ce sa-i fac, mi-e tare mila de ea, e amarata rau, are ochisorii rosii, nasul ii curge, ii dau cu Marimer, pompita e dusmanul nostru, ia Ambroxol, i-am pus supoz cu eferalgan, e bine c-a papat putintel piure de legume... in rest e jale, de dormit n-am dormit decat 5 minute fiindca pana o adorm se trezeste.. si nu stiu de ce parca nu mai are efect nimic la desfu ndatul nasului, adica la eliminatul mucozitatilor care saracele sunt ele lichide dar sunt cam adanc varate in nasuc, ii vin pe gat, nu stie sa le dea afara iar cand expectoreaza e jale. Ma gandesc ca trebuie sa treaca, dar nu poate fi ceva mai grav, nu? Asa trebuie sa fie??!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

da...pai asa era si la noi cu tusea productiva, se trezea noatea si plangea de nu stiam ce are pana incepea brusc sa tuseasca bietul de el....si de multe ori voma din cauza tusei, probabil ca asa elimina secretiile din gat.Pana la urma va ceda si tusea!Multa sanatate si sa va treaca repede|!!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

am fost azi la eco morfologica - bebe3 e baiat!!! acum ne gandim la cateva variante de nume-credeam ca ne-am hotarat la Liam dar tati crede ca Lia si Liam- mmm, prea apropiate...
eu nu am tinut pasul cu ultimele postaria asa ca daca nu va raspund, nu va suparati...

diana- eu vreau sa-i iau forme geometrice care se pun in cutiuta prin gaurele corespunzatoare- sa vad daca fgasesc o poza ca sa vezi despre ce vorbesc...dezvolta inteligenta +indemanare...

ce mai face Ianis cu hernia?poate se retrage si scapati de operatie...

mihaela
-sa inteleg ca si tiza noastra are otita? noi suntem deja la al doile set de antibiotic...ufff!

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anamari felicitari pentru bebe3!!Si sa gasiti un nume frumos!Si eu am cautat o astfel de jucarie de care zici tu dar inca nu am gasit cu cuburi mai mari, si erau cam mici mi-a fost frica sa nu le bage in guritza...mai caut!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

despre ridicat in fund-de la pediatrul Liei citire-cel care a avut dreptate cu statul ei in fund, majoritatea bebeilor se ridica in fund dupa ce se ridica in picioare-ba mai sunt cei care se intorc pe burta, se ridica pe genunchi si se asaza in fund- se pare ca e mai complicata chestia asta cu ridicatul in fund decat ni se pae noua, adultilor...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

naty, violetul de gentiana se mai numeste pioctanina, costa 20mii in farmacie, e ca cerneala - vezi ca pateaza tot! acum cateva luni a avut ianis niste bubite cu vezicule in zona genitala si numai cu asta am scapat. pielea ramane "pictata" zile bune dupa ce nu mai folosesti dar dispare in timp. am folosit cam 1 saptamana.
lorena, e ok atat timp cat consistenta si culoarea sunt cele obisnuite. am aceeasi problema de vreo luna, face 3-4kk/zi!!! si am intrebat dr, a zis ca asa e el acum, se va regla in timp.
anamari, stiu despre ce cuburi spui, am cumparat o cutie colorata de plastic, are tot felul de gauri, in forme geometrice diferite pt bagat cubuletele, dar ianis se joaca doar cu cuburile alea colorate, de diferite forme, le loveste intre ele si le baga in gura. uneori goleste si umple la loc cutia respectiva (i-am scos o latura ca sa poata face asta). ce vreau sa zic de fapt e ca s-a saturat si de cuburile colorate, iar pana sa bage fiecare cub in gaura care trebuie mai e mult si bine...
cu hernia nu e raza de speranta... nu s-a tras deloc, de la nastere. la fiecare control aud acelasi lucru: operatia in jurul varstei de un an...

fetele care vreti cutie de-asta cu cuburi, fac poza maine sa vedeti ce am si daca vreti va cumpar eu de pe meleaguri ardelenesti. sunt de plastic, au costat in jur de 150-180mii, cred. mi s-au parut scumpe dar... mi-au placut si le-am luat.

ianis nu se ridica in fund de pe spate si nu o va face curand pt ca are alta metoda - aia cu intorsul pe burta, de acolo in 4 labe si de acolo in fund - a mai zis-o cineva, scuze am uitat cine...

anamari, felicitari pt BB3! sa fie sanatos!

va rog treceti inca un dintishor la noi!!! astazi a spart gingia si se simte la palpare. eu tot nu am aflat cum pot face singura modificarea ...

am uitat sa va zic ca e cam kk-cios, adica face moale, pastos dar si un pic apos pe langa . si a avut febra ieri max 37.6 (rectal 38.1). nu vreau sa-l trec pe regim pt ca e o diaree usoara - 2 scaune moi /zi, 1 normal - si ieri si azi acelasi ritm - dar nu stiu ce alimente sa evit in mod special - lactatele?

noapte buna, va pupacim!

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

LOOOL Anamari acum voiam sa intru si sa-ti zic ca ai sa ai baiat :D
Sa fie sanatos si cica nu e bine sa va ganditi la nume pana se naste :P eu stiu...
Am ras de m-am prapadit la fazele cu pampersii. Mi-ar placea si mie sa o pot lasa mai mult, dar face pisu` si nu ma risc... cand iesim afara sta golutza :)
Sanatate muuulta la puiutii bolnaviori.
Lorena nu te ingrijora de kk, si a mea face... si e sanatoasa.
Ce mai face Blue77 nu mai stim nimic de ea si de Marc, poate ne mai zici tu.
Ok. asta e... multa sanatate si mai vb.

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Andora, da la tine ma refeream cand am scis Andreea. N-o sa se mai repete.

Diana, stai linistita este de la dinte. La Tudor, cand i-a iesit un dinte (am vazut ca nu la fiecare dinte este la fel) a patiti la fel. Nu l-am trecut pe regim, si a doua zi a fost kk normal.

LA MULTI ANI pentru
Deanna Christine
Matei Costin
Andrei
Fabiana Alexia
Andreea Bianca
Vlad
si unde sunt mamicile voastre??? (de pe forum???)

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Vaaai, copii, ce-mi vine sa rad cand citesc pe forumul asta! Nu ma intelegeti gresit, dar im aduc aminte ca ieri cand eram si eu cu bebe 1 si ma dadeam de ceasu' mortii pentru orice kk sau vaccin sau mai stiu io ce... Nu ma cunosteti, nu am postat prea des, eu mai am o fetita de aproape 3 ani, Sofia, o temperamentala care imi ocupa foarte mult atentia si ma epuizeaza nervos, dar rezistam inca pe baricade
Nu va faceti griji, kk de mai multe ori pe zi e de la dinti, intradevar. Noi am patit de fiecare data.
Va multumesc mult ca ne-ati "updatat" cu dintisorii si toate cele.
Filip chiar are 8 dintisori, ii spalam cu degetelul cand spalam si pe surioara cu periuta cea draguta. Si el se ridica de orice (chiar, si el s-a ridicat azi de unitatea computerului, dar spre fericirea mea nu a facut pe el, caci era imbracat de-afara (de fapt, de Carrefour, ca de-acolo veneam, tot familionul). Se ridica de vreo luna si de doua saptamani se pune in fund - acum fara nici un efort, din orice pozitie (exceptand cea verticala, cu asta are batai de cap, se ridica si noaptea cateodata ca viseaza ca merge si e somnambul, merge de-a busilea prin pat si se loveste, se sperie, se ridica in picioare si da-i si urla ca nu stie cum sa faca sa se aseze si sa doarma - sper ca in noaptea asta ma scuteste). Fetita s-a ridicat tot asa devreme, dar nu a mers de-a busilea, iar in fund s-a asezat abia pe la 11 luni; si mergea perfect de manuta, insa ii era frica sa lase mana, cand vroiam sa o lasam singura, se lasa pe spate - avea vointa fata, ne facea in necaz de mica - mergea singura, ca a avut mai multe "probe", dar pe la 1 an si o luna a inceput sa aibe curaj sa circule singura definitiv. Asta micu' n-are taine cu teama, cred ca luna viitoare o sa incerce sa se desprinda, numai sa nu cada si sa se sperie, ca Sofia asa a facut.
Da' de ce ma bag io atata in seama? Vreau doar atat sa va zic, mult curaj, nu va speriati de mucishori si cacutze, si io eram sperioasa si acu' la bb2 mi-a trecut, zic: ei, Doamne ajuta, o trece si asta, bine nici aeriana sau inconstienta nu trebuie sa fiu, dar nici cum eram cand era Sofia mititica... saraca doamna Palicari, ce-o mai zapaceam in fiecare saptamana, mereu gaseam cate o problema.
Va pup si Doamne ajuta!
P.S.: Am si eu doua prietene cu 3 pui si, apropo de fata cu burtica3, ma tot gandesc: daca eu sunt asa disperata cu doi, ele cum or fi?
P.S.2: COpiii vostri se joaca deja cu cutie de-aia cu corpuri geometrice diverse de bagat in gaurile respective? Da' sunt destepti, maaaaai, al meu le baga doar in gura si ma tem sa nu le pape - sunt ale sora-sii si se gasesc in Carrefour, da' daca va trebuie, cum sa fac sa le transmit? S-ar putea ca daca il las mai mult sa se joace cu ele sa bage de seama ca se pot vara pe-acolo, mai stii? Fata mea e sigur inaintata si abia pe la 1 an jumate a interesat-o sa vada pe unde se baga fiecare cubuletz - la doi ani le stapanea perfect.
Pupe,

bebe

Mergi la inceput